UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Atalanta Bayer Leverkusen İddaa Tahmini 22.05.2024

UEFA Avrupa Ligi final maçında, Atalanta ile Bayer Leverkusen karşı karşıya gelecek. Mücadelenin saat 22.00’de başlayacağını ve TV8,5 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Atalanta ile Bayer Leverkusen zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Atalanta galibiyetinin 4.30, beraberlik tercihinin 3.70, Bayer Leverkusen galibiyetinin ise 1.90 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası sürüyor. MS 2 tercihi 30.00 orana yükseldi. Kaçırmamanızı öneririz.

Atalanta Şampiyonluk Peşinde

Atalanta Serie A’da geçen haftayı kazanarak geçti. Lecce deplasmanında 2-0 kazanan Atalanta galibiyet serisini 5 maça çıkarttı ve ilk 4 umutlarını devam ettirdi. Bu hafta içi ise UEFA Avrupa Ligi finalinde Bayer Leverkusen ile karşı karşıya gelecekler. Gasperi’nin öğrencileri yarı finalde Marsilya’yı 1-1 ve 3-0’lık skorlar ile geçerek finale çıkmayı başarmıştı. Finalde Bayer Leverkusen’i mağlup etmeleri halinde Atalanta gelecek sezon UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yer alacak. Karşılaşma öncesinde Atalanta’da Emil Holm ve Sead Kolosinac’ın sakatlıkları devam ediyor.

Bayer Leverkusen Finalin Favorisi

Bayer Leverkusen bildiğimiz gibi Bundesliga’da sezon şampiyon olarak tamamladı. Müthiş bir sezon geçirdiler ve şampiyonluğu hak ettiler. Bundesliga’da namağlup bir şekilde sezonu bitiren Xabi Alonso’nun ekibi henüz mağlubiyet yüzü de görmedi. 2023 yılının Temmuz ayından bu yana oynadıkları hiçbir resmi maçı kaybetmediler. UEFA Avrupa Ligi yarı finalinde Roma ile karşı karşıya gelen Alman ekibi ilk maçı 2-0 kazanmış ve rövanş maçında ise 2-2 berabere kalarak finale yükselmişti. Finalde Dublin’de karşı karşıya gelecekleri Atalanta karşısında favori gösteriliyorlar. Karşılaşma öncesinde Bayer Leverkusen’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Atalanta – Bayer Leverkusen Maç Bilgileri

Atalanta – Bayer Leverkusen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TV8,5 kanalından saat 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Aviva Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atalanta’da Emil Holm ve Sead Kolosinac’ın sakatlıkları devam ediyor.

Atalanta’nın 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Juan Musso, Davide Zappacosta, Isak Hien, Berat Djimsiti, Matteo Ruggeri, Ederson, Marten de Roon, Teun Koopmeiners, Charles De Ketelaere, Ademola Lookman, Gianluca Scamacca

Bayer Leverkusen'in 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’in muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Jonathan Tah, Kossonou Odilon, Edmond Tapsoba, Alejandro Grimaldo, Jeremie Frimpong, Robert Andrich, Amine Adli, Florian Wirtz, Exequiel Palacios, Victor Boniface

İddaa Tahmini

Atalanta yarı finalde karşı karşıya geldiği Marsilya’yı 1-1 ve 3-0’lık skorlar ile eleyerek adını finale yazdırmayı başarmıştı. Finalde ise Bayer Leverkusen ile mücadele edecekler. Bayer Leverkusen ise müthiş bir sezon geçiriyor. Bundesliga’yı şampiyona olarak tamamlayan Xabi Alonso’nun ekibinde Avrupa Ligi’nde de hedef şampiyonluk. Bu sezon Bayer Leverkusen’in mağlubiyeti yok. Oynadıkları bütün resmi maçlarda puan almayı başardılar. Bayer Leverkusen maçın favorisi. Bu sezon hiçbir resmi maçını kaybetmeyen Bayer Leverkusen, Atalatan karşısında kazanarak şampiyonluğa ulaşır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.61

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 30.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…