Günün İddaa Kuponu 05.08.2021

5 Ağustos Perşembe akşamı UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi kapsamında sahne alacak eleme turu mücadelelerini kupon olarak derledim. Bol şanslar.

Lincoln Red – Slovan Bratislava: MS 2, 1.37 (iddaa) – 1.52 (Bets10) ; 5 Ağustos Perşembe akşamı, Lincoln Red ile Slovan Bratislava, UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu‘nun ilk maçına çıkacak. Victoria Stadı’nın ev sahipliği yapacağı maçın başlama saati 19:00. Cebelitarık temsilcisi Lincoln Red, sezonu UEFA Şampiyonlar Ligi’nde açarken, 1. Eleme Turu’nda Fola Esch’yi 2-2 ve 5-0’lık skorlarla elemeyi başarmış ve sezona iyi bir başlangıç yapmıştı. 2. Eleme Turu’nda ise CFR Cluj engeline takılan ev sahibi, ilk maçta 2-1 mağlup olurken, rövanş maçında da mağlubiyetten kurtulamadı. Yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam etmek zorunda olan Lincoln Red, Cebelitarık Ligi henüz başlamazken, tamamen Avrupa sahnesine odaklandı. Slovan Bratislava, UEFA Şampiyonlar Ligi’ne 2. Eleme Turu’nda veda eden takımlardan biri. Slovakya temsilcisi, 1. Eleme Turu’nda Shamrock engelini aşmayı başarırken, 2. Eleme Turu’nda Young Boys’a diş geçiremedi. İlk maçtan 0-0’lık beraberlikle ayrılarak, tur şansını rövanş mücadelesine bırakan konuk ekip, tüm çabalarına rağmen deplasmanda 3-2 mağlup oldu. 3-0 geriden gelerek skoru 3-2’ye getirmeyi başaran Slovan Bratislava, elenmesine rağmen 180 dakika boyunca sergilediği futbolla, UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu’nda karşılaşacağı Lincoln Red karşısında favori haline geldi. Şampiyonlar Ligi sahnesinde rakibinden daha iyi bir performans ortaya koyan Slovan Bratislava, Avrupa Ligi’nde çıkacağı ilk maçta galibiyete uzanmayı başaracaktır.

Omonia Nicosia – FC Flora Talinn: KGVAR, 1.89 (iddaa) – 2.20 (Bets10) ; Omonia Nicosia evinde FC Flora Talinn‘i konuk ediyor. 5 Ağustos Perşembe günü sahne alacak olan UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu mücadelesi, Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak. Kıbrıs Rum Kesimi temsilcisi Omonia Nicosia, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu’nda Dinamo Zagreb’e geçildi. Sezonu Süper Kupa Finalinde açan ev sahibi, Anorthosis karşısında 90 dakikayı 1-1’lik beraberlikle noktalarken, penaltılar ev sahibine şampiyonluğu getirdi. Şampiyonlar Ligi sahnesinde ise Dinamo Zagreb ile mücadele eden Omonia Nicosia, deplasmanda 2-0, iç sahada ise 1-0 mağlup oldu. Mücadele olarak Dinamo Zagreb’e geçilmeyen ev sahibi, gol performansıyla ise sınıfta kaldı. 180 dakika boyunca gol bulmayı başaramayan ev sahibi, Flora Talinn karşısında iç saha avantajını değerlendirmek istiyor. UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu’nda Legia Warszawa ile karşılaşan FC Flora Talinn, ilk maçta 18 haftalık yenilmezlik serisiyle mücadele ederken 2-1’lik mağlubiyetle seriyi kaybetti. İç sahada ise 2-0 mağlup olan Estonya temsilcisi, UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu’nda mücadele etmek zorunda kaldı. Şampiyonlar Ligi sahnesinde 1. Eleme Turu’nu Hibernians karşısında 2-0 ve 3-0’lık galibiyetlerle tamamlayan, Estonya Meistriliiga’da ise ilk 16 haftayı namağlup geçiren konuk ekip, Nicosia karşısında tekrar eski günlerine dönmeyi hedefliyor. İlk maçta kazanarak tur kapsını aralamak isteyen Nicosia ve Talinn, bu zorlu maçta galibiyet hedefine ulaşamasa dahi, rakip fileleri havalandıracaktır.

KuPS Kuopio – Astana: MS 1, 2.15 (iddaa) – 2.35 (Bets10) ; KuPS Kuopio, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu‘nun ilk ayağında Astana karşısına çıkacak. 5 Ağustos Perşembe akşamı Türkiye saati ile 19:00‘da sahne alacak müsabakaya, Savon Sanomat Areena ev sahipliği yapacak. Finlandiya Veikkausliiga’da son 7 haftadan namağlup çıkmayı başaran KuPS Kuopio, 7’de 7 yapmayı başarırken, son 4 hafta rakiplerine gol şansı dahi vermedi. HJK Helsinki’nin ardından ligin en iyi performans grafiğini ortaya koyan ev sahibi, son 7 haftada ise Veikkausliiga’nın en iyisiydi. UEFA Konferans Ligi serüvenine ise 1. Eleme Turu’ndan itibaren başlayan ev sahibi, önce Honka’yı, ardından Vorskla’yı elemeyi başardı. 4 maçta 11 gol atan KuPS, gol sorunu yaşamazken, savunmada ise önemli hatalar yaptı ve 5 gol yedi. İki kulvarda birden performansının zirvesine çıkan ev sahibi, Astana karşısında ilk maçtan avantajı eline almak istiyor. Astana cephesinde UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu’nda oldukça zorlanırken, Bitri’nin son saniye golü konuk ekip KuPS’nin 3. Eleme Turu’nda rakibi yapmayı başardı. İlk maçta 2-0 mağlup etmeyi başardığı Aris karşısında, rövanş mücadelesinin normal süresini 2-0 geride kapatan Astana, uzatmalarda aradığı golü buldu. Kazakistan Premier Ligi’nde zirve mücadelesi veren ve lider Tobol’un 1 puan gerisinde yer alan konuk ekip, 2 maçlık galibiyet hasretiyle liderliği kaptırırken, geçtiğimiz hafta Karagandy’i iç sahada 4-3 mağlup etti. UEFA Konferans Ligi’nde çok daha iyi performanslar sergileyen, ligde ise son 7 haftadan galip ayrıla KuPS Kuopio, iç saha avantajıyla çıkacağı Astana karşısında galibiyet adına denenmeye değer taraf.

Toplam İddaa Oranı: 5.56

Bets10 Bahis Oranı: 7.85