Günün İddaa Kuponu 24.07.2021

24 Temmuz Cumartesi günü için Veikkausliiga ve Danimarka Süper Ligi mücadelelerini kupon haline getirdim. Bol şanslar.

HJK Helsinki – Haka: H1, 1.80 (iddaa) – 2.10 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 24 Temmuz Cumartesi günü yer alan Finlandiya Veikkausliiga mücadelesinde HJK Helsinki evinde Haka‘yı konuk edecek. Başlama düdüğü 17:00′de çalınacak mücadeleye Finnair Stadı ev sahipliği yapacak. HJK Helsinki, Finlandiya Veikkausliiga’ya mağlubiyetle döndü. 1. Eleme Turu’nda Podgorica’yı 3-1 ve 4-0’lık farklı mağlubiyetlerle elemeyi başaran ev sahibi, 2. Eleme Turu’nun ilk maçında ise Malmö’ye deplasmanda 2-1 kaybetti. Finlandiya Veikkausliiga’da ise ilk 11 haftayı namağlup lider tamamlamayı başaran HJK Helsinki, ilk mağlubiyetini ise son hafta ligin zayıf halkası Oulu deplasmanında aldı. Şampiyonlar Ligi maratonun başlamasıyla birlikte zor günler geçiren HJK Helsinki, zorlu fikstürün ardından Veikkausliiga’ya geri dönerken, Haka karşısında kazanarak, Oulu mağlubiyetini unutturmak istiyor. Finlandiya Veikkausliiga’da 12 haftayı 2 galibiyet, 3 beraberlik, 7 mağlubiyetle tamamlayan Haka, 9 puanda kalırken, Oulu ve KTP Kotka’nın ardından ligin en zayıf performans grafiğini ortaya koydu. Son 7 haftanın tamamında puan kaybeden Haka, son olarak en yakın rakibi KTP Kotka ile deplasmanda golsüz berabere kaldı. Ligin lideri HJK Helsinki ile karşı karşıya gelecek olan Teemu Tainio’nun öğrencileri, sezonun ilk yarısında 2-1 mağlup olduğu, ligin en formda takımı karşısında sürpriz arayacak. Son 7 haftada galibiyeti bulunmayan ve rakibine iç sahada mağlup olan Haka’nın, deplasmanda işi çok zor. Ligin en iyi performans grafiğine sahip olan HJK Helsinki, iç saha avantajıyla çıkacağı Haka karşısında zorlanamadan galibiyete uzanacak ve zirvedeki yerini sağlamlaştıracaktır.

SJK Seinajoki – Oulu: MS 1, 1.44 (iddaa) – 1.57 (Bets10) ; SJK Seinajoki evinde Oulu‘yu konuk edecek. Finlandiya Veikkausliiga‘nın alt ve üst sıralarını yakından ilgilendiren müsabaka, 24 Temmuz Cumartesi günü 17:00‘de start alacak. SJK Seinajoki, Finlandiya Veikkausliiga’yı geçtiğimiz hafta galibiyetle kapatan takımlar arasında yer aldı. Konuk olduğu Ilves Tampere deplasmanında Jake Jervis ile 6. dakikada üstünlük golünü bulan ev sahibi, geri kalan dakikalarda rakibine gol şansı vermezken, 1-0’lık üstünlükle birlikte, son 4 haftadan 3. galibiyetini aldı. Son 4 haftanın 3’ünde kalesini gole kapatan ekip, iyi savunma performansıyla ligde yükselişe geçerken, 12 hafta sonunda 5. Sırada yer aldı. Zirve takibini sürdüren SJK, sezonun ilk yarısında 2-0 mağlup ettiği Oulu karşısında, iç saha avantajıyla galibiyeti hedefliyor. Finlandiya Veikkausliiga’nın en alt sırasında yer alan Oulu, geçtiğimiz hafta son şampiyon HJK Helsinki’yi evinde ağırlarken, ilk 11 haftada mağlubiyeti bulunmayan rakibini, 2-1’lik galibiyetle geçmeyi başardı ve haftanın sürpriz takımı oldu. 12 maç sonunda 2 galibiyetine ulaşan ve puanını 7’ye yükselten Oulu, hala en alt sıradan kurtulmayı başaramasa da, HJK Helinki karşısındaki performansıyla toparlanma sinyalleri verdi. Salanovic’in golüyle öne geçen, Opara’nın golüyle ise skoru belirleyen Oulu, bu hafta SJK karşısında yükselişini sürdürmek istiyor. Konuk ekip, ligin en zayıf savuna ve hücum performansını sergilerken, hala galibiyet adına güven vermeyi başaramadı. Son haftalarda yükselişe geçen ve üst sıralara dahil olan SJK Seinajoki, evinde ligin zayıf halkası Oulu’yu mağlup ederek, zirve takibindeki iddiasını bir üst adıma taşıyacaktır.

Aalborg – Midtjylland: KGVAR, 1.45 (iddaa) – 1.59 (Bets10) ; 24 Temmuz Cumartesi günü Danimarka Süper Ligi’nin 2. Haftasında, Aalborg ile Midtjylland karşı karşıya gelecek. Aalborg Portland Park Stadı’nın ev sahipliği yapacağı maçın başlama saati 19:00. Geçtiğimiz sezon Danimarka Süper Ligi’ni 9. Sırada tamamlayan ve Küme Düşme Gurubu’nda yer alan Aalborg, gurubu lider tamamlayarak ligde kalmayı başarmıştır. Transfer döneminde ise etkisiz kalan ev sahibi, kötü geçen sezonun ardından sadece Makaric ve Hagelskjaer’i kadrosuna kattı. Yeni sezona Marti Cifuentes yönetiminde başlayan Aalborg, sezonun ilk haftasını 2-2’lik Kopenhag beraberliğiyle tamamladı. 1-0 öne geçtiği maçta 2-1 geriye düşen Aalborg, mağlubiyetten zor kurtulurken, sezona hücum hattında iyi, savunmada ise kötü bir başlangıç yaptı. Transfer dönemini en durgun takımı Midtjylland, Danimarka Süper Ligi’nde sezona 2-1’lik Odense mağlubiyetiyle başladı. 15. Dakikada 1-0 geriye düşen ekip, 59. Dakikada Sisto ile skoru eşitlerken bitime saniyeler kala kalesinde mağlubiyet golünü gördü. Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu 1 puan farkla Brondby’e kaptıran konuk ekip, yeni hocası Bo Henriksen önderliğinde, ilk haftadan istediği sonucu çıkaramadı. Şampiyonluk yolunda sezona favoriler arasında başlayan Midtjylland, ilk haftadaki kötü futbolunu Aalborg deplasmanında telafi etmek istiyor. Rakibi gibi gol sorunu yaşamasa da, ilk hafta savunma performansıyla güven vermeyen ekip, defans hattında hatalarını telafi etmek için çabalayacak. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, iki takımda galibiyet adına güven vermeyi başaramazken, ilk hafta kötü savunma performanslarıyla dikkat çekti. İki takımda kalesinde gol görmeye bu hafta devam edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 3.75

Bets10 Bahis Oranı: 5.24