Zalgiris Vilnius – Ferencvaros İddaa Tahmini 27.07.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu‘nda rövanş haftası gelip çatarken, 27 Temmuz Salı akşamı, Zalgiris Vilnius ve Ferencvaros karşı karşıya gelecek. Maçın başlama saati 20:00.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Zalgiris Vilnius galibiyetine 3.75, beraberliğe 3.75, Ferencvaros galibiyetine ise 1.87 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.75, 2.5 Alt 2.00 olarak verilmiş.

Zalgiris Vilnius 10 Maç Sonra Mağlup

Litvanya A Ligi lideri Zalgiris Vilnius, Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu’nun ilk ayağında Macaristan deplasmanına konuk olurken, Ferencvaros karşısında ilk yarıyı ve ikinci yarıyı 2-0’lık mağlubiyetle noktaladı. Maça etkisiz başlayan ev sahibi, dakikalar 45’i gösterdiğinde 2-0 geriye düşerken, geri kalan dakikalarda da rakibine direnç gösteremedi. Ferencvaros karşısına 10 maçlık yenilmezlik serisiyle çıkan Vladimir Cheburin’in öğrencileri, ligde son 8 haftayı 6 galibiyet, 2 beraberlik, Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu’nu ise üst üste alınan Linfield galibiyetleriyle noktalamıştı. Evinde farklı galibiyetten başka şansı kalmayan Zalgiris Vilnius, iki kulvarda birden son maça kadar sürdürdüğü etkili hücum performansına geri dönerek, tur biletine uzanmak istiyor.

Ferencvaros Tur Kapısını Araladı

Macaristan NB I Ligi’nin son şampiyonu Ferencvaros, bildiğimiz gibi geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi G Gurubu’nda yer almış ve 6 maç sonunda 1 puanla turnuvaya veda etmişti. Geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayarak tekrar Şampiyonlar Ligi için mücadele etme hakkı kazanan konuk ekip, Macaristan NB I Ligi’nin başlamasına sayılı günler kala, çıktığı 3 Eleme maçından da farklı galibiyetlerle ayrıldı ve Peter Stöger yönetiminde sezona fırtına gibi başladı. 1. Eleme Turu’nda Prishtina’yı evinde 3-0, deplasmanda ise 3-1 mağlup eden Ferencvraos, 2. Eleme Turu’nda Zalgiris Vilnius ile eşleşti. Geçtiğimiz hafta evinde Myrto Uzuni ve Tokmac Nguen’in golleriyle 2-0 kazanan konuk ekip, golcülerinin harika performansıyla tur kapsını araladı. Uzuni 3 maçta 4 gol atarken, Nguen ise 3 maçta 2 gol katkısı verdi. Ferencvaros, rövanş öncesi çok formda.

Maç Bilgileri

Zalgiris Vilnius – Ferencvaros Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 20:00’de start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vetra Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Zalgiris Vilnius’un ilk 11’i Belli mi?

Zalgiris Vilnius’un muhtemel kadrosu: Edvinas Gertmonas, El Hadj, Ljubisavljevic, Bopesu, Gamakov, Videmont, Mikoliunas, Verbickas, Kis, Sylvestr, Kyeremeh.

Ferencvaros’un ilk 11’i Belli mi?

Ferencvaros’un muhtemel kadrosu: Denes Dibusz, Mmaee, Blazic, Nguen, Khartin, Civic, Wingo, Uzuni, Somalia, Ryan Mmaee, Robert Mak.

Evinde farklı galibiyetle tur kapısını aralayan Ferencvaros, etkili performansından ödün vermeyecek ve deplasmanda kazanarak 3. Eleme Turu’na yükselecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.68

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.87

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Ferencvaros deplasmanda 3 golle UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 3. Eleme biletini aldı. Ryan Mmaee 2 golle maça damgasını vururken, konuk ekip çarpıcı performansıyla bizleri yanıltmadı.