Sarpsborg – Molde İddaa Tahmini 04.07.2021

Norveç Eliteserien Ligi‘nin 11. sırasında yer alan Sarpsborg, 4 Temmuz Pazar günü evinde lider Molde‘yi konuk edecek. Türkiye saati ile 19:00‘da başlayacak mücadeleye Sarpsborg Stadı ev sahipliği yapacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Sarpsborg galibiyetine 4.33, beraberliğe 4.00, Molde galibiyetine ise 1.80 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 3.50, beraberliğe 3.35, konuk ekibe ise 1.56 oran veriyor.

Sarpsborg Evinde Galibiyetle Tanışmadı

Evinde Norveç Eliteserien Ligi’nin lideri Molde’yi konuk edecek olan Sarpsborg, 2 haftadır Viking engelini geçmeyi başaramadı. Rakibine iç sahada 1-0 mağlup olan ekip, deplasmandan ise 4-1’lik mağlubiyetle döndü. Mikael Stahre yönetiminde sadece 2 maç kazanabilen ve 9 haftalık performansıyla ligin alt sıralarından kurtulmayı başaramayan Sarpsborg, sadece Tromsö ve Rosenborg deplasmanlarından 3’er puanla dönerken, iç sahada ise bütün rakiplerine puan kaybetti. Molde’ye deplasmanda 4-1 mağlup olan ev sahibi, son 2 haftalık performansıyla iç sahada da güven vermiyor.

Lider Molde 5’te 5 Yaptı

Norveç Eliteserien Ligi’nde 5’te 5 yapmayı başaran Molde, Bodo/Glimt’in elinden liderlik koltuğunu almayı başardı. Lideri 2 hafta önce deplasmanda 2-0’lık galibiyetle geçmeyi başaran konuk ekip, geçtiğimiz hafta Stromsgodset karşısında ise 3-0’lık net bir galibiyet alırken, maç eksiğine rağmen hem zirveye oturdu hem de puan farkını 3’e çıkardı. Norveç Eliteserien Ligi’nin en golcü takımı Molde, sadece Valerenga’ya mağlup olurken, Omoijuanfo 13 gollük performansıyla hem takımının hem de ligin en golcü ismi olmayı başardı. Molde konuk olacağı Sarpsborg deplasmanında galibiyet serisini ve zirvedeki konumunu sürdürmek istiyor.

Maç Bilgileri

Sarpsborg – Molde Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 19:00’da start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi R. Pedersen. Mücadele Sarpsborg Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sarpsborg takımında Horn ve Vetti sakat. Molde cephesinde ise Ellingsen, Haraldseid, Linde, Sigurdarson ve Sjolstad’ın sakatlığı bulunuyor.

Sarpsborg’un ilk 11’i Belli mi?

Sarpsborg’un muhtemel kadrosu: Kristiansen, Odegaard, Naess, Dyrestam, Utvik, Thomassen, Wichne, Halvorsen, Salentros, Ofkir, Steffen Skalevik.

Molde’nin ilk 11’i Belli mi?

Molde’nin muhtemel kadrosu: Petersen, Bjornbak, Eikrem, Hussain, Sheriff Sinyan, Haugen, Aursnes, Hestad, Gregersen, Omoijuanfo, Brynhildsen.

Ligin en formda ve en golcü takımı Molde, lider olarak çıkacağı haftada Sarpsborg deplasmanından 3 puanla dönmeyi başarır. 5’te 5 yapan konuk ekip deplasmana çok formda çıkacak.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.56

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.80

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Zor günler geçiren Sarpsborg, evinde lideri mağlup etmeyi başardı. 10 kişi tamamladığı mücadelede Skalevik’in golüyle 3 puana uzanan Sarpsborg, haftanın en iyi performanslarından birini sergiledi.