Günün İddaa Kuponu (3) 04.07.2021

İddaa fikstüründe 4 Temmuz Pazar günü yer alan 3 Norveç Eliteserien Ligi mücadelesini kupon olarak derledim. Kazanmanız dileğiyle.

Odds BK – Rosenborg: KGVAR, 1.49 (iddaa) – 1.68 (bets10) ; Norveç Eliteserien Ligi‘nde 4 maçtır mağlup olmayan Odds BK, 4 Temmuz Pazar günü evinde 4 haftadır maç kazanamayan Rosenborg karşısına çıkacak. Mücadelenin başlama saati 19:00. Norveç Eliteserien Ligi’nin 7. Sırasında yer alan Odds BK, son 3 haftada Brann’ı 3-1, Tromsö’yü 3-1, Mjondalen’i ise 2-1 mağlup etmeyi başardı. Son 4 haftada mağlubiyet almayan ev sahibi, sezonun en iyi performanslarından birini sergiliyor. İç sahada yoluna namağlup devam etmeyi başaran Jan Frode Nornes’in öğrencileri, geçtiğimiz hafta Mjondalen deplasmanında Mushaga Bakenga’nın golüyle galibiyete ulaşırken, golcü isim 9 maçta 9 gol atmayı başardı. Rosenborg cephesinde işler yolunda gitmiyor. Norveç Eliteserien Ligi’nin en iyi başlangıçlarından birine imza atan ve ilk 4 haftadan namağlup çıkmayı başaran konuk ekip, son 4 haftanın tamamında ise puan kaybetti. Stromsgodset, Sarpsborg ve Lilleström karşısında üst üste mağlubiyetler alan konuk ekip, geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı Haugesund ile 0-0 berabere kaldı ve liderin 11 puan gerisine düştü. Galibiyeti unutan Age Hareide’nin öğrencileri, son 4 haftada sadece 1 gol atabildi. Gol sorununu bir türlük çözmeyi başaramayan ve savunmadaki etkisini giderek yitiren Rosenborg, deplasmanda galibiyet adına güven vermiyor. 4 maçtır kaybetmeyen Odds BK ve 4 haftadır galibiyete hasret kalan Rosenborg’un, bu zorlu mücadelede skor üreteceğini düşünüyorum.

Lilleström – Mjondalen: MS 1, 1.71 (iddaa) – 1.96 (bets10) ; Norveç Eliteserien Ligi’nde 4 Temmuz Pazar günü sahne alacak olan karşılaşmada, Lilleström evinde Mjondalen‘i konuk edecek. Maçın başlama saati 19:00. Lilleström, Norveç Eliteserien Ligi’nin son 4 haftasından 10 puanla çıkmayı başardı ve üst üste 2 mağlubiyetle açtığı sezonun 8 haftası geride kalırken, 13 puanla 8. Sıraya yükseldi. Haugesund, Tromsö ve Rosenborg galibiyetlerinin ardından, ligin en alt sırasında yer alan Brann ile deplasmanda 1-1 berabere kalan ekip, şuana kadar çıktığı bütün maçlarda gol atmayı başarırken, evinde 3 maçtan 3 galibiyetle ayrıldı. Hücum hattındaki etkisi ve iç saha etkisiyle güven veren Lilleström, seriyi Mjondalen karşısında sürdürmek istiyor. Mjondalen, Norveç Eliteserien Ligi’nin Play Out hattında yer alıyor. 8 maç sonunda 1 galibiyet, 4 beraberlikle 7 puan toplamayı başarabilen Vegard Hansen’in öğrencileri, sadece ilk hafta Sandefjord’u mağlup etmeyi başarırken, son 7 haftada dibe vurdu. Geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı Odds BK karşısında 2-0 geriye düşerken, Shuaibu Ibrahim’in golü mağlubiyete engel olamadı. Attığı 8 gole karşılık, kalesinde 9 gole engel olamayan Mjondalen, Norveç Eliteserien Ligi’nde güven vermeyen takımlardan birisi. Evinde 3 haftadır kazanan Lilleström, formsuz Mjondalen karşısında galibiyetlerine devam edecek ve 90 dakika sonunda galibiyete uzanacaktır.

Stromsgodset – Valerenga: MS 2, 1.84 (iddaa) – 2.15 (bets10) ; Stromsgodset, Marienlyst Stadı’nda Valerenga‘yı konuk ediyor. 4 Temmuz Pazar günü fikstüründe yer alan Norveç Eliteserien Ligi mücadelesi, Türkiye saati ile 21:00‘da start alacak. Norveç Eliteserien Ligi’nin son haftasında Molde deplasmanına konuk olan Stromsgodset, rakibi sahaya liderlik için çıkarken, rakip kaleye dahi gitmeyi başaramadı ve 3-0 mağlup oldu. 4-0’lık Sandefjord galibiyetinin ardından tekrar düşüşe geçen ev sahibi, ilk 9 haftadan sadece 3 galibiyet almayı başarırken, düşme potasının 4 puan uzaklığında yer aldı. İstikrardan uzak kalan ve ligin alt sıralarından kurtulmayı başaramayan Stromsgodset, ligde sürpriz sonuçlara imza atsa da, Valerenga karşısında galibiyet adına güven vermiyor. Valerenga, Norveç Eliteserien Ligi’nde 11 haftayı geride bırakırken, 5 galibiyet, 4 beraberlikle 19 puan topladı ve 3. Sıraya kadar yükseldi. Son 4 haftadan namağlup çıkmayı başaran konuk ekip, lider ile puan farkını 7’ye indirdi. Son 4 haftadan 2 beraberlik, 2 galibiyet alan Valerenga, 1-1’lik skorlarla aldığı Odds BK ve Bodo/Glimt beraberliklerinin ardından, Stabaek ve Sarpsborg’u farklı skorlarla mağlup etmeyi başardı. Hem hücum hem de savunma performansıyla adım adım yükselişini sürdüren Valerenga, son haftaların güven veren takımları arasında yer alıyor. 4 maçtan namağlup çıkmayı başaran Valerenga, zirvenin en yakın takipçileri arasına girmeyi başarırken, Stromsgodset deplasmanında hata yapmayacak ve galibiyete uzanacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 4.68

Bets10 Bahis Oranı: 7.07