UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Real Madrid İddaa Tahmini 30.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final heyecanı başlıyor. Real Madrid deplasmanda, Bayern Münih’e konuk olacak. Mücadelenin saat 22.00’de başlayacağını ve EXXEN platformundan yayınlanacağını belirtelim.

Bayern Münih ve Real Madrid arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Bayern Münih kazanır 2.49, beraberlik 3.68, Real Madrid kazanır ise 2.80 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde bu maçın KGVAR ve 2.5 ÜST oranının 30.00 oran olarak açıklandığını belirtelim.

Bayern Münih Sürpriz Peşinde

Bayern Münih çeyrek finalde karşı karşıya geldiği Arsenal ile ilk maçta Emirates’de 2-2 berabere kalmıştı. Almanya’ya umutlu dönen Thomas Tuchel’in ekibi rövanş maçını ise 1-0 kazanarak turu geçmeyi başardı. Joshua Kimmich’in golüyle yarı finale adını yazdıran Bayern Münih’in rakibi ise Real Madrid oldu. Bu sezon Bundesliga’da şampiyonluğu Bayer Leverkusen’e kaptıran Bayern Münih en azından sezonu Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu ile taçlandırmak istiyor ama işleri de pek kolay gözükmüyor. Maç öncesinde Bayern Münih’de Bouna Sarr, Sacha Boey, Kingsley Coman ve Serge Gnabry’nin sakatlıkları sürüyor.

Real Madrid Şampiyonluğa Koşuyor

Real Madrid hem La Liga’da hem de Şampiyonlar Ligi’nde şampiyonluğu hedefliyor. El Clasico galibiyetinin ardından geçen hafta Anoeta’da Real Sociedad karşısında da 1-0 kazanan Real Madrid şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. Arda Güler’in tek golüyle 3 puanı alan Real Madrid, Bayern Münih maçı öncesinde moral buldu. Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Manchester City ile ilk maçta 3-3 berabere kalan Carlo Ancelotti’nin ekibi rövanş maçını ise normal süresi ve uzatmaları 1-1 biten maçta penaltılarla kazandı ve yarı finale yükseldi. Yarı finalde ise ilk maçta Bayern Münih’e konuk olacaklar. Maç öncesinde Real Madrid’de Daniel Carvajal kart cezalısı. David Alaba ve Thibaut Courtois ise sakat olan isimler.

Bayern Münih – Real Madrid Maç Bilgileri

Bayern Münih – Real Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayern Münih’de Bouna Sarr, Sacha Boey, Kingsley Coman ve Serge Gnabry’nin sakatlıkları sürüyor. Real Madrid’de Daniel Carvajal kart cezalısı. David Alaba ve Thibaut Courtois ise sakat olan isimler.

Bayern Münih'in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Manuel Neuer, Aleksandar Pavlovic, Eric Dier, Kim Min Jae, Alphonso Davies, Joshua Kimmich, Leon Goretzka, Leroy Sane, Jamal Musiala, Harry Kane, Thomas Müller

Real Madrid'in 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Andriy Lunin, Lucas Vazquez, Nacho Fernandez, Antonio Rüdiger, Fran Garcia, Federico Valverde, Luka Modric, Toni Kroos, Jude Bellingham, Vinicius Junior, Rodrygo

İddaa Tahmini

Bayern Münih bu sezon Bundesliga’da şampiyonluk yarışının uzağında kaldı ama Şampiyonlar Ligi’nde mutlu sona sadece 3 maç uzaklıktalar. Yarı finalde Real Madrid’i konuk edecek olan Tuchel’in ekibi çeyrek finalde Arsenal’ı elemeyi başarmıştı. Real Madrid ise çeyrek finalde Manchester City’i Etihad’da penaltılarla geçerek yarı finale yükseldi. Real Madrid bu sezon Şampiyonlar Ligi’nin favorisi olarak gösteriliyor. La Liga’da da şampiyonluğa oldukça yakınlar. Ancelotti’nin ekibi turun favorisi ama ilk maçta kolay kazanabileceklerini sanmıyorum. Bayern Münih’den ilk maçta gol beklentim var. Hem Bayern Münih hem de Real Madrid skor üretecektir.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.59

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…