Kalmar Djurgarden İddaa Tahmini 25.07.2021

İsveç Allsvenskan’da Pazar günü 3 maç var. Zirve takibini sürdüren Djurgarden deplasmanda, Kalmar ile karşılaşacak. Mücadele saat 16.00’da başlayacak ve nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Kalmar Djurgarden arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Kalmar kazanır 3.60, beraberlik 3.60, Djurgarden kazanır ise 2.05 olarak açıklanmış.

Kalmar 3 Maçtır Kazanamıyor

Kalmar, son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşıyor. 2 hafta önce Hacken’a 3-2 kaybeden Kalmar, geçtiğimiz hafta ise AIK Stockholm deplasmanında 2-0 kaybetti. İsveç Allsvenskan’da son 3 maçtan sadece 1 puan çıkartabilen Henrik Rydström’ün öğrencileri, 9. Sıraya kadar gerilemiş durumda. Son 5 karşılaşmada kalesini gole kapatamayan Kalmar, bu hafta iç sahada Djurgarden ile karşılaşacak. Maç öncesinde Kalmar’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Djurgarden Farklı Kazandı

Djurgarden’ın geçtiğimiz hafta kazanmasını bekliyordum. İç sahada konuk ettikleri IK Sirius’u 5-1 ile geçmeyi başardılar. Bu sezon İsveç Allsvenskan’da tek yenilgisi bulunan Djurgarden, tek mağlubiyetini Degerfors deplasmanına almıştı. Son 6 karşılaşmada 12 puan toplayan ve kaybetmeyen Kim Bergstrand’ın ekibi, lider Malmö’nün 2 puan gerisinde takibini sürdürüyor. Son 3 deplasman maçında da galibiyet alamayan bir Djurgarden var ama bu hafta Kalmar deplasmanında favori olduklarını belirtelim. Maç öncesinde Djurgarden’da kaleci Aleksandr Vasyutin’in sakatlığı devam ediyor.

Maç Bilgileri

Kalmar – Djurgarden Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Guldfageln Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Djurgarden’da kaleci Aleksandr Vasyutin’in sakatlığı devam ediyor.

Kalmar'ın ilk 11’i Belli mi?

Kalmar’ın muhtemel kadrosu: Lucas Hagg Johansson, Rasmus Sjöstedt, Lars Saetra, Doug Bergqvist, Jonathan Ring, Piotr Johansson, Oliver Berg, Romarinho, Nils Froling

Djurgarden'ın ilk 11’i Belli mi?

Djurgarden’ın muhtemel kadrosu: Aslak Fonn Witry, Jesper Löfgren, Elliot Kack, Hjalmar Ekdal, Hampus Finndell, Rasmus Schüller, Niklas Barkroth, Edwar Chilufya, Kalle Holmberg, Magnus Eriksson, Widell Zetterström

İddaa Tahmini

Kalmar, son 3 maçtan galibiyet çıkartamadı. Djurgarden, lider Malmö’nün takibini sürdürüyor. Geçen hafta farklı kazandılar ve moral buldular. Kalmar deplasmanında da galibiyete yakın taraflar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.81

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.05

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Djurgarden, zorlandı ama tek golle kazanmasını bildi. Malmö’nün kazandığı haftada hata yapmadılar.