Günün İddaa Kuponu 26.07.2021

26 Temmuz Pazartesi günü İddaa fikstüründe yer alan 3 güvendiğim karşılaşmayı kupon olarak derledim. Bol şanslar.

Dijon – Sochaux: KGVAR, 1.66 (iddaa) – 1.87 (Bets10) ; Fransa Ligue 2‘de yeni sezon heyecanı başladı. 26 Temmuz Pazartesi günü, Dijon ile Sochaux, ilk hafta kapsamında karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 21:45‘te start alacak maçın yayın ekranı beIN SPORTS HD 2. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Dijon, Fransa Ligue 2’nin yeni temsilcileri arasında yer alıyor. Geçtiğimiz sezon Ligue 1’i 38 hafta sonunda 4 galibiyet, 9 beraberlik, 25 puanla tamamlayan Dijon, 21 puanda kalırken, küme düşen ilk takım oldu. Sezon ortasında göreve gelen David Linares, takımı kümede tutmayı başaramasa da, yeni sezonda görevine devam ediyor. Transfer döneminde Muzinga, Allagbe ve Lautoa ile yollar ayrılırken, kiralık olarak forma giyen Chala, Zagre, Ebimbe, Cheikh ve Kamara ise takımlarına geri döndü. Kadrosuna daha genç isimleri kazandırmaya yönelen Dijon, Ahlinvi, Rocchia, Bihan, Pi ve Soumare transferleriyle kadrosunu güçlendirdi. Sezona iyi bir başlangıç yapmak isteyen Dijon, sezonun öncesi ligin iddialı kadro yapılarından birine sahip. Geçtiğimiz sezon Fransa Ligue 2’ye harika bir başlangıç yapan Sochaux, son 8 haftaya kadar Ligue 1 biletinin en yakın adayları arasında yer alırken, son düzlükte Ligue 1 fırsatını kaçırdı. Son 8 haftanın 7’sinde puan kaybeden konuk ekip, sezon sona erdiğinde 7. Sırada yer aldı. Yeni sezonda Ligue 1 hedefine ulaşılmamasına rağmen, teknik adam Omar Daf ile yola devam ediliyor. Transfer döneminde Do Couto, Kalulu ve Aaneba’yı renklerine bağlayarak, kadrosunu güçlendiren konuk ekip, hazırlık maçları kapsamında ise sadece Yverdon ile mücadele etti. Deplasmanda 3-1 kazanan Sochaux, Ligue 2 sahnesinde hatalarından ders çıkararak, yeni sezonda Ligue 1 hedefine ulaşmak istiyor. Küme düşen ve Ligue 2’de mücadele etmek zorunda kalan Dijon, kadro kalitesini büyük ölçüde korudu. Konuk ekip Sochaux ise geçtiğimiz sezonun etkili takımlarından biriydi. Yeni sezonda Ligue 1’i hedefleyen iki takımda, ilk haftada iyi hücum performanslarıyla gol bulmayı başarır.

SonderjyskE – Vejle: MS 1, 1.98 (iddaa) – 2.25 (Bets10) ; Danimarka Süper Ligi’nin 2. hafta fikstüründe yer alan karşılaşmada, SonderjyskE ile Vejle karşı karşıya gelecek. 26 Temmuz Pazar günü bizleri bekleyen müsabakanın başlama saati 20:00. SonderjyskE , Danimarka Süper Ligi’nin ilk haftasında Mascot Park deplasmanına konuk olurken, Silkeborg IF ile golsüz berabere kaldı. Maç boyunca galibiyete daha yakın bir oyun sergielyen Glen Riddersholm’un öğrencileri, rakibine gol pozisyonuna girme şansı dahi vermezken, Anders Jakobsen ve Jeppe Simonsen, girdiği gol fırsatlarını değerlendiremedi. Transfer döneminde takıma katılan golcü isim Kristinsson ve Tchamba ilk maç kadrosunda yer almadı. Galibiyeti kaçırsa da, yeni sezona kötü sayılmayacak bir başlangıç yapan ekip, ilk iç saha sınavında ise 3 puanı hedefliyor. Konuk ekip Vejle, Danimarka Süper Ligi’ne mağlubiyetle başladı. Yeni sezonda göreve Steffen Kielstrup’u getiren Vejle, ilk hafta evinde Randers FC’ye 2-0 mağlup olurken, ligin en kötü başlangıcını yaptı ve en alt sırada yer aldı. Maç boyunca rakip kaleye gitmekte dahi zorlanan konuk ekip, geçtiğimiz sezon ise Danimarka Süper Ligi’nde küme düşme tehlikesi yaşamıştı. Aynı etkisiz performansına kaldığı yerden devam eden Vejle, 6 transfere rağmen, toparlanmayı başaramadı. İlk hafta iyi savunma performansının yanında, gol sorunu yaşayan SonderjyskE, evinde daha iyi bir hücum performansıyla galibiyete uzanacaktır.

Örebro – AIK Stockholm: MS 2, 1.50 (iddaa) – 1.69 (Bets10) ; İsveç Allsvenskan Ligi’nde, 26 Temmuz Pazartesi günü itibariyle, Örebro ile AIK Stockholm karşı karşıya gelecek. Maçın başlama saati 20:00. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Örebro, ilk 11 haftanın en zayıf performansını ortaya koyarken, AIK karşısına en alt sırada çıkacak. 12 maçtan sadece 2 galibiyet alabilen Örebro, geri kalan 10 maçtan ise sadece 1 puan alabildi. Son 5 haftanın tamamında mağlup olan ve kalesinde gördüğü 23 golle ligin en zayıf savunma performansını sergileyen ev sahibi, son olarak geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı Hammarby’e 2-0 mağlup oldu. Toparlanmaktan fazlasıyla uzakta olan Örebro, ligin iddialı takımlarından AIK karşısında sürpriz arayacak. Konuk ekip AIK Stockholm ise 20 puanla 4. Sırada yer alıyor. Son 2 hafta evinde Varbergs ve Kalmar’ı mağlup etmeyi başaran AIK, zirve ile puan farkını 9’a indirdi. Kalesinde gördüğü 11 golle, ligin en iyi savunma performanslarından birini sergileyen konuk ekip, zirve yarışında savunma etkisiyle güven veriyor. 11 hafta sonunda 3 mağlubiyeti bulunan ekip, bu mağlubiyetlerin tamamını deplasmanda aldı. Konuk ekip deplasmanda etkisiz performansına son vermek istiyor. Son 2 haftadan galip çıkmayı başaran AIK, ligin en zayıf halkası Örebro karşısında galibiyet adına denenmeye değer taraf.

Toplam İddaa Oranı: 4.93

Bets10 Bahis Oranı: 7.11