Derry City Drogheda United İddaa Tahmini 06.08.2021

İrlanda Premier Lig’te iç sahada galibiyet almakta zorlanan Derry City evinde, Drogheda United ile karşılaşacak. Mücadelnin saat 20.45’te başlayacağını belirtelim.

Derry City ile Drogheda United takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Derry City galibiyetine 2.10, beraberlik tercihine 3.30, Drogheda United galibiyetine ise 3.40 verildiğini görüyoruz.

Derry City İç Sahada Zorlanıyor

Derry City, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Son sırada yer alan Longford Town ile karşı karşıya gelen Declan Devine’ın ekibi, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. İrlanda Premier Lig’te 2 maçlık mağlubiyet serisine de son vermiş oldular. Bu sezon iç sahada galibiyet almakta sıkıntı yaşayan Derry City, The Brandywell’de oynadığı 11 maçta sadece 1 galibiyet alabildi. Bu hafta iç sahada konuk edecekleri Drogheda United karşısında kazanarak, iç sahada 2. Galibiyetini almak istiyorlar.

Drogheda United 3 Maçtır Kazanamıyor

Drogheda United, geçtiğimiz hafta şok bir mağlubiyet yaşadı. İç sahada konuk ettikleri Waterford’a 2-1 kaybettiler. Sürpriz bir mağlubiyet alan Drogheda United’ta galibiyet hasreti 3 maça çıktı. İrlanda Premier Lig’te son 3 maçtan 1 puan çıkartabilen Pete Mahon’un öğrencileri, 30 puan ile 8. Sırada yer alıyor. Üst üste 4 deplasman maçından ise galibiyet çıkartamadıklarını belirtelim. Bu hafta Derry City’e konuk olacak Drogheda United’ta önemli bir eksik bulunmuyor.

Maç Bilgileri

Derry City – Drogheda United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.45’te Bets10 sitesinden canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele The Brandywell Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Derry City'nin ilk 11’i Belli mi?

Derry City’nin muhtemel kadrosu: Nathan Gartside, Cameron McJannett, Eoin Toal, Ciaran Coll, William Patching, Joe Thomson, Ciaron Harkin, William Fitzgerald, James Akintunde, P. Ferry, R. Boyce

Drogheda United'ın ilk 11’i Belli mi?

Drogheda United’ın muhtemel kadrosu: David Odumosu, Conor Kane, Dane Massey, Daniel O’Reilly, James Brown, Darragh Markey, Gary Deegan, Killian Phillips, Chris Lyons, Mark Doyle, Ronan Murray

İddaa Tahmini

Drogheda United, son haftalarda skor üretiyor ama galibiyet almakta zorlanıyorlar. Derry Cit ise iç sahada oynadığı son 9 maçta da gol bulmayı başardı. Her iki takımda skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.90

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Derry City, iç sahada hata yapmadı. Drogheda United karşısında 3 puanı, 3 golle almayı başardılar.