Günün İddaa Kuponu (2) 08.08.2021

8 Ağustos Pazar günü için İddaa fikstüründe yer alan 3 Fransa Ligue 1 karşılaşmasını kupon olarak hazırladım. Değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Montpellier – Marsilya: MS 2, 2.02 (iddaa) – 2.35 (Bets10) ; Montpellier ile Marsilya‘nın, 8 Ağustos Pazar günü vereceği 3 puan mücadelesi beIN SPORTS HD 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Türkiye saati ile 21:45‘te start alacak Fransa Ligue 1’in ilk hafta mücadelesine, De la Mosson Stadı ev sahipliği yapacak. Montpellier cephesinde Olivier Dall’Oglio dönemi başlıyor. Geçtiğimiz sezon Fransa Ligue 1’i, 8. Sırada noktalayan Montpellier, üst sıra hedefine ulaşamazken, teknik adam Michel Der Zakarian ile yollar ayrıldı. Transfer döneminde etkisiz kalan ev sahibi, şuana kadar sadece sadece kiralık olarak Thuler ve bonservisiyle  Mamadou Sakho’yu kadrosuna katarken, Kylian Kaïboué, Dolly, Badu, Benchamma, Vidal ve Yun takımdan ayrıldı. İyi bir transfer dönemi geçirmeyen Montpellier, Fransa Ligue 1’in üst sıraları için sezon başında yetersiz görünüyor. Geçtiğimiz sezon Fransa Ligue 1’de zor günler geçiren Marsilya, göreve son 11 haftalık periyotta gelen Jorge Sampaoli ile sezonu 5. Sırada bitirmeyi başarmış ve teknik adamın performansı umut vaad etmişti. Yeni sezonda hocasına güvenen ve teknik adamın şampiyonluk yolunda elini güçlendiren Marsilya, Cengiz Ünder, Gerson, Balerdi, Fuente ve Pau Lopez’i kadrosuna kattı. 43 Milyon Euro gibi yüksek bir bütçeyle kadrosunu güçlendiren konuk ekip, geçtiğimiz sezon yaşanan taraftar portestoları ve teknik adam değişikliklerine rağmen sezonu 5. Sırada tamamlamayı başarmıştı. Marsilya yeni sezonda çok daha iddialı. Transfer dönemindeki başarısıyla Fransa Ligue 1’de dikkat çeken Marsilya, Sampaoli önderliğinde bu transferleri iyi kullanacak ve ilk maçtan 3 puanla ayrılacaktır.

Nice – Reims: MS 1, 1.59 (iddaa) – 1.83 (Bets10) ; beIN SPORTS HD 4 ekranlarından 8 Ağustos Pazar günü Türkiye saati ile 16:00‘da naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1‘in ilk hafta mücadelesinde, Nice‘ın rakibi Reims. Fransa Ligue 1’de yeni sezon öncesi en dikkat çeken takımlardan biri Nice oldu. Ev sahibi yaptığı transferlerle bütün dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Geçtiğimiz sezon Lille ile şampiyonluk yaşayan teknik adam Christophe Galtier, göreve getirilirken, transfer döneminde Calvin Stengs, Clair Todibo, Pablo Rosario, Mario Lemina, Melvin Bard ve Jean N’Guessan takıma katıldı. Büyük bir bonservis bütçesini harcayan Nice, gücüne güç kattı diyebiliriz. Geçtiğimiz sezonu 9. Sırada tamamlayan ekip, yeni sezonda gözünü şampiyonluğa dikti. Hazırlık maçlarında farklı oyun kurgularıyla sezona hazırlanan Nice, hem yeni transferleri hem de yeni hocasıyla Ligue 1 sahnesinde şimdiden güven veriyor. Fransa Ligue 1’de küme düşmekten zor kurtulan Reims, bütçe problemiyle yeni sezon öncesi gerekli takviyeleri henüz yapamadı. Geçtiğimiz sezon 2 puanla ligde kalan konuk ekip, yeni sezonda en önemli golcüsü Boulaye Dia’yı satarken, takıma katılan isimler sadece Nicolas Penneteau ve Andreaw Gravillon oldu. David Guion önderliğinde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Reims, ilk hafta Ligue 1’in zayıf kadrolarından birine sahip. Konuk ekibin Nice deplasmanında işi zor. Yeni sezonun iddialı takımlarından Nice, yeni hocasıyla sezona iyi bir başlangıç yapacak ve evinde ağırlayacağı Reims karşısında 3 puana uzanacaktır.

Strasbourg – Angers: KGVAR, 1.79 (iddaa) – 1.98 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 8 Ağustos Pazar günü yer alan Fransa Ligue 1 mücadelesinde Strasbourg evinde Angers‘i konuk edecek. Başlama düdüğü 16:00’da çalınacak mücadeleyi beIN CONNECT ekranlarından naklen izleyebilirsiniz. Geçtiğimiz sezon Fransa Ligue 1 sahnesinde zor günler geçiren Strasbourg, 2 puanla ligde kalmayı başarırken, teknik adam Thierry Laurey yollar ayrıldı. Ev sahibi yeni sezon hazırlıklarını ise Julien Stéphan önderliğinde tamamladı. Kadro kalitesi olarak Ligue 1 sahnesine tutunmakta zorlanan Strasbourg, savunmada en iyi performansları sergileyen Mohamed Simakan ve Stefan Mitrovic, yeni sezonda kaybetti. Transfer döneminde sadece Karol Fila ve Kévin Gameiro’yu kadrosuna katan Strasbourg, güçsüz kadrosuyla güven vermiyor. Geçtiğimiz sezon Fransa Ligue 1’i Play Out hattının sadece 4 puan üzerinde tamamlayan ve son 2 haftaya kadar küme düşme tehlikesi yaşayan Angers, yeni sezonda yeni bir teknik adam görev verdi ve takımın başına  Gérald Baticle’yi getirdi. Transfer döneminde ise şuana kadar etkisiz kalan konuk ekip, sadece Batista Mendy, Azzedine Ounahi ve Walim Lgharbi’yi kadrosuna katarken, takımın yıldızlarından Rayan Aït Nouri takımdan ayrıldı. Kadrosunu güçlendirmeyi başaramayan ve geçtiğimiz sezon yetersiz kalan Angers, yeni sezonda da zorlanacaktır. Geçtiğimiz sezon etkisiz kalan ve transfer döneminde henüz kadrosunu güçlendiremeyen iki takımın, sezonun ilk haftasında kalesini gole kapatamayacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 5.74

Bets10 Bahis Oranı: 8.51