Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

İstanbulspor Adana Demirspor İddaa Tahmini 04.05.2024

Trendyol Süper Lig’de üst üste 4 maçtır kazanamayan Adana Demirspor deplasmanda, İstanbulspor’a konuk olacak. Saat 16.00’da başlayacak mücadeleyi Beın Sports 1 kanalından izleyebilirsiniz.

İstanbulspor ve Adana Demirspor  arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranları şu şekilde verilmiş. İstanbulspor kazanır 6.80, beraberlik 4.95, Adana Demirspor kazanır ise 1.49 olarak açıklanmış.

İstanbulspor İçin Prestij Maçları 

İstanbulspor Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı farklı bir mağlubiyet ile kapattı. Konuk oldukları Alanyaspor deplasmanından 6-0’lık mağlubiyet ile döndüler. Süper Lig’de bu sezon küme düşmesi kesinleşen ilk takım olan İstanbulspor önümüzdeki sezon TFF 1. Lig’de boy gösterecek. Sezon başından bu yana bir türlü randıman veremediler ve küme düşmeyi hak ettiler diyebiliriz. Ligde kalan 4 maç, İstanbulspor adına prestij havasında geçecek. Bu hafta sonu Adana Demirspor’u konuk edecek İstanbulspor’da önemli bir eksik yok. 

Adana Demirspor’da Puan Kayıpları 

Adana Demirspor Süper Lig’de geçtiğimiz hafta konuk ettiği lider Galatasaray’dan puan alamadı. İlk yarıda iyi direndiler ama ikinci yarıda yapılan bireysel hatalar maçın kaderini belirledi. İç sahada Galatasaray’a 3-0 kaybeden Adana Demirspor’da puan kayıpları devam ediyor. Hikmet Karaman’ın göreve gelişinden bu yana Süper Lig’de sadece 2 kez kazanabildiklerini de belirtelim. Süper Lig’de iddiası bulunmayan Adana Demirspor bu hafta sonu son sıradaki İstanbulspor’un konuğu olacak. Maç öncesinde Adana Demirspor’da Dorukhan Toköz’ün sakatlığı devam ediyor. 

İstanbulspor – Adana Demirspor Maç Bilgileri

İstanbulspor – Adana Demirspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 1 kanalından Türkiye saati ile 16.00’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Adana Demirspor’da Dorukhan Toköz’ün sakatlığı devam ediyor. 

İstanbulspor'un ilk 11’i Belli mi?

İstanbulspor’un muhtemel kadrosu: David Jensen, Ali Yaşar, Mehmet Yeşil, Okan Erdoğan, Demeaco Duhaney, Florian Loshaj, Muammer Sarıkaya, Valon Ethemi, Emrehan Gedikli, Mendy Mamadou, Jackson

Adana Demirspor'un ilk 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Ertaç Özbir, Dorukhan Toköz, Andreaw Gravillon, Semih Güler, Milad Mohammadi, Youcef Atal Edouard Michut, Yusuf Sarı, Emre Akbaba, Yusuf Erdoğan, Steven Mendoza

İddaa Tahmini

İstanbulspor geçen hafta farklı kaybetti. Konuk oldukları Alanyaspor deplasmanında 6-0 mağlup oldular. Süper Lig’de küme düşmesi kesinleşen İstanbulspor bu hafta Adana Demirspor’u konuk edecek. Adana Demirspor’da da puan kayıpları sürüyor. Geçen hafta lider Galatasaray’a iç sahada 3-0 kaybettiler. Üst üste 4 maçtır puan kaybı yaşıyorlar. Bu hafta İstanbulspor deplasmanında favoriler ama ben gollere yöneleceğim. En az 3 gol beklentim var.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.31

Hovarda Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.59

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…