Bohemians F91 Dudelange İddaa Tahmini 29.07.2021

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme turu rövanş maçında, Bohemians ile F91 Dudelange karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 21.45’te başlayacak. İlk karşılaşmayı Bohemians’ın 1-0 kazandığını belirtelim.

Bohemians ve F91 Dudelange arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Bohemians kazanır 1.72, beraberlik 3.75, F91 Dudelange kazanır ise 4.50 olarak açıklanmış.

Bohemians Avantajı Kaptı 

Bohemians, ilk maçtan galibiyet ile ayrılmayı başardı. Konuk oldukları F91 Dudelange deplasmanında tek golle kazanan Keith Long’un öğrencileri, tur kapısını da araladı diyebiliriz. İlgeç bir not olarak, Bohemians’ın ilk maçta F91 Dudelange kalesine çektiği tek isabetli şut, golle sonuçlandı. İlk maçta çok etkili olamadılar ama Ross Tierney’in tek golüyle kazanarak, avantajı eline geçirdiler. Bohemians’ın rövanş maçında alacağı her türlü beraberlik ve galibiyette, bir üst tura yükseleceğini belirtelim. 

F91 Dudelange’nin işi Zor

F91 Dudelange, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Bohemians’a 1-0 kaybetti. Bu mağlubiyet ile bir üst tura yükselme şansını zora soktular. Rövanş maçında Bohemians deplasmanında en az farklı kazanmaları gerekiyor, turu geçebilmeleri için. İlk maçta daha fazla topa sahip olan ve biraz daha etkili olan tarafın F91 Dudelange olduğunu söyleyebiliriz ama yine de avantajlı bir skor almayı başaramadılar. Bohemians’a konuk olacak F91 Dudelange’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Maç Bilgileri

Bohemians – F91 Dudelange Maçı Hangi Kanalda?

Mücadelenin saat 21.45’te başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Dalymouth Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Bohemians'ın ilk 11’i Belli mi?

Bohemians’ın muhtemel kadrosu: James Talbot, Tyreke Wilson, Ciaran Kelly, Liam Burt, Dawson Devoy, Conor Levingston, Andy Lyons, Ror Feely, Alistair Coote, Georgie Kelly, Ross Tierney

F91 Dudelange'nin ilk 11’i Belli mi?

F91 Dudelange’nin muhtemel kadrosu: Tim Kips, Delvin Skenderovic, Kobe Cools, Jules Diouf, Vova, Mario Pokar, Chris Stumpf, Kevin Van Den, Bertino Cabral, Mohcine Hassan

İddaa Tahmini

Bohemians, ilk maçtan galibiyet ile ayrılan taraf oldu. F91 Dudelange deplasmanında tek golle kazandılar. İç sahada da kazanarak, Konferans Ligi’nde bir üst tura yükseleceklerini düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.52

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.72

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Bohemians, yine kazanmayı başardı. İç sahada F91 Dudelange’yi 3-0 ile geçip, tur atlamayı başardılar.