UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Borussia Dortmund PSG İddaa Tahmini 01.05.2024

UEFA Şampiyonlar ligi yarı final ilk maçında PSG deplasmanda, Borussia Dortmund’un konuğu olacak. Mücadeleyi saat 22.00’de TV8,5 kanalından izleyebilirsiniz.

Borussia Dortmund ve PSG arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Barcelona kazanır 2.77, beraberlik 3.82, PSG kazanır ise 2.45 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde KGVAR ve 2.5 ÜST tercihinin 30.00 orana yükseldiğini belirtelim.    

Atletico Madrid’i Elediler

Borussia Dortmund UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçında Atletico Madrid ile karşı karşıya gelmişti. İlk maçı Wanda Metropolitano’da 2-1 kaybeden Edin Terzic’in ekibi rövanş maçını ise 4-2 kazanarak adını yarı finale yazdırmayı başardı. Rövanş maçı gerçekten harika bir 90 dakikaya sahne oldu ve Borussia Dortmund sürpriz yaparak tur atladı. Yarı finalde ise PSG ile kozlarını paylaşacaklar. Karşılaşma öncesinde Borussia Dortmund’da Ramy Bensebaini, Sebastien Haller ve Donyell Malen sakat olan isimler.

PSG Şampiyonluğunu İlan Etti

PSG Fransa Ligue 1’de şampiyonluğunu ilan etti. Geçen hafta sonu konuk ettikleri Le Havre ile 3-3 berabere kalan PSG 2 puan bırakmıştı. 1 gün sonra ise Monaco’nun Lyon deplasmanında kaybetmesinin ardından PSG’nin bitime 3 hafta kala şampiyon olması garantileşti. Luis Enrique’nin ekibi bu hafta ise UEFA Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Borussia Dortmund’a konuk olacaklar. Çeyrek finalde Barcelona’yı deplasmanda 4-1 mağlup ederek turu geçen PSG’de moraller yerinde. Borussia Dortmund karşısında da turun favorisi olarak gösteriliyorlar. Maç öncesinde PSG’de Presnel Kimpenbe’nin sakatlığı sürüyor.

Borussia Dortmund – PSG Maç Bilgileri

Borussia Dortmund – PSG Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 22.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Signal Iduna Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Borussia Dortmund’da Ramy Bensebaini, Sebastien Haller ve Donyell Malen sakat olan isimler. PSG’de Presnel Kimpenbe’nin sakatlığı sürüyor.

Borussia Dortmund'un ilk 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Gregor Kobel, Ryerson, Niklas Süle, Nico Schlotterbeck, Ian Maatsen, Emre Can, Marcel Sabitzer, Jadon Sancho, Julian Brandt, Marco Reus, Niclas Füllkrug

PSG'nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Marquinhos, Danilo Pereira, Lucas Hernández, Nordi Mukiele, Zaire Emery, Vitor Ferreira, Vitinha, Ousmane Dembele, Kolo Muani, Kylian Mbappe

İddaa Tahmini

Borussia Dortmund çeyrek finalde Atletico Madrid ile karşı karşıya gelmiş ve rövanş maçında rakibini 4-2 mağlup ederek turu geçmeyi başarmıştı. Yarı finalde ise Fransız devi PSG ile karşılaşacaklar. PSG ise çeyrek finalde Barcelona’yı eleyerek dikkat çekti. İlk maçı 3-2 kaybettiler ama rövanş maçını İspanya’da 4-1 kazanarak yarı finale yükseldiler. Taraf bahsi açısından zor bir maç. Borussia Dortmund hücum gücü yüksek bir takım. Çeyrek finalde her iki takımda bizlere bol gol izletti. Yine benzeri bir maç bekliyorum. Her iki takımdan da gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.43

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…