Köln – Hertha Berlin İddaa Tahmini 15.08.2021

Köln evinde Hertha Berlin‘i konuk edecek. 15 Ağustos Pazar günü 18:30‘da başlayacak olan Almanya Bundesliga‘nın ilk hafta mücadelesini, beIN SPORTS HD 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Köln galibiyetine 2.55, beraberliğe 3.30, Hertha Berlin galibiyetine ise 2.75 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.96, 2.5 Alt 1.88 olarak verilmiş.

Köln Ligde Kalmayı Başardı

Köln, Almanya Bundesliga’da kalmayı başardı. 34 hafta sonunda Play Out hattından kurtulmayı başaramayan ev sahibi, Play Out maçında ise 1-0 mağlup olduğu Holstein Kiel’i deplasmanda 5-0 mağlup ederek, lige tutundu. Ev sahibinin ligde kalmasının en büyük faktörü son 5 haftada göreve gelen Funkel oldu diyebiliriz. Takımına 5 maçta 10 puan toplatan Funkel, yeni sezonda Köln’ün başında olmayacak. Göreve Steffen Baumgart’ı getiren ev sahibi, transfer döneminde Mark Uth, Marvin Schwäbe, Dejan Ljubicic ve Timo Hübers’i kadrosuna katarken, Sebastiaan Bornauw, Ismail Jakobs ve Birger Verstraete takımdan ayrıldı. Köln cephesinde gidenlerin yerleri doldurulamadı.

Dardai Hertha Berlin’i Ligde Tuttu

Hertha Berlin cephesinde Pal Dardai dönemi devam ediyor. Tecrübeli teknik adam geçtiğimiz sezonun son 11 haftasında takımın başına gelirken, 4 galibiyet, 5 beraberlik, 2 mağlubiyetle, Hertha Berlin’in ligde kalmasını sağladı. Düşme hattından 4, Play Out hattından ise 2 puan uzaklıkta ligi tamamlayan konuk ekip, yeni sezon öncesi Richter, Kevin-Prince Boateng Suat Serdar ve Stevan Jovetic transferleriyle kadrosunu güçlendirdi. Takımdan ayrılan isimler ise Córdoba ve Luca Netz oldu. Sezon genelinde iyi bir performans sergilemese de, Pal Dardai ile iyi bir yükseliş yakalayan Hertha Berlin, yeni sezonda da teknik adamına güveniyor.

Maç Bilgileri

Köln – Hertha Berlin Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 2 ekranlarından Türkiye saati ile 18.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele RheinEnergie Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Köln takımında Horn sakat. Hertha Berlin cephesinde ise Boyata ve Jarstein’in sakatlığı bulunuyor.

Köln’nün ilk 11’i Belli mi?

Köln’nün muhtemel kadrosu: Marvin Schwäbe, Arangel Cestic, Jorge Mere, Jannes Horn, Timo Hübers, Benno Schmitz, Noah Katterbach, Katterbach, Ondrej Duda, Niklas Hauptmann, Mark Uth.

Hertha Berlin’in ilk 11’i Belli mi?

Hertha Berlin’in muhtemel kadrosu: Alexander Schwolow, Peter Pekarik, Niklas Stark, Torunarigha, Maximilian Mittelstadt, Suat Serdar, Lucas Tousart, Stevan Jovetic, Javairo Dilrosun, Prince Boateng, Matheus Cunha.

Geçtiğimiz sezon ligde küme düşme tehlikesi yaşayan iki takım, yeni sezonu galibiyetle açmak istiyor. Tarafların Bundesliga’nın ilk haftasında, rakip fileleri havalandıracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Köln galibiyetiyle sonuçlanan mücadelede, tam 4 gol izledik. İki takımda gol katkılarıyla ilk hafta bizleri yanıltmadı.