Prishtina – Bodo/Glimt İddaa Tahmini 05.08.2021

İddaa fikstüründe 5 Ağustos Perşembe günü yer alan UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu‘nda, Prishtina ile Bodo/Glimt karşı karşıya gelecek. Maçın başlama saati 21:00.

İddaa ve Bahis Tahmini

Fadil Vokrri Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Bets10, Prishtina galibiyetine 6.50, beraberliğe 4.33, Bodo/Glimt galibiyetine ise 1.45 oran belirlemiş durumda.

Prishtina Güven Vermedi

Kosova temsilcisi Prishtina yoluna UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde devam ediyor. Sezonu Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Turu Yarı Finaliyle açan ev sahibi, Folgore’yi 2-0 mağlup etmeyi başarırken, final maçında ise Escaldes’i 2-0 mağlup etti. 1. Eleme Turu’nda ise rakip Legia Warszawa olunca, 3-1 ve 3-0’lık farklı mağlubiyetler ev sahibini Konferans Ligi’ne taşıdı. Kosova Ligi henüz başlamadı ve ev sahibi maç kondisyonundan uzak. 2. Eleme Turu’nun ilk maçında Connahs’ı 4-1 mağlup eden ekip, rövanş maçında ise 4-2 mağlup oldu. Büyük bir hatanın kıyısından dönen Prishtina güven vermedi.

Bodo/Glimt Valur Engelini Zorlanmadan Geçti

Norveç Eliteserien Ligi’nin son şampiyonu Bodo/Glimt, Şampiyonlar Ligi için yetersiz kalırken, UEFA Konferans Ligi’ne ise damgasını vurdu. Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu’nda Legia Warszawa’ya 3-2 ve 2-0’lık skorlarla mağlup olan Kjetil Knutsen’in öğrencileri, doğrudan katıldığı Konferans Ligi 2. Eleme Turu’nda ise Valur’u 3-0’lık galibiyetlerle geçti. Norveç Eliteserien Ligi’nde 3 haftadır maç kazanamayan ve liderlik koltuğunu kaybeden Bodo/Glimt, hatalarını Konferans Ligi’nde telafi etmeyi hedefliyor.

Maç Bilgileri

Prishtina – Bodo/Glimt Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 21:00’de start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Fadil Vokrri Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Prishtina'nın ilk 11’i Belli mi?

Prishtina’nın muhtemel kadrosu: Ardit Nika, Besnik Krasniqi, Gledi Mici, Lorik Boshnjaku, Endrit Krasniqi, Qendrim Zyba, Leotrim Bekteshi, Otto John, Sabien Lilaj, Leotrim Kryeziu, Mendurim Hoti.

Bodo/Glimt’in ilk 11’i Belli mi?

Bodo/Glimt’in muhtemel kadrosu: Haykin, Sigurd Kvile, Bjorkan, Hobraten, Fet, Berg, Konradsen, Saltnes, Sampsted, Botheim, Selvag Nordas.

Konferans Ligi’nde rakibinden daha iyi bir performans grafiği ortaya koyan Bodo/Glimt, Eliteserien Ligi’nin son şampiyonu olarak yoluna devam ederken, Prishtina karşısında, unvanına yakışan bir galibiyet alacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.33

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.45

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Deplasmanda 1-0 öne geçmeyi başaran Bodo/Glimt, skor üstünlüğünü koruyamazken, Prishtina deplasmanından mağlubiyetle döndü.