Hacken Elfsborg İddaa Tahmini 25.07.2021

İsveç Allsvenskan’da heyecan devam ediyor. Son haftaların formda iki takımı, Hacken ile Elfsborg kozlarını paylaşacak. Mücadele saat 18.30’da başlayacak ve nesine.com sitesinden yayınlanacak.

Hacken ve Elfsborg arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Hacken kazanır 2.40, beraberlik 3.45, Elfsborg kazanır ise 2.85 olarak açıklanmış.

Hacken 4 Maçtır Kazanıyor

Hacken’da galibiyet serisi sürüyor. Geçtiğimiz hafta Norrköping deplasmanına konuk olan Hacken, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı. İsveç Allsvenskan’da üst üste 4. Galibiyetini alan Mathias Högmo’nun ekibi, çıkışını sürdürüyor. Son 5 maçta ise yenilgi yüzü görmeyen Hacken, alt sıralardan kurtulup 8. Sıraya kadar yükselmeyi başardı. Bu hafta iç sahada Elfsborg’u konuk edecek Hacken’da Martin Olsson kart cezalısı.

Elfsborg’tan Üst Üste Galibiyetler

Elfsborg, son haftaların formda takımlarından biri. Tıpkı Hacken gibi üst üste 4 maçtır kazanmayı başarıyorlar. İsveç Allsvenskan’da geçtiğimiz hafta Östersunds ile karşılaşan Elfsborg, sahadan 3-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Son 4 maçta 12 puan toplayan Jimmy Thelin’in öğrencileri, lider Malmö’nün takibini sürdürüyor. Hafta içi ise Konferans Ligi’nde Milsami ile karşılaşan Elfsborg, sahadan 4-0’lık galibiyet ile ayrıldı ve tur kapısını araladı.

Maç Bilgileri

Hacken – Elfsborg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 18.30’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bravida Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hacken’da Martin Olsson kart cezalısı.

Hacken'ın ilk 11’i Belli mi?

Hacken’ın muhtemel kadrosu: Pontus Dahlberg, Johan Hammar, Joona Toivio, Elohar Godswill, Oskar Sverrrison, Martin Olsson, Gustav Berggren, Erik Friberg, Tobias Heintz, Patrik Walemark, Alexander Jeremejeff

Elfsborg'un ilk 11’i Belli mi?

Elfsborg’un muhtemel kadrosu: Tim Rönning, Leo Vaissanen, Christopher Mcvey, Andre Romer, Simon Strand, Johan Larsson, Robert Gojani, Jcob Ondrejka, Rasmus Alm, Maroky Ndione, Jeppe Okkels

İddaa Tahmini

İki takımda son haftalarda çok formda. Elfsborg ve Hacken, üst üste 4 maçtır kazanıyor. Hücumda da üretkenler. Gollü bir maç olur. Formda iki takımın maçında karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.46

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Formda iki takımın maçında kazanan çıkmadı. Taraflar sahadan 1’er puan ile ayrıldı.