Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Kayserispor Fatih Karagümrük İddaa Tahmini 04.05.2024

Trendyol Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Kayserispor iç sahada, Fatih Karagümrük’ü ağırlayacak. Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından yayınlanacak.

Kayserispor ile Fatih Karagümrü zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Betelli oranlarını ele alacak olursak Kayserispor galibiyetinin 2.46, beraberlik tercihinin 3.57, Fatih Karagümrü galibiyetinin ise 2.99 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Kayserispor Umutlarını Arttırdı 

Kayserispor Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Düşme hattındaki Pendikspor’a konuk olan Kayserispor rakibini 2-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Maçın başlarında geriye düştüler ama Aylton ve Mehdi Bourabia’nın golleriyle 3 puanı kaptılar. Süper Lig’de 6 maçlık kazanamama serisini sona erdiren Kayserispor’un bu galibiyet ile kümede kalma umutları da iyice artmış durumda. Bu hafta sonu Fatih Karagümrük’ü konuk edecek Kayserispor’da Majid Hosseini, Lianel Carole ve Julian Jeanvier sakat olan isimler. 

Fatih Karagümrük 4 Golle Güldü 

Fatih Karagümrük geçtiğimiz hafta Süper Lig’de önemli bir galibiyet elde etti. İç sahada konuk ettikleri Antalyaspor’u golcüsü Markao önderliğinde 4-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldular. Son 2 maçını kazanarak geçen Tolunay Kafkas’ın ekibinde moraller yeride. Düşme hattının 2 puan üzerine çıkan Kırmızı Siyahlılar kalan 4 haftada kümede kalma umutlarını arttırmış durumda. Bu hafta sonu ise Kayserispor’un konuğu olacaklar. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı 4-1 kazanan Fatih Karagümrük, Kayseri’de de 3 puan arayacak. Maç öncesinde Fatih Karagümrük’te eksik bulunmuyor. 

Kayserispor – Fatih Karagümrük Maç Bilgileri

Kayserispor – Fatih Karagümrük Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele RHG Enertürk Enerji Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kayserispor’da Majid Hosseini, Lianel Carole ve Julian Jeanvier sakat olan isimler. 

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Bilal Beyazit, Ramazan Civelek, Joseph Attamah, Arif Kocaman, Hasan Ali Kaldırım, Miguel Cardoso, Mehdi Bourabia, Ali Karimi, Aylton, Gökhan Sazdağı, Stephane Bahoken

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Matias Dituro, Frederic Veseli, Salih Dursun, Ibrahim Dresevic, Levent Mercan, Marcus Rohden, Valentin Eysseric, Can Keleş, Flavio Paoletti, Güven Yalçın, Kevin Lasagna

İddaa Tahmini

Kayserispor Süper Lig’de kötü gidişatı sona erdirdi. Tam 6 maç aradan sonra kazanmayı başardılar ve kümede kalma umutlarını devam ettirdiler. Fatih Karagümrük ise geçen hafta Antalyaspor’u 4-1 ile geçti. Markao yine gol ve asist katkısı vererek 3 puan alınmasında kilit rol oynadı. Fatih Karagümrük 9 maçtır kalesini gole kapatamıyor. Alt sıraları yakından ilgilendiren maçta gollere yöneleceğim. Karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.42

Betelli Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…