Finn Harps Waterford İddaa Tahmini 09.07.2021

İrlanda Premier Lig’te alt sıralarda yer alan Waterford deplasmanda, Finn Harps’a konuk olacak. Mücadelenin saat 19.45’te başlayacağını ve bets10 sitesinden yayınlanacağını belirtelim.

Finn Harps ile Waterford zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın bets10 oranlarını ele alacak olursak Finn Harps galibiyetinin 1.78, beraberlik tercihinin 3.60, Waterford galibiyetinin ise 4.33 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Finn Harps 6 Maçtır Kazanamıyor

Finn Harps’ın kazanamama serisi devam ediyor. Geçen hafta Drogheda United’a konuk olan Ollie Horgan’ın öğrencileri, sahadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. İrlanda Premier Lig’te son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Finn Harps,  tam 6 haftadır galibiyete hasret. Bu sezon sadece 5 galibiyet alabilen Finn Harps, topladığı 20 puan ile 8. Sırada yer alıyor. Bu hafta iç sahada Waterford’u konuk edecek Finn Harps, maçın favorisi olarak gösteriliyor.

Waterford Play Out Hattında

Waterford, bildiğimiz gibi İrlanda Premier Lig’in vasat takımlarından biri. Geçtiğimiz hafta konuk oldukları Derry City deplasmanından puansız dönen Waterford, rakibine 2-0 kaybetti. Derry City maçı öncesinde Longford Town ve St. Patrick maçlarından 4 puan çıkartmışlardı. İrlanda Premier Lig’de 13 puanı bulunan Waterford, küme düşme adaylarından biri. Lig sonuncusu Longford Town’a nazaran daha iyi bir görüntü içinde olduklarını belirtelim. Bu hafta Finn Harps’a konuk olacak Waterford’ta önemli bir eksik bulunmuyor.

Maç Bilgileri

Finn Harps – Waterford Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’te bets10 sitesinden canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Finn Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Finn Harps'ın ilk 11’i Belli mi?

Finn Harps’ın muhtemel kadrosu: Mark McGinley, Ethan Boyle, John Dunleavy, Kosovar Sadike, Mark Russell, Shane McEleny, Barry McNamee, Mark Coyle, Will Seymore, Sean Boyd, Tunde Owolabi

Waterford'un ilk 11’i Belli mi?

Waterford’un muhtemel kadrosu: Brian Murphy, Josh Collins, Darragh Power, Cameron James Evans, Shane Griffin, Adam O’Reilly, Jamie Mascoll, James Waite, John Martin, Cian Kavanagh, O’Keeffe

İddaa Tahmini

Finn Harps, maçın net favorisi. Play out hattında yer alan Waterford’u mağlup ederek, 6 maç aradan sonra 3 puan sevinci yaşarlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.55

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.78

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Finn Harps, yine puan kaybetti. Düşme hattındaki Waterford’a iç sahada 1-0 mağlup oldular.