Sivasspor Petrocub İddaa Tahmini 29.07.2021

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme turu rövanş maçında temsilcimizi Sivasspor evinde, Petrocub ile karşılaşacak. Saat 20.00’de başlayacak karşılaşmayı TRT SPOR kanalından takip edebilirsiniz. İlk maçı temsilcimiz Sivasspor’un 1-0 kazandığını belirtelim.

Sivasspor ve Petrocub arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Sivasspor kazanır 1.36, beraberlik 5.00, Petrocub kazanır ise 7.00 olarak açıklanmış. 

Sivasspor’dan Tek Gollü Galibiyet 

Sivasspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne 2. Turdan katıldı. İlk maçta Petrocub’u deplasmanda 1-0 ile geçen temsilcimizi, bir üst tura yükselme adına avantajı eline geçirdi. Caner Osmanpaşa’nın tek golüyle kazanmayı başaran Sivasspor, rövanş maçının da favorisi olarak gösteriliyor. Maçın uzatmalarında Yatabare’nin kaçırdığı penaltı golle sonuçlansa, Sivasspor’un bu maça çok daha rahat bir şekilde çıkma ihtimali daha fazlaydı. Kayode ve Pedro Henrique ile önemli fırsatları da harcayan Sivasspor’un yine kazanmasını bekliyorum. 

Petrocub İçin Yolun Sonu 

Petrocub, bildiğimiz gibi Moldova Ligi takımlarından biri. UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne 1. Eleme turundan katılmaya hak kazandılar. İlk turda Sileksi’i 1-1 ve 1-0’lık skorlar ile geçmeyi başaran Petrocub, 2. Eleme turunda Sivasspor ile eşleşti. İç sahada konuk ettikleri Sivasspor’a karşı 1-0 mağlup olan Petrocub, bir üst tura yükselme umutlarını zora sokmuş durumda. Petrocub’un ilk maçta öne çıkan oyuncusunun kaleci Mikael Meira olduğunu belirtelim. Mikael Meira, ilk maçta Petrocub’u daha farklı bir mağlubiyet almaktan kurtarmıştı.

Maç Bilgileri

Petrocub – Sivasspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT SPOR kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 20.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Yeni 4 Eylül Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Petrocub'ın ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Ahmet Oğuz, Samba Camara, Caner Osmanpaşa, Uğur Çiftçi, Hakan Arslan, Faycal Fajr, Isaac Cofie, Ninga, Pedro Henrique, Kayode

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Petrocub’ın muhtemel kadrosu: Mickael Meira, Victor Bogaciuc, Maxim Potirniche, Ştefan Efros, Ioan Calin Revenco, Constantin Sandu, Vladimir Ambros, Mihail Platica, Donalio Melachio, Ion Jardan, Sergiu Platica

İddaa Tahmini

Sivasspor’dan yine galibiyet beklentim var. İlk maçı 1-0 kazanan Sivasspor, rövanş maçından da galibiyet ile ayrılan taraf olur. 

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.36

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.46

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Sivasspor, Kayode’nin tek golüyle 1-0 kazandı ve bir üst tura yükseldi.