Günün İddaa Kuponu 07.08.2021

7 Ağustos Cumartesi günü Fransa Ligue 1’de yeni sezon heyecanı başlarken, 2 karşılaşmayı ve 1 Finlandiya Veikkausliiga mücadelesini kupon olarak derledim. Bol şanslar.

Troyes – PSG: H2, 1.53 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; Fransa Ligue 1‘de yeni sezonun ilk haftası Troyes‘in rakibi PSG. 7 Ağustos Cumartesi günü Türkiye saati ile 22:00‘de sahne alacak zorlu mücadelenin yayın ekranı ise beIN SPORTS HD 2. Fransa Ligue 1’in yeni temsilcileri arasında yer alan Troyes, transfer döneminde orta saha bölgesine Metinho, Rominigue Kouamé ve Renaud Ripart, savunmaya Issa Kabore, Youssouf Koné, Yasser Larouci, hücum hattına ise Mama Baldé, Kukharevych transferleriyle kadrosunu güçlendirirken, hazırlık maçları kapsamında iyi bir performans sergilemedi. 6 maçta sadece Dijon’u mağlup edebilen ev sahibi, kalesini hiçbir maçta gole kapatamadı. Geçtiğimiz sezon Ligue 2’de şampiyonluğa ulaşan ve doğrudan Ligue 1’e yükselen Troyes cephesinde, teknik adam Laurent Batlles ile yola devam ediliyor. Sezonu PSG karşısında açacak olan Troyes, yıldızlar topluluğu karşısında sürpriz arayacak. Yıldızlar topluluğu PSG, Pochettino önderliğinde önce 3 sezondur sürdürdüğü Ligue 1 şampiyonluğunu, ardından Fransa Süper Kupasını, ezeli rakibi Lille’e kaptırdı. Geçtiğimiz sezon gözünü UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna diken PSG, 1 puanla şampiyonluğu kaçırırken, yeni sezon öncesi Sergio Ramos, Achraf Hakimi, Danilo Pereira, Wijnaldum ve Gianluigi Donnarumma transferleriyle gücüne güç kattı. Konuk ekip geçtiğimiz hafta sezonu Fransa Süper Kupa Finalinde açtı ve Lille karşısında 1-0’lık mağlubiyetle kupa fırsatını kaçırdı. Henüz sezonun başlangıcı olsa da, teknik adamın tahtı sallanmaya başladı. Büyük bir kadro potansiyeline iyi bir oyun kurgusu bulmakta zorlanan PSG, bireysel yeteneklerle hala ligin en iddialı takımı olarak yoluna devam etse de, konuk ekip sezona iyi başlamadı. Yeni transferler Hakimi ve Wijnaldum ilk maçta forma giyerken, Ramos’un eksikliği fazlasıyla hissedildi. Eksiklerin dönmesiyle PSG etkisini artıracaktır. Kaçan Ligue 1 şampiyonluğunun ardından, Süper Kupayı kaybeden PSG, yıldızlarıyla bu zorlu süreçten çıkmayı başaracak ve ligin yeni temsilcisi karşısında rahat bir galibiyet alacaktır.

Lyon – Brest: MS 1, 1.22 (iddaa) – 1.35 (Bets10) ; Fransa Ligue 1‘de yeni sezon heyecanı yaşanırken, 7 Ağustos Cumartesi akşamı Lyon‘un rakibi Brest olacak. Türkiye saati ile 18:00’de başlayacak mücadeleyi, beIN SPORTS HD 2 ekranlarından izleyebilirsiniz. Geçtiğimiz sezon Fransa Ligue 1’de şampiyonluk yarışı veren Lyon, sezonu 38 hafta sonunda 4. Sırada tamamlarken, son 3 haftaya kadar şampiyonluk iddiasını sürdürdü. Rudi Garcia yönetiminde başarılı bir sezonu geride bırakan ev sahibi, yeni sezon öncesi ise önemli kayıplar yaşadı. Lyon’da, Memphis Depay takımdan ayrılırken, Melvin Bard, Jean Lucas ve Joachim Andersen yüksel bedellerle satılan isimler oldu. Kadrosuna ise sadece Henrique ve Damien Da Silva’yı katabilen ev sahibi, henüz beklediği transferleri yapamadı. Lige iyi bir başlangıç yapmak isteyen Lyon, bu zorlu süreçte kazanarak, transfer harekatını beklemek istiyor. Ev sahibi hala iyi bir kadro yapısına sahip olsa da, gol yollarında yaşanan önemli kayıplar şuan için Lyon’a zor anlar yaşatacak gibi duruyor. Geçtiğimiz sezon Fransa Ligue 1’de küme düşmekten ucuz kurtulan Brest, Olivier Dall’Oglio önderliğinde sezonu Play Out hattının 1 puan üzerinde kapatırken, yeni sezon öncesi Dall’Oglio ile yola devam ediliyor. Transfer döneminde Lilian Brassier ve Jere Uronen’i renklerine bağlayan Brest, geçtiğimiz sezon attığı 50 golle son 10 sıradaki takımlar arasında en iyi hücum performansını sergilerken, takviyeleri savunma bölgesine yaptı. Hazırlık maçlarında çıktığı 6 müsabakada kalesini gole kapatmayı başaramayan ekip, henüz savunma zafiyetlerine çözüm bulabilmiş değil. Geçtiğimiz sezon zirvenin önemli adayları arasında yer alan Lyon, ligi üst sıralarda tamamlamayı başardı. Ev sahibi yeni sezon öncesi kan kaybetse de, ilk iç saha sınavından 3 puanla çıkmayı başaracaktır.

KTP Kotka – HJK Helsinki: H2, 1.66 (iddaa) – 1.90 (Bets10) ; 7 Ağustos Cumartesi günü İddaa fikstüründe yer alan Finlandiya Veikkausliiga mücadelesinde, KTP Kotka ile HJK Helsinki kozlarını paylaşacak. Maçın başlama saati 17:00. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan KTP Kotka, Finlandiya Veikkausliiga sahnesinde ilk 14 haftadan sadece 1 galibiyet çıkarabildi. İlk 14 haftada sadece Haka’yı deplasmanda mağlup edebilen ekip, son 11 haftanın tamamında puan kaybetti ve 7 mağlubiyet, 4 beraberlikle vasat bir performans grafiği ortaya koydu. Son olarak geçtiğimiz hafta konuk olduğu FC Lahti deplasmanından 3-0’lık mağlubiyetle dönen KTP Kotka, lider HJK Helsinki ile çıkacağı iç saha sınavı öncesinde, 90 dakikalık savunma performansıyla sınıfta kaldı. Finlandiya Veikkausliiga’da son haftayı 0-0’lık SJK Seinajoki beraberliğiyle noktalayan HJK Helsinki, hafta içi UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu’nun ilk mücadelesinde ise Neftçi Baku ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı. Lige yorgun ama moralli dönen HJK Helsinki, Veikkausliiga’da ise liderliğini sürdürüyor. 14 hafta sonunda sadece Oulu’ya mağlup olan Toni Koskela’nın öğrencileri, 35 puanla liderlik koltuğunda otururken, en yakın rakibi ile puan farkını 7’ye yükseltti. Attığı 25 gole karşılık, kalesinde sadece 7 gol gören HJK Helsinki, Veikkausliiga sahnesini domine etmeye devam ediyor. HJK Helsinki, Veikkausliiga sahnesindeki harika performansını sürdürecek ve ligin zayıf halkaları arasında yer alan KTP Kotka’yı farklı skorla mağlup etmeyi başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.09

Bets10 Bahis Oranı: 4.48