İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Chelsea Tottenham İddaa Tahmini 02.05.2024

İngiltere Premier Lig’de son 2 maçından galibiyet çıkartamayan Chelsea iç sahada, Tottenham ile karşı karşıya gelecek. Saat 21.30’da başlayacak karşılaşma Beın Sports 3 kanalından yayınlanacak.

Chelsea ve Tottenham arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Chelsea kazanır 2.25, beraberlik 4.05, Tottenham kazanır ise 2.98 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde bu maçın 3.5 ÜST oranının 30.00 oran olarak açıklandığını belirtelim.

Chelsea Galibiyet Peşinde

Chelsea Premier Lig’de Avrupa umutlarını devam ettirmek istiyor. Derbide alınan farklı Arsenal mağlubiyetinin ardından geçen hafta sonu Aston Villa deplasmanına konuk olan Maviler karşılaşmadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldılar. Son 2 haftada 5 puan kaybeden Pochettino’nun öğrencileri bu hafta ise Londra derbisinde Tottenham ile karşı karşıya gelecek. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı Chelsea 4-1 kazanmıştı. Karşılaşma öncesinde Chelsea’de Romeo Lavia, Christopher Nkunku, Thiago Silva, Malo Gusto, Reece James ve Robert Sanchez sakat olan isimler.

Tottenham Derbide Mağlup

Tottenham Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı da mağlubiyet ile kapattı. İç sahada lider Arsenal’ı konuk eden Tottenham mücadeleden 3-2’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Cristian Romero ve Heung Min Son’un ikinci yarıdaki golleri puan almalarına yetmedi. Premier Lig’de son 2 maçını kaybeden Ange Postecoglou’nun öğrencileri ilk 4 yarışında da kan kaybetmeye devam ediyor. Bu hafta Londra derbisinde konuk olacakları Chelsea deplasmanında da işleri zor. Karşılaşma öncesinde Tottenham’da Fraser Forster, Ryan Sessegnon ve Manor Solomon’un sakatlıkları sürüyor.

Chelsea – Tottenham Maç Bilgileri

Chelsea – Tottenham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stamford Bridge Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Chelsea’de Romeo Lavia, Christopher Nkunku, Thiago Silva, Malo Gusto, Reece James ve Robert Sanchez sakat olan isimler. Tottenham’da Fraser Forster, Ryan Sessegnon ve Manor Solomon’un sakatlıkları sürüyor.

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Dorde Petkovic, Axel Disasi, Benoit Badiashille, Thiago Silva, Malo Gusto, Enzo Fernandez, Connor Gallagher, Mykhailo Mudryk, Raheem Sterling, Cole Palmer, Nicholas Jackson

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Guglielmo Vicario, Destiny Udogie, Ben Davies, Eric Dier, Pedro Porro, Pape Sarr, Pierre Hojbjerg, Brennan Jonhson, Timo Werner, James Maddison, Heung Min Son

İddaa Tahmini

Chelsea son 2 haftada 5 puan bıraktı. Arsenal yenilgisinin ardından Aston Villa deplasmanında 2-2 berabere kaldılar. Avrupa şansları sürüyor ama kalan 5 maçta en az 3 galibiyet almaları şart gibi. Bu hafta ise rakip Tottenham. Tottenham ise geçen hafta Arsenal’ı konuk etti ve rakibine 3-2 mağlup oldu. Son 2 haftayı puansız geçtiler ve ilk 4 şansları zora girdi. Londra derbisinde taraf bahsi riskli. Gollere yönelmekte fayda var. Stamford Bridge’de 3.5 gol barajı aşılacaktır.

İddaa Oranı: 3.5 ÜST, Oran 1.59

Bets10 Oranı: 3.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…