UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid Maç Tahmini 30.04.2024

Bayern Münih sahasında Real Madrid‘i konuk ediyor. UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final eşleşmesinin ilk maçı, 30 Nisan Salı akşamı Türkiye saati ile 22:00’de başlıyor. Dev maça Allianz Arena ev sahipliği yaparken, maç EXXEN ve TV 8.5 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Bayern Münih galibiyetine 2.49, beraberliğe 3.68, Real Madrid galibiyetine ise 280 oran belirlemiş durumda. Bets10 sitesinin takipçilerine bu maçta hazırladığı özel oran fırsatlarında ise KGVAR ve 2.5 Üst seçeneğini tercih ederek, Şampiyonlar Ligi’nde 30.00 oran kazanma şansına sahipsiniz.

Bayern Münih Galibiyet Hedefinde

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yarı final biletini cebine koyan Bayern Münih, bu sezon hem Almanya Bundesliga hem de DFB Kupası’nda erken havlu attı. Son 11 yılda hiçbir rakibine şampiyonluk şansı vermeyen Bayern Münih, bu sezon Tuchel önderliğinde Bayer Leverkusen’e yetişemedi ve bitime 5 hafta kala şampiyonluk umutlarını tamamen kaybetti. Hafta sonu Frankfurt’a karşı sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrılan ev sahibi, bitime 3 hafta kala 2. sıradaki yerini büyük ölçüde garanti altına aldı. Devler sahnesinde ise gruplardan lider çıkmayı başaran Bayern Münih, önce Lazio ardından Arsenal engellerini geçti. Lazio’ya karşı deplasmanda kaybeden, Arsenal’a karşı ise deplasmandan 2-2’lik beraberliklerle dönen Bayern Münih, iç saha galibiyetleriyle yarı final biletini cebine koydu. Uzun yıllar sonra sezonu kupa alamadan kapatma tehlikesiyle karşı karşıya kalan ev sahibinin, elinde sadece Şampiyonlar Ligi kaldı.

Şampiyonluğun Favorisi Real Madrid

UEFA Şampiyonlar Ligi tarihinin en başarılı takımı Real Madrid, bu sezon Carlo Ancelotti önderliğinde son şampiyon Manchester City’i elemeyi başarırken, erken finalden alınan galibiyetle şampiyonluğun en güçlü adayı benim dedi. İspanya La Liga’nın lideri Real Madrid, Manchester City’e karşı hem iç sahada hem de deplasmanda zor anlar yaşamasına rağmen, sahadan istediğini alan taraf oldu. İlk maç iç sahada 3-3’lük beraberlikle sona ererken, İngiltere deplasmanında tamamen savunmaya çekilen konuk ekip, önce 1-1’lik beraberlikle maçı uzatmalara taşıdı, ardından penaltılarla formda rakibini saf dışına itti. La Liga’da ise hafta sonu rotasyonlu bir kadroyla Real Sociedad’ı mağlup etmeyi başardılar. Arda Güler’in tek golü 3 puanı getirirken, konuk ekip bitime 5 hafta kala en yakın rakibiyle arasındaki puan farkını 13’te tutmaya devam etti. Real Madrid ligde şampiyonluk kapısını aralarken, gözünü Şampiyonlar Ligi’ne dikti.

Bayern Münih – Real Madrid Maç Bilgileri

Bayern Münih – Real Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN ve TV 8.5 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayern Münih cephesinde Sacha Boey, Bouna Sarr, Serge Gnabry ve Kingsley Coman’ın sakatlıkları bulunuyor. Real Madrid takımında ise David Alaba ve Thibaut Courtois sakat. Daniel Carvajal ise kart cezalısı.

Bayern Münih'in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Manuel Neuer, Aleksandar Pavlovic, Eric Dier, Kim Min Jae, Alphonso Davies, Joshua Kimmich, Leon Goretzka, Leroy Sane, Jamal Musiala, Harry Kane, Thomas Müller.

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Andriy Lunin, Daniel Carvajal, Nacho Fernandez, Antonio Rüdiger, Fran Garcia, Federico Valverde, Luka Modric, Toni Kroos, Jude Bellingham, Vinicius Junior, Rodrygo.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da 11 sezondur devam eden hegemonyası sona eren Bayern Münih, sezonu kupayla kapatmak istiyorsa, Şampiyonlar Ligi’ni kazanmak zorunda. Ev sahibi elinde kalan tek kupa şansını değerlendirmek istiyor. Real Madrid ise son şampiyonu eleyerek, şampiyonluğun en güçlü adayı haline geldi. İki takımda final yolunda ilk maçı kazanmak istiyor. Dev maçta tarafların karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.59

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Gol düellosundan kazanan çıkmadı. 4 gollü mücadelede, iki takımda skor üretmeyi başardı. Tur iki takım içinde Santiago Bernabéu’ya kaldı. Real Madrid ilk yarıda yakaladığı üstünlüğü koruyamazken, Bayern Münih ise geriden gelerek aldığı üstünlüğü koruyamadı. İki takımda mücadelede beklediğimiz skor etkisini gösterdi.