IFK Mariehamn – HIFK Helsinki İddaa Tahmini 04.07.2021

IFK Mariehamn evinde HIFK Helsinki ile karşı karşıya gelecek. 4 Temmuz Pazar günü Türkiye saati ile 18:30‘da sahne alacak maça Wiklöf Holding Arena ev sahipliği yapıyor.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, IFK Mariehamn galibiyetine 3.15, beraberliğe 3.20, HIFK Helsinki galibiyetine ise 2.26 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.15, 2.5 Alt 1.72 olarak verilmiş.

Mariehamn 7 Haftada Gol Atamadan Mağlup Oldu

IFK Mariehamn cephesinde kabus devam ediyor. Finlandiya Veikkausliiga’da sezonu Honka ve Oulu karşısında aldığı farklı galibiyetlere açmayı başaran ev sahibi, son 7 haftada ise ligin en zayıf performansını sergiledi. 7 maçtır gol dahi atamadan mağlup olan IFK Mariehamn, yediği 17 gole karşılık, rakip kaleye sadece 5 gol gönderebildi. Macario Hing-Glover 9 maçta forma giymesine rağmen gol atmayı başarmazken, hücum hattındaki en etkisiz isim oldu. Son olarak SJK deplasmanında 3-0 mağlup olan Mariehamn, IFK Heslinki maçı öncesi güven vermedi.

HIFK Helsinki İyi Futbolunu Sürdürdü

Finlandiya Veikkausliiga’da son haftanın en zorlu fikstürüyle karşı karşıya kalan HIFK Helsinki, lider HJK Helsinki karşısında 41 dakika boyunca 10 kişi oynamak zorunda kalınca, 1-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. Lider karşısına 270 dakikalık gol yemem süresiyle çıkan ve 3 maçtan 7 puan toplayan konuk ekip, son haftada iyi mücadelesine rağmen puan için yetersiz kaldı. Teemu Kankkunen ve öğrencileri, son hafta mağlup olsa da, oyun planı ve savunma performansıyla güven vermeye devam etti. Ligin en golcü takımına 10 kişi oynarken sadece 1 gol şansı veren HIFK Helsinki’ye gol atmak kolay değil.

Maç Bilgileri

IFK Mariehamn – HIFK Helsinki Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 18:30’da start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wiklöf Holding Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

IFK Mariehamn’in ilk 11’i Belli mi?

IFK Mariehamn’in muhtemel kadrosu: Oskari Forsman, Svensson, Sumusalo, Okeye, Mastokangas, Nissinen, Mattsson, Tendeng, Abubakari, Maenpaa, Olawale.

HIFK Helsinki’nin ilk 11’i Belli mi?

HIFK Helsinki’nin muhtemel kadrosu: Markus Uusitalo, Backman, Hernandez, Carrillo, Jusif Ali, Streng, Dunwoody, Hradecky, Yaghoubi, Mattila, Glover.

Son haftalarda rakibinin çok üzerinde bir performans grafiği ortaya koyan HIFK Helsinki, son 4 haftalık performansıyla deplasmanda galibiyet adına denenmeye değer taraf.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.01

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.26

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Maç boyunca savunma tedbirini elden bırakmayan IFK Mariehamn ve HIFK Helsinki, gol yollarında etkisiz kaldığı 90 dakika sonunda beraberlikle yetindi.