Günün İddaa Kuponu (3) 08.08.2021

8 Ağustos Pazar günü için 3 Norveç Eliteserien Ligi mücadelesini kupon olarak derledim. Değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Molde – Haugesund: MS 1, 1.30 (iddaa) – 1.44 (Bets10) ; Norveç Eliteserien Ligi‘nin liderlik koltuğunda oturan Molde, 8 Ağustos Pazar günü evinde, yoluna 6. sırada devam eden Haugesund‘u konuk edecek. Maçın başlama saati 19:00. Norveç Eliteserien Ligi’nin lideri Molde, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu’nda Bordo Mavililer karşısına çıkarken, deplasmanda 3-3’lük beraberlikle döndü. Karşılaşmada 3 kez geriye düşen Erling Moe’nin öğrencileri, savunma performansıyla sınıfta kalırken, Brynhildsen ve Hussain, hücum performanslarıyla Molde’yi sırtladı. Eliteserien Ligi’nde ise 14 haftadan, 9 galibiyet, 3 beraberlikle 30 puan toplamayı başaran ev sahibi, en yakın rakibinin 5 puan üzerinde liderliğini sürdürürken, Haugesund karşısında kazanarak, puan tablosundaki avantajını korumak istiyor. Norveç Eliteserien Ligi’nde 13 haftayı 6 galibiyet, 4 beraberlik, 3 mağlubiyetle geçiren Haugesund, son 3 haftadan namağlup çıkmayı başarırken, iç sahadaki harika performansıyla üst sıralarda yerini alırken, deplasmanda yaşadığı puan kayıplarıyla zirvenin 8 puan gerisinde yer aldı. Evinde namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Jostein Grindhaug’un öğrencileri, deplasmanda ise 6 maçtan 3 mağlubiyet, 3 beraberlikle ayrıldı. Lider Molde karşısına deplasmanda çıkacak olan Haugesund’un, deplasman kabusuna son vermekte zorlanacağını düşünüyorum. Eliteserien Ligi’nin lideri Molde, deplasmanda ligin en etkisiz performans grafiklerinden birini ortaya koyan Haugesund karşısında 3 puanı hanesine yazdırmayı başarır.

Mjondalen – Tromsö: KGVAR, 1.65 (iddaa) – 1.90 (Bets10) ; Norveç Eliteserien Ligi‘nde, 3 maçtır kazanamayan Mjondalen ve 6 haftadır puan kayıplarını sürdüren Tromsö, 8 Ağustos Pazar günü Türkiye saati ile 19:00‘da karşı karşıya gelecek. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Mjondalen, Norveç Eliteserien Ligi’nde zor günler geçiriyor. Son 3 haftanın tamamında puan kaybı yaşayan Mjondalen, Bran, Sarpsborg karşısında gollü beraberlikler alırken, geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı Stabaek’e 2-1 mağlup oldu. En yakın rakibine iç saha avantajına rağmen kaybeden Mjondalen, 13 hafta geride kalırken, 2 galibiyet, 6 beraberlikle 12 puan toplayabildi ve Play Out hattının sadece 2 puan uzağında yer aldı. En yakın rakibi Tromsö ile karşılaşacak olan Hansen’in ekibi, kaybetmesi halinde Play Out hattında yer alacak. Norveç Eliteserien Ligi’nin yeni temsilcileri arasında yer alan Tromsö, geçtiğimiz hafta evinde Rosenborg’u konuk ederken, sahadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Totland’ın 29 dakikada attığı golle 1-0 öne geçmeyi başaran Valakari’nin öğrencileri, öne geçtikten sonra savunmaya çekilirken, sezon başından beri takımın alt sıralardan kurtulmasına engel olan savunma hattı, tekrar Tromsö’yü mağlubiyete sürükledi. 13 hafta sonunda kendisini Play Out hattının içerisinde bulan konuk ekip, sadece Viking ve Stabaek deplasmanlarından galip çıkmayı başarırken, evinde henüz galibiyetle tanışmadı. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, galibiyete ihtiyacı olan iki takımda 3 puan adına güven vermiyor. Sezon başından beri kalesini gole kapatmakta zorlanan Mjondalen ve Tromsö’nün, tekrar savunmada önemli zafiyetler göstereceğini düşünüyorum.

Sndefjord – Lilleström: MS 2, 2.19 (iddaa) – 2.50 (Bets10) ; Sandefjord ile Lilleström, 8 Ağustos Pazar günü Türkiye saati ile 19:00‘da karşı karşıya gelecek. Norveç Eliteserien Ligi mücadelesine, Sandefjord Arena ev sahipliği yapacak. Norveç Eliteserien Ligi’nin son haftasında Odds BK deplasmanına konuk olan Sandefjord, Mork, Tveter ve Jonsonn’un golleriyle 3 puana uzandı. Maça iyi başlayan ve ilk yarıdan itibaren rakibine üstünlük kurmayı başaran ev sahibi, deplasmandan 3-2’lik galibiyetle dönmeyi başarırken, son 6 haftadan 4. Galibiyetini aldı. Son 6 haftada sadece Kristiandsund deplasmanında mağlup olan Marti Cifuentes’in öğrencileri, evinde 4 maçtır yenilmiyor. 19 puanla 9. Sırada yer alan Sandefjord, 3. sıradaki Lilleström karşısında yükselişini sürdürmek istiyor. Norveç Eliteserien Ligi’nde geçtiğimiz hafta Sarpsborg ile evinde karşı karşıya gelen Lilleström, 8 haftalık yenilmezlik serisiyle çıktığı mücadeleden, Kaan Kairinen ve Lehne Olsen’in golleriyle 2-0 galip ayrıldı ve seriyi 9 maça çıkarttı. 13 hafta sonunda 7 galibiyet, 3 beraberlikle 24 puan toplamayı başaran Lilleström, ligin yeni temsilcileri arasında en iyi performans grafiğini sergilerken, lider Molde’nin 6, en yakın takipçisi Bodo/Glimt’in ise 1 puan gerisinde yoluna devam ediyor. Son haftalarda Olsen attığı gollerle takımını sırtlarken, Lilleström hem hücum hem de savunma hattında her geçen gün performansını bir adım daha ileriye taşıyor. Son 9 haftadan 6 galibiyet, 3 beraberlikle harika bir performans ortaya koyan Lilleström, zirveye adım adım yaklaşırken, formsuz Sandefjord deplasmanında hata yapmadan, 3 puana uzanacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 4.69

Bets10 Bahis Oranı: 6.84