Troyes – PSG İddaa Tahmini 07.08.2021

Fransa Ligue 1‘de yeni sezonun ilk haftası Troyes‘in rakibi PSG. 7 Ağustos Cumartesi günü Türkiye saati ile 22:00‘de sahne alacak zorlu mücadelenin yayın ekranı ise beIN SPORTS HD 2.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Troyes galibiyetine 13.00, beraberliğe 6.00, PSG galibiyetine ise 1.26 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.58, 2.5 Alt 2.40 olarak verilmiş.

Troyes’in Zorlu Sınavı

Fransa Ligue 1’in yeni temsilcileri arasında yer alan Troyes, transfer döneminde orta saha bölgesine Metinho, Rominigue Kouamé ve Renaud Ripart, savunmaya Issa Kabore, Youssouf Koné, Yasser Larouci, hücum hattına ise Mama Baldé, Kukharevych transferleriyle kadrosunu güçlendirirken, hazırlık maçları kapsamında iyi bir performans sergilemedi. 6 maçta sadece Dijon’u mağlup edebilen ev sahibi, kalesini hiçbir maçta gole kapatamadı. Geçtiğimiz sezon Ligue 2’de şampiyonluğa ulaşan ve doğrudan Ligue 1’e yükselen Troyes cephesinde, teknik adam Laurent Batlles ile yola devam ediliyor. Sezonu PSG karşısında açacak olan Troyes, yıldızlar topluluğu karşısında sürpriz arayacak.

PSG Sezona Mağlubiyetle Başladı

Yıldızlar topluluğu PSG, Pochettino önderliğinde önce 3 sezondur sürdürdüğü Ligue 1 şampiyonluğunu, ardından Fransa Süper Kupasını, ezeli rakibi Lille’e kaptırdı. Geçtiğimiz sezon gözünü UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna diken PSG, 1 puanla şampiyonluğu kaçırırken, yeni sezon öncesi Sergio Ramos, Achraf Hakimi, Danilo Pereira, Wijnaldum ve Gianluigi Donnarumma transferleriyle gücüne güç kattı. Konuk ekip geçtiğimiz hafta sezonu Fransa Süper Kupa Finalinde açtı ve Lille karşısında 1-0’lık mağlubiyetle kupa fırsatını kaçırdı. Henüz sezonun başlangıcı olsa da, teknik adamın tahtı sallanmaya başladı. Büyük bir kadro potansiyeline iyi bir oyun kurgusu bulmakta zorlanan PSG, bireysel yeteneklerle hala ligin en iddialı takımı olarak yoluna devam etse de, konuk ekip sezona iyi başlamadı. Yeni transferler Hakimi ve Wijnaldum ilk maçta forma giyerken, Ramos’un eksikliği fazlasıyla hissedildi. Eksiklerin dönmesiyle PSG etkisini artıracaktır.

Maç Bilgileri

Troyes – PSG Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi A. Delerue. Mücadele l’Aube Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Troyes takımında önemli bir eksik bulunmuyor. PSG cephesinde ise Bernat, Dagba, Gueye, Rafinha, Ramos ve Sarabia’nın sakatlığı bulunuyor.

PSG’nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Achraf Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Ander Herrera, Georginio Wijnaldum, Veratti, Julian Draxler, Mauro Icardi, Di Maria, Mbappe.

Troyes’in ilk 11’i Belli mi?

Troyes’in muhtemel kadrosu: Gauthier Gallon, Salmier, Giraudon, Laruci, Kabore, Tardieu, Metinho, Kouame, Ripart, Krastev, Mama Balde.

Kaçan Ligue 1 şampiyonluğunun ardından, Süper Kupayı kaybeden PSG, yıldızlarıyla bu zorlu süreçten çıkmayı başaracak ve ligin yeni temsilcisi karşısında rahat bir galibiyet alacaktır.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.53

Bets10 Oranı: H2, Oran 1.75

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: PSG deplasmandan Hakimi ve Rivero’nun golleriyle 3 puanla çıkmayı başardı. Transfer dönemine damga vuran konuk ekip, Troyes karşısında farklı galibiyete ulaşamadı.