UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Marsilya Atalanta İddaa Tahmini 02.05.2024

İddaa fikstüründe 2 Mayıs Perşembe akşam bizleri bekleyen UEFA Avrupa Ligi Yarı Final mücadelesinde, Marsilya ile Atalanta karşı karşıya gelecek. EXXEN ve TV 8.5 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 22:00’de başlıyor.

Bets10, Marsilya galibiyetine 2.50, beraberliğe 3.45, Atalanta galibiyetine ise 2.95 oran belirlemiş durumda. Bets10 sitesinin Marsilya – Atalanta maçı için açtığı özel oran fırsatlarında, KGVAR seçeneğini tercih ederek, 30.00 oran kazanabilirsiniz.

Marsilya Avrupa’ya Odaklandı

UEFA Avrupa Ligi’nin yarı finalistleri arasında yer alan Marsilya ilk maçta taraftarı önüne çıkarken, Atalanta’ya karşı avantaj arayacak. İç sahada aldığı galibiyetlerle Avrupa’da dikkat çeken Marsilya, Shakhtar, Villarreal ve Benfica’ya karşı deplasmandan galibiyet çıkarmayı başaramazken, iç saha galibiyetleriyle rakiplerini elemeyi başardı. 9 hafta önce göreve gelen Jean-Louis Gasset önderliğinde yükselişe geçen Marsilya, Fransa Ligue 1’de üst üste 3 haftadan galip çıkmayı başardı. Rotasını Avrupa’ya çeviren ev sahibi, üst üste 5 maçtan galibiyet çıkaramazken, kötü gidişata geçtiğimiz hafta iç sahada Lens’e karşı son verdi ve karşılaşmadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. Güven tazelemesine karşın, hala üst sıralara yetişemeyen ve yavaş yavaşa bu sezon için Ligue 1’de umudunu kesmeye başlayan Marsilya, Atalanta engelini geçerek adını Avrupa’da finale yazdırmak istiyor. İç sahada galibiyetlerine devam etmek isteyen Marsilya, işini İtalya deplasmanına bırakmak istemiyor.

Atalanta’dan Harika Galibiyet

Atalanta, UEFA Avrupa Ligi’nin bu sezon en fazla dikkat çeken takımı oldu diyebiliriz. Gasperini ve öğrencileri, çeyrek final eşleşmesinde şampiyonluğun favorisi olarak gösterilen Liverpool’u elemeyi başardı. Zorlu Anfield deplasmanından 3-0’lık galibiyetle çıkmayı başaran Atalanta, iç sahada aldığı 1-0’lık mağlubiyete rağmen turu geçti. Gruplardan itibaren sadece Liverpool karşısında sahadan mağlup ayrılan Atalanta, Avrupa sahnesinde harika bir performans sergiliyor. İtalya Serie A Ligi’nde ise son 2 hafta Empoli ve Monza’yı mağlup etmeyi başardıklarını söyleyelim. Etkisini Marsilya deplasmanında sürdürmek isteyen konuk ekip, eşleşmenin favorisi olarak gösteriliyor. İç sahada etkili bir Marsilya ile karşı karşıya gelecek olan Gasperini ve öğrencileri, Liverpool deplasmanında sergilediği futbolla rakiplerine gözdağı vermeyi başardı.

Marsilya – Atalanta Maç Bilgileri

Marsilya – Atalanta Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan ve TV 8.5 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Velodrome Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Marsilya’da Valentin Rongier, Bilal Nadir, Bamo Meite, Quentin Merlin’in sakatlıkları devam ederken, Samuel Gigot ise kart cezalısı. Atalanta cephesinde ise Emil Holm ve Rafael Toloi’nin sakatlıkları devam ederken, Isak Hien ise kart cezalısı.

Marsilya’nın 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Pau Lopez, Ulisses Garcia, Chancel Mbemba, Amine Harit, Pape Gueye, Leonardo Balerdi, Jordan Veretout, Geoffrey Kondogbia, Renan Lodi, Vitinha, Pierre Aubameyang.

Atalanta’nın 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Marco Carnesecchi, Matteo Ruggeri, Berat Djimsiti, Aleksey Miranchuk, Ademola Lookman, El Bilal Toure, Charles De Ketelaere, Mario Pasalic, Ederson, Teun Koopmeiners, Gianluca Scamacca.

İddaa Tahmini

İç saha galibiyetleriyle UEFA Avrupa Ligi’nde yarı final biletini cebine koyan Marsilya, bir kez daha iç sahada kazanmak istiyor. Atalanta ise şampiyonluğun favorisi Liverpool’u eledi ve rüştünü ispatladı. Bu sezon Avrupa sahnesinde sürpriz sonuçlara imza atan iki takımında, eşleşmenin ilk maçında karşılıklı goller bulacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.53

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 30.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Gianluca Scamacca ve Chancel Mbemba’nın karşılıklı gollerine ev sahipliği yapan mcüadelede, Marsilya ile Atalanta birbirlerine üstünlük kuramadı. Tur şansını rövanşa bırakan iki takımda, beklediğimiz gibi mücadelede skor üretmeyi başardı. Kazananları tebrik ederiz.