Monaco – Nantes İddaa Tahmini 06.08.2021

6 Ağustos Cuma akşamı Fransa Ligue 1‘de yeni sezon başlıyor. Açılış maçında geçtiğimiz sezon şampiyonluk mücadelesi veren Monaco ile küme düşmekten zor kurtulan Nantes karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS HD 2 ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 22:00.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Monaco galibiyetine 1.50, beraberliğe 4.50, Nantes galibiyetine ise 6.50 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.67, 2.5 Alt 2.26 olarak verilmiş.

Monaco Gücüne Güç Kattı

Fransa Ligue 1’de geçtiğimiz sezon harika bir performans ortaya koyan Monaco, yeni hocası Niko Kovac önderliğinde şampiyonluk iddiasını son maça kadar taşımayı başarırken, zirvenin 5 puan gerisinde sezonu 3. sırada tamamladı. Şampiyonlar Ligi biletiyle sezonu kapatan ev sahibinde, Ben Yedder ve Kevin Volland tam 54 gole doğrudan katkı verirken, Ligue 1’de Neymar ve Mbappe gibi yıldızların arasında bizde varız diyen bir sezon performansı sergiledi. Yeni sezonu UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu’nda açan Monaco, geçtiğimiz hafta Sparta Prag deplasmanına konuk olurken, Tchouameni ve Volland’ın golleriyle 2-0’lık galibiyetle evine döndü. Transfer döneminde Jean Lucas, Jakobs, Nübel ve Decarpentrie’yi renklerine bağlayarak, kadrosunu güçlendiren ev sahibi, yeni sezonda çok daha iddialı.

Nantes Küme Düşmekten Kurtuldu

Fransa Ligue 1’de küme düşmekten zor kurtulan Nantes, sezonu içerisinde yaşadığı 4 teknik adam değişikliğine rağmen, ligi Play Out hattında tamamlarken, takımın başına son olarak gelen Antoine Kombouaré, konuk ekibi ligde tutmayı başardı. Plat Out maçına Touluse karşısında çıkan Nantes, deplasmanda 2-1’lik galibiyete uzanırken, iç sahada 1-0 mağlup olmasına karşın, deplasman golüyle ligde kaldı. Zor bir sezon geçiren konuk ekip, transfer döneminde Alban Lafont, Rémy Descamps ve Wylan Cyprien takviyeleriyle kadrosunu güçlendirirken, Imrân Louza’nın gidişi, Nantes’e kan kaybettirdi. Geçtiğimiz sezonun etkisiz takımlarından Nantes, son haftaya kadar şampiyonluk mücadelesi veren Monaco ile yeni sezonun ilk maçına çıkacak. Konuk ekibin sahadan puan çıkarması sürpriz olacaktır.

Maç Bilgileri

Monaco – Nantes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele II. Louis Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Monaco cephesinde Lecomte sakat. Nantes cephesinde ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Monaco’nun ilk 11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Benjamin Lecomte, Axel Disasi, Benoit Badiashile, Caio Henrique, Antonio Barreca, Djibril Sidibe, Cesc Fabregas, Tchouameni, Keita Baldé, Kevin Volland, Ben Yedder.

Nantes’in ilk 11’i Belli mi?

Nantes’in muhtemel kadrosu: Alban Lafont, Charles Castelletto, Nicolas Pallois, Andrei Girotto, Kader Bamba, Regis Coco, Ludovic Blas, Wylan Cyprien, Abdoulaye Toure, Randal Kolo, Bridge Ndilu.

Yeni sezonda galibiyetlerine kaldığı yerden devam eden Monaco, Fransa Ligue 1 serüvenine şampiyonluk iddiası ile başlarken, ligin zayıf halkaları arasında yer alan Nantes karşısında 3 puana uzanacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.35

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.50

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Monaco sezona beraberlikle başladı. Niko Kovac’ın öğrencileri 14. dakikada Gelson Martins’in golüyle 1-0 öne geçmeyi başarırken, 42. dakikada Castelletto skoru 1-1’e getirdi ve mücadele gollü beraberlikle sonuçlandı.