İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Sociedad Las Palmas İddaa Tahmini 04.05.2024

İspanya La Liga’da son haftalarda galibiyeti unutan Las Palmas deplasmanda, Real Sociedad’a konuk oluyor. Zorlu mücadele saat 15.00’te start alacak ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacak.

Real Sociedad ile Las Palmas takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranlarını inceleyecek olursak Real Sociedad galibiyetine 1.41, beraberlik tercihine 4.65, Las Palmas galibiyetine ise 8.40 verildiğini görüyoruz.

Real Sociedad Lidere Direnemedi

Real Sociedad geçen hafta Anoeta’da lider Real Madrid’i konuk etti ve karşılaşmadan puansız ayrıldı. Rakibine 1-0 kaybettiler ve galibiyet hasretleri 3 maça çıktı. La Liga’da son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Bask ekibi 3 maçtır galibiyet alamıyor. Avrupa şansları devam ediyor ama bu hafta alacaları olası bir mağlubiyette ilk 5 şansları zora girebilir. Anoeta’da Las Palmas’ı konuk edecek Real Sociedad’da Igor Zubeldia kart cezalısı. Carlos Fernandez ve Martin Merquelanz ise sakat olan isimler.

Las Palmas’dan Üst Üste Mağlubiyetler

Las Palmas son haftalarda üst üste mağlubiyetler yaşıyor. Garcia Pimienta’nın öğrencileri geçen hafta Gran Canaria’da konuk ettiği Girona karşısında da puan alamadı. Rakibine 2-0 kaybeden Las Palmas son 6 haftadan puan çıkartamadı. Üst üste alınan yenilgilerin ardından hedefsiz kalan Las Palmas’ın Şubat ayından bu yana galibiyet alamadığını da belirtelim. Anoeta’da bu hafta Real Sociedad’a konuk olacak Las Palmas’ın işi zor. Maç öncesinde Las Palmas’da Julian Araujo’nun sakatlığı sürüyor.

Real Sociedad – Las Palmas Maç Bilgileri

Real Sociedad – Las Palmas Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 15.00’te S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anoeta Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Sociedad’da Igor Zubeldia kart cezalısı. Carlos Fernandez ve Martin Merquelanz ise sakat olan isimler. Las Palmas’da Julian Araujo’nun sakatlığı sürüyor.

Real Sociedad'ın ilk 11’i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Unai Marrero, Hamari Traore, Igor Zubeldia, Robin Le Normand, Kieran Tierney, Brais Mendez, Martin Zubimendi, Benat Turrientes, Ander Barrenetxea, Mikel Oyarzabal, Umar Sadiq

Las Palmas'ın ilk 11’i Belli mi?

Las Palmas’ın muhtemel kadrosu: Alvaro Valles, Alvaro Lemos, Saul Coco, Alex Suarez, Daley Sinkgraven, Jonathan Viera, Javier Munoz, Kirian Rodriguez, Enzo Loiodice, Sandro Ramirez, Marc Cardona

İddaa Tahmini

Real Sociedad La Liga’da son 3 maçında da puan kaybı yaşadı. Geçen hafta Anoeta’da konuk ettikleri Real Madrid’e 1-0 kaybettiler. Bu hafta ise yine Anoeta’da oynayacalar ve bu kez Las Palmas’ı konuk edecekler. Las Palais ise müthiş bir düşüş yaşıyor. Geçen hafta konuk ettikleri Girona’ya Gran Canaria’da 2-0 kaybettiler. Son 6 maçını kaybeden Las Palmas’da moraller bozuk. Real Sociedad maçın favorisi. Anoeta’da bu kez hata yapmazlar ve formsuz Las Palmas’ı mağlup ederek moral bulurlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.22

Betroad Oranı: MS 1, Oran 1.41

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…