Hacken Aberdeen İddaa Tahmini 29.07.2021

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme turu rövanş maçında Hacken evinde, Aberdeen ile karşılaşacak. Mücadele saat 19.30’da nesine.com sitesinden takip edilebilecek.

Hacken ile Aberdeen takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Hacken galibiyetine 2.15, beraberlik tercihine 3.75, Aberdeen galibiyetine ise 2.90 verildiğini görüyoruz.

Hacken’ın İşi Zorlaştı 

Hacken’ın ilk maçtan kazanmasına pek ihtimal verilmiyordu ama 5-1 mağlup olmaları da beklenen bir durum değildi. Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme turu ilk maçında Pittodrie’de Aberdeen’e konuk olan Hacken, sahadan 5-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Tur atlama umutlarını iyice zora soktular diyebiliriz. İsveç Allsvenskan’da ise geçtiğimiz hafta Elfsborg’u konuk eden Hacken, rakibi ile 1-1 berabere kalmıştı. Hacken’ın bir üst tura yükselebilmesi içim, Aberdeen karşısında en az 4-0’lık galibiyet alması gerekiyor. 

Aberdeen Avantajı Kaptı

Aberdeen, ilk maçtan farklı bir galibiyet ile ayrıldı. İç sahada konuk ettikleri Hacken’ı 5-1 ile geçtiler ve tur kapısını araladılar. Lewis Ferguson ve Christian Ramirez önderliğinde galibiyete ulaşan Aberdeen, rövanş maçına bir hayli avantajlı çıkacak. Bugün 3 farklı mağlup olsalar bile, Aberdeen’in bir üst tura yükseleceğini belirtelim. Önümüzdeki hafta İskoçya Premiership’te yeni sezon start alacak. Aberdeen’in yoğun bir tempoya gireceğini belirtelim. 

Maç Bilgileri

Hacken – Aberdeen Maçı Hangi Kanalda?

Mücadelenin saat 19.30’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bravida Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Hacken'ın ilk 11’i Belli mi?

Hacken’ın muhtemel kadrosu: Pontus Dahlberg, Johan Hammar, Joona Toivio, Elohar Godswill, Oskar Sverrrison, Martin Olsson, Gustav Berggren, Erik Friberg, Tobias Heintz, Patrik Walemark, Alexander Jeremejeff

Aberdeen'in ilk 11’i Belli mi?

Aberdeen’in muhtemel kadrosu: Joe Lewis, Ross McCrorie, Andrew Considine, Calvin Ramsey, Scott Brown, Ryan Hedges, Funso Ojo, Jonny Hayes, Lewis Ferguson, Christian Ramirez, Jay Emmanuel Thomas

İddaa Tahmini

İlk maç, oldukça zevkli ve bol gollü geçmişti. Hacken’ın farklı bir galibiyet alması şart. Aberdeen ise hücumda çok etkili. Yine bol gollü bir maç izleriz. En az 3 gol çıkar.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.59

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.72

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Hacken evinde, 2-0 kazandı ama yetmedi. Aberdeen, bir üst tura çıkan taraf oldu.