Levadia Tallinn Dundalk İddaa Tahmini 29.07.2021

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Tur rövanş maçında, Levadia Tallinn ile Dundalk karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 19.30’da start alacak. İlk karşılaşma 2-2’lik beraberlik ile sonuçlanmıştı. 

Levadia Tallinn ile Dundalk zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Levadia Tallinn galibiyetinin 2.20, beraberlik tercihinin 3.40, Dundalk  galibiyetinin ise 3.00 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Levadia Tallinn Sürpriz Yaptı

Levadia Tallinn, ilk maçtan önemli bir avantaj ile döndü. UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Tur ilk maçında, Dundalk deplasmanına konuk oldular ve sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldılar. 2 kez öne geçmeyi başarsalar da üstünlüğünü koruyamayan Levadia Tallinn, buna rağmen avantajı eline geçirdi. Levadia Tallinn’in bugün alacağı 0-0 ve 1-1’lik beraberlikler bile, bir üst tura çıkmaları için yeterli olacak. Maç öncesinde Levadia Tallinn’de önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Dundalk Tur Peşinde

Dundalk, ilk maçta iç saha avantajını pek iyi kullanamadı. UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Turu ilk maçında konuk ettikleri Levadia Tallinn ile 2-2 berabere kaldılar. 2 kez geriye düşmesine rağmen maçtan kopmadılar ve en azından beraberliği yakalayarak, rövanş maçı için umutlarını korudular diyebiliriz. İrlanda Premier Ligi’nde ise 2 hafta önce Finn Harps ile karşılaşan Dundalk, rakibini 1-0 ile geçmeyi başarmıştı. Dundalk’ın Levadia Tallinn karşısında turu geçebilmesi için, 3-3 ve üzeri beraberlik ya da her türlü galibiyet alması yeterli olacak.

Maç Bilgileri

Levadia Tallinn – Dundalk Maçı Hangi Kanalda?

Mücadelenin saat 19.30’da’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tallaght Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Levadia Tallinn'in ilk 11’i Belli mi?

Levadia Tallinn’in muhtemel kadrosu: Karl Andre Vallner, Maksim Podholjuzin, Maximliano Achille Ugge, Ernest Agyiri, Miljan Ilic, Bogdan Vastsuk, Ilja Antonov, Marko Putincanin, Zakaria Beglarishvilli, Brent Lepistu, Frank Liivak

Dundalk'ın ilk 11’i Belli mi?

Dundalk’ın muhtemel kadrosu: Alessio Abibi, Andrew Boyle, Darragh Leahy, Raivis Jurjovskis, Chris Shields, Michael Duffy, Patrick McEleney, Samuel Stanton, Wifried Zahibo, Daniel Kelly, David McMillan

İddaa Tahmini

İlk maçta 4 gol ve bol pozisyon izlemiştik. İki takımda skor üretme konusunda sorun yaşamıyor. Ben yine gollü bir karşılaşma bekliyorum. Her iki takımdan da gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.40

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Yine gollü bir maç oldu. Dundalk, rövanş maçını 2-1 kazandı ve bir üst tura yükseldi.