İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Mallorca Atletico Madrid İddaa Tahmini 04.05.2024

İspanya La Liga’da Cumartesi gününün kapanış maçı. Atletico Madrid deplasmanda, Mallorca’ya konuk oluyor. Mücadele saat 22.00’de start alacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Mallorca ile Atletico Madrid zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Rexbet oranlarını ele alacak olursak Mallorca galibiyetinin 3.70, beraberlik tercihinin 3.25, Atletico Madrid galibiyetinin ise 2.15 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Mallorca’da Puan Kayıpları

Mallorca La Liga’da son haftalarda puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Geçen hafta sonu Nuevo Mirandilla’da Cadiz’e konuk oldu ve mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Öne geçtikleri maçta skor üstünlüğünü koruyamayan Mallorca’nın düşme tehlikesi devam ediyor. La Liga’da üst üste 4 maçtır kazanamayan Javier Aguirre’nin ekibi bu hafta sonu Atletico Madrid’i konuk edecek. Düşme hattının sadece 6 puan üzerinde yer alan Mallorca’nın kalan 5 haftada işi pek kolay gözükmüyor. Maç öncesinde Mallorca’da önemli bir eksik yok.

Atletico Madrid Evinde Kazandı

Atletico Madrid La Liga’da geçtiğimiz hafta sonu önemli bir galibiyet elde etti. Wanda Metropolitano’da konuk ettikleri Athletic Bilbao’yu 3-1 ile geçen Atletico Madrid 3. sıradaki yerini korudu. La Liga’da ilk 4 umutlarını iyice arttıran Diego Simeone’nin ekibinin en yakın takipçisi Athletic Bilbao ile puan farkını 6’ya çıkarttığını da belirtelim. Bu hafta sonu konuk olacakları Mallorca deplasmanında da maçın favorisiler. Karşılaşma öncesinde Atletico Madrid’de Thomas Lemar ve Memphis Depay sakat. Antoine Griezmann ise kart cezalısı.

Mallorca – Atletico Madrid Maç Bilgileri

Mallorca – Atletico Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT kanalından Türkiye saati ile 19.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Visit Mallorca Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atletico Madrid’de Thomas Lemar ve Memphis Depay sakat. Antoine Griezmann ise kart cezalısı.

Mallorca'nın ilk 11’i Belli mi?

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Predrag Rajkovic, Pablo Maffeo, Giovanni Gonzelez, Martin Valjent, Jose Copete, Jaume Costa, Dani Rodriguez, Omar Mascarell, Manu Morlanes, Amath Ndiaye, Vedat Muriqi

Atletico Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Cesar Azpilicueta, Stefan Savic, Mario Hermoso, Nahuel Molina, Koke, Rodrigo de Paul, Samuel Lino, Angel Correa, Antonie Griezmann, Alvaro Morata

İddaa Tahmini

Mallorca geçen hafta konuk olduğu Cadiz deplasmanında da puan kaybetti. Öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamadılar. Rakibi ile 1-1 berabere kalan Mallorca 4 maçtır kazanamıyor. Atletico Madrid ise geçen hafta Athletic Bilbao’yu 3-1 mağlup etti. İlk 4 yarışında çok önemli bir galibiyet aldılar. Bu hafta konuk olacakları Mallorca deplasmanında da favoriler. 4 maçtır kazanamayan Mallorca karşısında da kazanarak yollarına devam ederler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.86

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 2.15

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…