İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Milan Genoa Maç Tahmini 05.05.2024

İddaa fikstüründe 5 Mayıs Pazar akşamı yer alan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Milan ile Genoa karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 19:00’da başlayan mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Genzobet, Milan galibiyetine 1.50, beraberliğe 4.40, Genoa galibiyetine ise 6.70 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.30, beraberliğe 3.95, konuk ekibe ise 5.91 oran veriyor.

Milan’da Düşüş Sürüyor

İtalya Serie A Ligi’nde şampiyonluğu İnter’e kaptıran, UEFA Avrupa Ligi’nde ise yarı final umutlarını Roma mağlubiyetiyle kaybeden Milan, son haftalarda etkisiz kaldı. Son 3 haftalık fikstürden galibiyet çıkarmayı başaramayan Stefano Pioli ve öğrencileri, Sassuolo ve Juventus ile deplasmanda berabere kalırken, iç sahada ise İnter derbisini kaybetti. 34 haftadan 21 galibiyet, 7 beraberlik, 6 mağlubiyetle 70 puan toplamayı başaran Milan, en yakın rakibinin 5 puan üzerinde son 4 haftaya giriyor. Sezonun geri kalanında ligdeki yerini korumak isteyen ev sahibi, bu hafta iç sahada Genoa ile karşı karşıya gelecek. Hala İtalya Serie A Ligi’nin şampiyon İnter’in ardından en iyi performansını sergileye Milan, puan kayıplarına son vermek istiyor.

Genoa Son Haftalarda Etkili

İtalya Serie A Ligi’nin 34. haftasında Cagliari’yi sahasında ağırlayan Genoa, 3 puanı 3 golle aldı. Alberto Gilardino ve öğrencileri, hem savunma hem de hücum hattında harika bir sınav vermeyi başarırken, sahadan 3-0’lık üstünlükle ayrıldı. Son haftalarda kolay maç kaybetmeyen konuk ekip, son 6 haftada sadece Lazio’ya karşı mağlup oldu. 34 haftalık fikstürü 10 galibiyet, 12 beraberlik, 12 mağlubiyetle geride bırakan Genoa, bitime 4 hafta kala düşme hattının 13 puan üzerinde yer alıyor. Ligde kalmayı garantileyen konuk ekip, 34 maçta rakip fileleri 38 kez havalandırmayı başarırken, kalesinde ise 40 gole engel olamadı. Bu hafta Milan karşısına çıkacak olan Genoa, 2. sıradaki rakibine karşı deplasmanda galibiyet arayacak.

Milan – Genoa Maç Bilgileri

Milan – Genoa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Giuseppe Meazza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Milan’da Luka Jovic, Ruben Loftus-Cheek, Tommaso Pobega ve Maignan’ın sakatlıkları devam ederken, Davide Calabria ve Yunus Musah ise kart cezalısı. Genoa cephesinde ise Mattia Bani, Ruslan Malinovskyi ve Junior Messias’ın sakatlıkları devam ediyor.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Marco Sportiello, Alessandro Florenzi, Theo Hernandez, Matteo Gabbia, Tijjani Reijnders, Yacine Adli, Ismael Bennacer, Christian Pulisic, Noah Okafor, Rafael Leao, Olivier Giroud.

Genoa’nın 11’i Belli mi?

Genoa’nın muhtemel kadrosu: Josep Martinez, Djed Spence, Alessandro Vogliacco, Koni De Winter, Stefano Sabelli, Morten Frendrup, Johan Vasquez, Milan Badelj, Kevin Strootman, Aaron Martin, Albert Gudmundsson.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde şampiyonluk umutları sona eren Milan, sezonun geri kalanında 2. sıradaki yerini korumak için mücadele edecek. 3 haftadır devam eden puan kayıplarına son vermek isteyen Milan, iç sahadan 3 puanla çıkmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.30

Genzobet Oranı: MS 1, Oran 1.50

Maç Sonucu: 3-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Yarım düzine gole ev sahipliği yapan mücadelede, Milan ve Genoa birbirlerine üstünlük kuramadı. İki takımda 90 dakika sonunda rakip fileleri 3’er kez havalandırmayı başarırken, mücadelede puanlar bölüşüldü.