Rosenborg – Domzale İddaa Tahmini 05.08.2021

UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu‘nun ilk ayağında, Rosenborg ile Domzale karşı karşıya gelecek. 5 Ağustos Perşembe günü Türkiye saati ile 20:00‘de sahne alacak maça Lerkendal Stadı ev sahipliği yapacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Rosenborg galibiyetine 1.30, beraberliğe 5.00, Domzale galibiyetine ise 9.50 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.00, KGYOK 1.75 olarak verilmiş.

Rosenborg Farklı Galibiyetler Aldı

Norveç temsilcisi Rosenborg, doğrudan katıldığı UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu’nda, Hafnarfjordu karşısında farklı galibiyetler aldı. Deplasmanda 2-0, iç sahada ise 4-1’lik galibiyetlere imza atan ev sahibi, Eliteserien Ligi’nde son 2 haftayı 2 galibiyetle kapatırken, toplamda yenilmezlik serisini 6 maça, galibiyet serisini ise 4 maça çıkartmayı başardı. Islamovic ve Emil Ceide Konferans Ligi sahnesinde 2’şer gol atmayı başarırken, KuPS Kuopio, iyi hücum performansıyla yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Domzale Bütün Rakiplerine Gol Attı

Slovenya temsilcisi Domzale, UEFA Konferans Ligi’nde Hespara ve Honka engellerini aşarak Rosenborg’un rakibi olmayı başardı. Hespara’yı iç sahada 1-0 mağlup eden, deplasmanda ise 1-1 berabere kalan konuk ekip, Honka karşısında ise deplasmanda 1-0 kazanırken, iç sahada 1-1 berabere kaldı. Jakupovic, Honka karşısında tur biletini getiren golleri kaydederken, takımının gol sorunun çözdü. Slovenya Ligi’nde ise ilk hafta Maribor’a 3-1 mağlup olan Domzale, evinde ise Tabor ile 1-1 berabere kaldı. Şuana kadar bütün rakiplerine gol atmayı başaran Domzale, Rosneborg karşısında gollerine devam etmek istiyor.

Maç Bilgileri

Rosenborg – Domzale Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 20:00’de start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Lerkendal Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Rosenborg’un ilk 11’i Belli mi?

Rosenborg’un muhtemel kadrosu: Hansen, Eyjolfsson, Reitan, Hovland, Hoff, Holmquist, Holse, Andersson, Molins, Zachariassen, Ceide.

Domzale’nin ilk 11’i Belli mi?

Domzale’nin muhtemel kadrosu: Ajdin Mulalic, Vuklisevic, Klemencic, Karic, Zinic, Ibricic, Repas, Husmani, Kolobaric, Kait, Jakupovic.

Gol sorunu yaşamayan Rosenborg ve Domzale, UEFA Konferans Ligi’ne katılmaya fazlasıyla yaklaşırken, 3. Eleme Turu’nda skor üretmeye devam edecektir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.90

Maç Sonucu: 6-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Rosenborg tura damgasını vurdu. Ev sahibi 6 golle Domzale engelini geçmeyi başarırken, kalesinde sadece 1 gole izin verdi. Norveç temsilcisi ilk maçtaki harika performansıyla bizleri yanıltmadı.