Milsami Elfsborg İddaa Tahmini 29.07.2021

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme turu rövanş maçında, Milsami ile Elfsborg karşı karşıya gelecek. Mücadelenin saat 20.00’de başlayacağını belirtelim.

MilsamiElfsborg arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Milsami kazanır 6.00, beraberlik 5.50, Elfsborg kazanır ise 1.36 olarak açıklanmış.

Milsami İçin Yolun Sonu 

Milsami, ilk maçta ağır bir yenilgi yaşadı. UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme turu ilk maçında konuk oldukları Elfsborg’a 4-0 kaybettiler. Bu sonuç ile turu geçmeleri iyice zorlaştı. Moldova Ligi takımlarından biri olan Milsami, yeni sezonun ilk haftasında Sfintul ile karşılaştı ve bu maçtan ise 1-1 beraberlik ile ayrılmıştı. Konferans Ligi’nde bir önceki turda Sarajevo’yu geçerek sürpriz yapmışlardı ama bu kez Elfsborg karşısında işler iyice zora girdi. 

Elfsborg Rahat Kazandı

Elfsborg, ilk maçtan güle oynaya galibiyet ile ayrılan taraftı. Konferans Ligi’nde 2. Eleme turunda karşılaştıkları Milsami’yi 4-0 ile geçtiler. Tur kapısını aralayan Jimmy Thelin’in öğrencileri, İsveç Allsvenskan’da da son haftalarda kolay kolay kaybetmiyor. Geçtiğimiz hafta ligde oynadıkları Hacken deplasmanında 1-1 berabere kaldılar. Son 5 maçta 13 puan toplayan Elfsborg, zirve iddiasını da devam ettiriyor. Konferans Ligi’nde ilk maçı Milsami karşısında 4-0 kazanan Elfsborg, bu karşılaşmanın da favorisi.

Maç Bilgileri

Milsami – Elfsborg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Complexul Sportiv Raional Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Elfsborg'un ilk 11’i Belli mi?

Elfsborg’un muhtemel kadrosu: Tim Rönning, Leo Vaissanen, Christopher Mcvey, Andre Romer, Simon Strand, Johan Larsson, Robert Gojani, Jcob Ondrejka, Rasmus Alm, Maroky Ndione, Jeppe Okkels

Milsami'nin ilk 11’i Belli mi?

Milsami’nin muhtemel kadrosu: Emil Timbur, Igor Arhirii, Vadim Dijinari, Petru Racu, Vadim Bolohan, Alexandru Dedov, Radu Ginsari, Artiom Puntus, Igor Lambarschi, Alexandru Antoniuc, Vitus Amougui

İddaa Tahmini

Elfsborg’un yine kolay bir galibiyet alması bekleniyor. Milsami deplasmanında da kazanarak, Konferans Ligi’nde bir üs tura yükselmeyi başarılar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.20

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.36

Maç Sonucu: 0-5

Maç Sonu Editör Yorumu: Elfsborg, gol olup yağdı. Milsami’yi 5 golle geçtiler ve tur atladılar.