Mönchengladbach – Bayern Münih İddaa Tahmini 13.08.2021

13 Ağustos Cuma günü, Almanya Bundesliga‘da yeni sezon başlıyor. Haftanın ilk maçında, Mönchengladbach ile son şampiyon Bayern Münih karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS HD 2 ekranlarından naklen izleyebileceğiniz maçın başlama saati 21:30.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Mönchengladbach galibiyetine 5.50, beraberliğe 4.75, Bayern Münih galibiyetine ise 1.55 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.35, 2.5 Alt 3.30 oran kazandırıyor.

Mönchengladbach Sezona Yeni Hocasıyla Hazırlandı

Mönchengladbach cephesinde hoca değişikliği yaşandı. Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi sahnesinde alınan Son 16 bileti, Almanya Bundesliga’nın 8. Sırada bitirilmesinin ardından, teknik adam Marco Rose’u kurtaramadı ve Gladbach yeni sezonda göreve Adi Hütter’i getirdi. Yeni sezonda kadrosunu büyük ölçüde koruyan ev sahibi, transfer döneminde takımda kiralık olarak bulunan Wolf’u kadrosuna katarken, takıma katılan diğer isimse Netz oldu. Sezonu Bayern Münih karşısında açacak olan Mönchengladbach, hazırlık maçları kapsamında Paderborn, Metz ve Groningen ile karşılaşırken, 2 galibiyet, 1 beraberlikle birlikte, iyi bir hazırlık süreci geçirdi.

Bayern Münih Nagelsmann’a Emanet

Bayern Münih, genç teknik adam Julian Nagelsmann’a emanet. Almanya Bundesliga’nın son şampiyonu Bayern Münih, Hansi Flick yönetiminde Şampiyonlar Ligi sahnesinde ise Çeyrek Final Turu’na kadar yükselmişti. Henüz 34 yaşında olmasına karşın Dortmudn kariyeriyle takdir toplayan Nagelsmann, 5 yıllık sözleşme ile Münih’in başına geçti. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren konuk ekip, transfer döneminde David Alaba’yı kaybederken, yerine Dayot Upamecano’yu transfer etti. Son 9 sezondur Bundesliga’yı domine eden Bayern Münih, yeni sezonda da teknik adamı ve kadro yapısıyla ligin en iddialı takımı.

Maç Bilgileri

Mönchengladbach – Bayern Münih Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Borussia Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mönchengladbach cephesinde Bensebaini, Doucoure, Embolo ve Kone sakat. Bayern Münih cephesinde ise Hernandez, Roca ve Tolisso sakat.

Mönchengladbach’ın ilk 11’i Belli mi?

Mönchengladbach’ın muhtemel kadrosu: Yann Sommer, Luca Netz, Nico Elvedi, Stefan Lainer, Matthias Ginter, Florian Neuhaus, Laszlo Benes, Christoph Herrmann, Hannes Wolf, Denis Zakaria, Alassane Plea.

Bayern Münih’in ilk 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Manuel Neuer, Niklas Süle, Pavard, Alphonso Davies, Dayot Upamecano, Kingsley Coman, Leroy Sane, Jamal Musiala, Joshua Kimmich, Thomas Müller, Lewandowski.

Güçlenerek yoluna devam eden ve Nagelsmann hamlesiyle dikkat çeken Bayern Münih, Almanya Bundesliga sahnesine iyi bir başlangıç yapacak ve ilk haftayı farklı galibiyetle noktalayacaktır.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.84

Bets10 Oranı: H2, Oran 2.28

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Plea ve Robert Lewandowski’nin golleri skoru belirledi. İki takımda sezona 1’er puanla başlarken, son şampiyon Bayern Münih, yeni hocasıyla sezona puan kaybederek başladı.