Günün İddaa Kuponu (2) 05.08.2021

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3.Eleme Turu kapsamında, 5 Ağustos Perşembe günü oynanacak 3 güvendiğim maçı kupon olarak derledim. Değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Prishtina – Bodo/Glimt: MS 2, 1.33 (iddaa) – 1.45 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 5 Ağustos Perşembe günü yer alan UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu‘nda, Prishtina ile Bodo/Glimt karşı karşıya gelecek. Maçın başlama saati 21:00. Kosova temsilcisi Prishtina yoluna UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde devam ediyor. Sezonu Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Turu Yarı Finaliyle açan ev sahibi, Folgore’yi 2-0 mağlup etmeyi başarırken, final maçında ise Escaldes’i 2-0 mağlup etti. 1. Eleme Turu’nda ise rakip Legia Warszawa olunca, 3-1 ve 3-0’lık farklı mağlubiyetler ev sahibini Konferans Ligi’ne taşıdı. Kosova Ligi henüz başlamadı ve ev sahibi maç kondisyonundan uzak. 2. Eleme Turu’nun ilk maçında Connahs’ı 4-1 mağlup eden ekip, rövanş maçında ise 4-2 mağlup oldu. Büyük bir hatanın kıyısından dönen Prishtina güven vermedi. Norveç Eliteserien Ligi’nin son şampiyonu Bodo/Glimt, Şampiyonlar Ligi için yetersiz kalırken, UEFA Konferans Ligi’ne ise damgasını vurdu. Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu’nda Legia Warszawa’ya 3-2 ve 2-0’lık skorlarla mağlup olan Kjetil Knutsen’in öğrencileri, doğrudan katıldığı Konferans Ligi 2. Eleme Turu’nda ise Valur’u 3-0’lık galibiyetlerle geçti. Norveç Eliteserien Ligi’nde 3 haftadır maç kazanamayan ve liderlik koltuğunu kaybeden Bodo/Glimt, hatalarını Konferans Ligi’nde telafi etmeyi hedefliyor. Konferans Ligi’nde rakibinden daha iyi bir performans grafiği ortaya koyan Bodo/Glimt, Eliteserien Ligi’nin son şampiyonu olarak yoluna devam ederken, Prishtina karşısında, unvanına yakışan bir galibiyet alacaktır.

Ujpest – Basel: MS 2, 1.31 (iddaa) – 1.47 (Bets10) ; Macaristan Szusza Ferenc Stadı’nın ev sahipliği yapacağı UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu‘nun ilk ayağında, Ujpest ile Basel karşı karşıya gelecek. Mücadelenin başlama düdüğü 5 Ağustos Perşembe günü saat 22:00‘de çalınacak. UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu’nda Basel ile karşı karşıya gelecek olan Ujpest, geçtiğimiz hafta Macaristan Ligi kapsamında karşı karşıya geldiği Puskas’a 2-1 mağlup oldu ve ligin ilk haftasında sergilediği futbolla sınıfta kaldı. UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise Vaduz ile eşleşen Michael Oenning’in öğrencileri, iç sahada 2-1, deplasmanda ise 3-1 kazandı. İki kulvarda mücadele etmekte zorlanan Ujpest, Basel karşısında sezonun en zorlu sınavını verecek. Yeni sezonda Patrick Rahmen yönetiminde yola çıkan Basel, çıktığı 4 maçtan 4 farklı galibiyet aldı. UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu’nda Partizani’yi, 3-0 ve 2-0 mağlup eden konuk ekip, İsviçre Süper Ligi’nde ise Grasshoppers’I 2-0, Sion’u ise 6-0 mağlup etti. Konferans Ligi sahnesinde Stocker 3, Arthur 2 golle takımını sırtlarken, ligde ise Esposito ve Arthur ve Kasami sahneye çıktı. Attığı 13 gole karşılık, sadece Sion’a gol şansı veren Basel, iki kulvarda da harika hücum performansını, savunmadaki başarısıyla taçlandırdı. Yeni sezonda çıktığı bütün maçlardan farklı galibiyetle ayrılan Basel, Ujpest karşısında da galibiyetlerine hız kesmeden devam edecektir.

Rosenborg – Domzale: KGVAR, 1.68 (iddaa) – 1.90 (Bets10) ; UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu‘nun ilk ayağında, Rosenborg ile Domzale karşı karşıya gelecek. 5 Ağustos Perşembe günü Türkiye saati ile 20:00‘de sahne alacak maça Lerkendal Stadı ev sahipliği yapacak. Norveç temsilcisi Rosenborg, doğrudan katıldığı UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu’nda, Hafnarfjordu karşısında farklı galibiyetler aldı. Deplasmanda 2-0, iç sahada ise 4-1’lik galibiyetlere imza atan ev sahibi, Eliteserien Ligi’nde son 2 haftayı 2 galibiyetle kapatırken, toplamda yenilmezlik serisini 6 maça, galibiyet serisini ise 4 maça çıkartmayı başardı. Islamovic ve Emil Ceide Konferans Ligi sahnesinde 2’şer gol atmayı başarırken, KuPS Kuopio, iyi hücum performansıyla yoluna emin adımlarla devam ediyor. Slovenya temsilcisi Domzale, UEFA Konferans Ligi’nde Hespara ve Honka engellerini aşarak Rosenborg’un rakibi olmayı başardı. Hespara’yı iç sahada 1-0 mağlup eden, deplasmanda ise 1-1 berabere kalan konuk ekip, Honka karşısında ise deplasmanda 1-0 kazanırken, iç sahada 1-1 berabere kaldı. Jakupovic, Honka karşısında tur biletini getiren golleri kaydederken, takımının gol sorunun çözdü. Slovenya Ligi’nde ise ilk hafta Maribor’a 3-1 mağlup olan Domzale, evinde ise Tabor ile 1-1 berabere kaldı. Şuana kadar bütün rakiplerine gol atmayı başaran Domzale, Rosneborg karşısında gollerine devam etmek istiyor. Gol sorunu yaşamayan Rosenborg ve Domzale, UEFA Konferans Ligi’ne katılmaya fazlasıyla yaklaşırken, 3. Eleme Turu’nda skor üretmeye devam edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 2.92

Bets10 Bahis Oranı: 4.04