FK Ufa Lokomotiv Moskova İddaa Tahmini 06.08.2021

Rusya Premier Ligi’nde 3. Haftanın açılış maçı. FK Ufa evinde, Lokomotiv Moskova ile karşılaşacak. Mücadele saat 17.00’de başlayacak ve Bets10 sitesinden takip edilebilecek.

FK Ufa ve Lokomotiv Moskova arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. FK Ufa kazanır 3.40, beraberlik 3.20, Lokomotiv Moskova kazanır ise 2.20 olarak açıklanmış.

FK Ufa Kötü Başladı

FK Ufa, sezona kötü başladı. Rusya Premier Ligi’nde ilk hafta CSKA Moskova deplasmanına konuk olan Aleksey Stukalov’un öğrencileri, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Geçtiğimiz hafta ise iç sahada konuk ettikleri Dinamo Moskova’ya 3-2 kaybettiler. İlk 2 maçtan puan çıkartamayn FK Ufa, 13. Sırada yer alıyor. Rusya Premier Ligi’nde puanı bulunmayan 4 takımdan biri olduklarını belirtelim. Bu hafta Lokomotiv Moskova’yı konuk edecek FK Ufa’da Ruslan Fischenko kart cezalısı.

Lokomotiv Moskova’da Moraller Yerinde

Lokomotiv Moskova ise sezona galibiyetlerle başlayan takımlardan biriydi. Ligin ilk haftasında iç sahada konuk ettikleri Arsenal Tula’yı 3-1 mağlup ettiler. Devreye 1-0 geriye giren Marko Nikolic’in ekibi, ikinci yarıda bulduğu 3 golle, 3 puanı almasını bildi. Geçtiğimiz hafta ise zorlu bir deplasmana konuk oldular ve CSKA Moskova’yı 2-1 ile geçtiler. CSKA Mpskva karşısında alınan galibiyet ile moraller tavan yaptı. İlk 2 maçta 3 gol atan Zhemaletdinov, Lokomotiv Moskova’nı en dikkat çeken oyuncusu.

Maç Bilgileri

FK Ufa – Lokomotiv Moskova Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de Bets10 sitesinden canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Neftyanik Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

FK Ufa'nın ilk 11’i Belli mi?

FK Ufa’nın muhtemel kadrosu: Aleksandr Belenov, Konstantin Pliev, Bojan Jokic, Mortiz Bauer, Nemanja Miletic, Oleg Ivanov, Filip Mrzljak, Vladislav Kamilov, Yury Zhuravlev, Aleksandr Saplinov, Vyacheslav Krotov

Lokomotiv Moskova'nın ilk 11’i Belli mi?

Lokomotiv Moskova’nın muhtemel kadrosu: Guilherme, Stanislav Magkeev, Murilo Paim, Aleksandr Silyanov, Dmitri Barinov, Maciej Rybus, Daniil Kulikov, Dmitry Rybchinsky, Fedor Smolov, Rifat Zhemaletdinov, François Kamano

İddaa Tahmini

FK Ufa, sezona puansız başladı. Lokomotiv Moskova, rakibine nazaran çok daha formda. Lokomotiv Moskova’dan galibiyet bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.99

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.20

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Lokomotiv Moskova, FK Ufa deplasmanında 2 puan bıraktı. Sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldılar.