Dundalk St. Patrick İddaa Tahmini 08.08.2021

İrlanda Premier Lig’te heyecan devam ediyor. Dundalk evinde, St. Patrick ile karşılaşacak. Mücadele saat 17.00’de başlayacak ve nesine.com sitesinden takip edilebilecek.

Dundalk ve St. Patrick arasında oynanacak olan karşılaşmanın iddaa oranları şu şekilde verilmiş. Dundalk kazanır 2.16, beraberlik 2.85, St. Patrick kazanır ise 2.43 olarak açıklanmış.

Dundalk Galibiyet Peşinde

Dundalk, bu sezon İrlanda Premier Lig’te vasat bir sezon geçiriyor. Son 5 maçta sadece 1 mağlubiyet yaşadılar ama zirve yarışının da uzağında kaldıklarını belirtelim. Ligde oynadıkları son karşılaşmada Finn Harps’ı tek golle 1-0 mağlup ettiler. 27 puanı bulunan Dundalk, İrlanda Premier Lig’te 7. Sırada yer alıyor. Bu hafta iç sahada St. Patrick’i konuk edecekler. Maç öncesinde Dundalk’ta önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

St. Patrick Puansız Döndü

St. Patrick, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Shamrock deplasmanından eli boş döndü. Rakibine 3-1 kaybeden St. Patrick, 2. Sırada yer alıyor. Lider Shamrock’un 3 puan gerisine düştüler. İrlanda Premier Lig’te son 5 maçta sadece 2 galibiyet alabilen Stephen O’Donnell’ın öğrencileri, bu hafta Dundalk deplasmanında kazanarak moral bulmak istiyor. Son 3 deplasman maçından galibiyet çıkartamayan St. Patrick, deplasmandaki kötü gidişatını sona erdirme peşinde.

Maç Bilgileri

Dundalk – St. Patrick Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 18.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Oriel Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Dundalk'ın ilk 11’i Belli mi?

Dundalk’ın muhtemel kadrosu: Alessio Abibi, Andrew Boyle, Darragh Leahy, Raivis Jurjovskis, Chris Shields, Michael Duffy, Patrick McEleney, Samuel Stanton, Wifried Zahibo, Daniel Kelly, David McMillan

St. Patrick'in ilk 11’i Belli mi?

St. Patrick’in muhtemel kadrosu: Vitezslav Jaros, Patrick Barrett, Shane Griffin, Sam Bone, Christopher Forrester, John Mountney, Jamie Lennon, Alfie Lewis, Ronan Liam Coughlin, Billy King, Matthew Smith

İddaa Tahmini

St. Patrick, deplasmanda skor bulabilen bir takım ama son 3 maçta galibiyet çıkartamadılar. Savunmada da sorunlar var. Ben iki takımında gol bulacağı bir karşılaşma bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.73

Mobilbahis Oranı: KGVAR, Oran ***

Maç Sonucu: 1-4

Maç Sonu Editör Yorumu: St. Patrick, farklı bir galibiyet elde etti. Dundalk’ı deplasmanda 4-1 ile geçtiler. Gol var tercihimiz ise kazandı.