Metz – Lille İddaa Tahmini 08.08.2021

Fransa Ligue 1‘de yeni sezon başlarken, 8 Ağustos Pazar akşamı, Metz evinde son şampiyon Lille ile karşılaşacak. beIN SPORTS HD 2 ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 18:00.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Metz galibiyetine 5.00, beraberliğe 3.40, Lille galibiyetine ise 1.83 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.40, 2.5 Alt 1.59 oran kazandırıyor.

Metz Sezonu Son Şampiyon Karşısında Açacak

Geçtiğimiz sezon Fransa Ligue 1’in 9. haftasında göreve Frédéric Antonetti’yi getiren Metz, ligde kalma hedefine ulaştı ve 38 hafta sonunda, ligi 12 galibiyet, 11 beraberlikle tamamlarken, 47 puan ev sahibine 10. sırayı getirdi ve Metz sezonu rahat bir konumda tamamladı. Teknik adamla yoluna devam eden Metz, transfer döneminde Amine Bassi, Sofiane Alakouch ve Lenny Joseph ile anlaşma sağlarken, Victorien Angban ile yollar ayrıldı. Geçtiğimiz sezon en büyük sorunu gol yollarında yaşayan ev sahibi, Bassi ve Joseph takviyeleriyle hücum hattını güçlendirdi. Metz, Ligue 1’in zayıf halkası olmasa da, mevcut kadro yapısıyla, son şampiyon Lille karşısında puan adına güven vermedi.

Lille Kupları Toplamaya Devam Ediyor

Fransa Ligue 1’de 10 yıl aranın ardından şampiyonluk kupasını kaldıran Lille, PSG gibi güçlü bir rakibi geride bırakarak yük bir sürprize imza atarken, yeni sezon öncesi konuk ekipte şok bir ayrılık yaşandı. Teknik adam Christophe Galtier yollarını ayıran Lille, göreve Jocelyn Gourvennec’i getirdi. İsimler değişse de, Lille cephesinde etkili futbol devam ediyor. Yeni sezonu Fransa Süper Kupa Finalinde açan ekip, Xeka’nın enfes golüyle galibiyete ulaşırken, PSG’ye 90 dakika boyunca zor anlar yaşattı. Transfer döneminde Soumaré, Mike Maignan, Rominigue Kouamé ve Adama Soumaoro ile yollar ayrılırken, genç isim Amadou Onana takıma katılan tek isim oldu. Türk yıldızlar Burak Yılmaz ve Yusuf Yazıcı, geçtiğimiz sezonki harika performanslarına kaldığı yerden devam ederken, Lille yeni hocasıyla Ligue 1’de iyi bir başlangıç peşinde.

Maç Bilgileri

Metz – Lille Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 ekranlarından Türkiye saati ile 18.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi E. Wattellier. Mücadele Saint-Symphorien Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Metz takımında Cabit sakat. Lille cephesinde ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Metz’in ilk 11’i Belli mi?

Metz’in muhtemel kadrosu: Oukidja, Matthieu Udol, Dylan Bronn, Kiki Kouyaté, Habib Maiga, Tchimbembé, Mamadou Fofana, Cheikh Sabaly, Vagner, Yade, Ibrahima Niane, Vincent Pajot.

Lille’in ilk 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Léo Jardim, Domagoj Bradaric, Zeki Çelik, Reinildo Mandava, Yusuf Yazıcı, Xeka, Renato Sanches, Jonathan Bamba, Xeka, Luiz Araujo, Burak Yılmaz.

Fransa Ligue 1’de tarihi bir şampiyonlukla geçtiğimiz sezonu noktalayan Lille, yeni sezonu Süper Kupa zaferiyle açarken, Metz karşısında galibiyet adına güven verdi.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.57

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.83

Maç Sonucu: 3-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Son şampiyon Lille, yeni sezona, yeni hocasıyla başladı ve Metz deplasmanından 1 puanla döndü. Konuk ekip 1-0 öne geçtiği maçta 3-1 geriye düşerken, Burak Yılmaz son dakika golüyle takımına 1 puanı getirdi.