Mainz 05 – Leipzig İddaa Tahmini 15.08.2021

15 Ağustos Pazar günü İddaa fikstüründe bizleri bekleyen Almanya Bundesliga‘nın ilk hafta mücadelesinde, Mainz 05 ile Leipzig karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS HD 2 ekranlarından yayınlanacak maçın başlama saati 16:30.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Mainz 05 galibiyetine 8.50, beraberliğe 5.00, Leipzig galibiyetine ise 1.35 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 6.20, beraberliğe 4.30, konuk ekibe ise 1.23 oran veriyor.

Mainz 05 Bo Svensson’a Güveniyor

Mainz 05 aradığı teknik adamı geçte olsa buldu. Geçtiğimiz sezon Almanya Bundesliga sahnesinde küme düşmesi beklenilen ev sahibi, sezonun ilk yarısındaki performansıyla bizleri yanıltmayarak alt sıralara demir atarken, çareyi teknik adam değişikliğinde arayan ekip, Bo Svensson ile harika bir yükseliş yakaladı ve 34 hafta sonunda düşme potasının 6 puan üzerinde, ligde kalmayı başardı. Yeni sezona Svensson ile hazırlanan Mainz 05, hazırlık maçlarında Gaziantep FK, Würzburger ve Genoa ile karşılaşırken, 3 maçtan da galip ayrılmayı başardı. Transfer döneminde Anton Stach, Silvan Widmer, Sung Lee ve Lucoqui’yi kadrosuna katan Mainz 05, teknik adamıyla yükselişini kaldığı yerden sürdürmek istiyor.

Leipzig Transfer Döneminde Oldukça Haraketli

Leipzig, Almanya Bundesliga’nın başlamasına sayılı günler kala, hem teknik adam koltuğunda hem de kadrosunda önemli değişiklikler yaşadı ve yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü. Nagelsmann’ın, Bayern Münih’in başına geçmesinin ardından, göreve Jesse Marsch’ı getiren Leipzig, Dayot Upamecano, Ibrahima Konaté, Hannes Wolf ve Lazar Samardzic’in takımdan ayrılmasının ardından, gidenlerin yerlerini André Silva, Josko Gvardiol, Benjamin Henrichs, Angelino, Simakan ve Caden Clark transferleriyle doldurdu. Gidenler konuk ekip için çok değerli olsa da, yapılan takviyeler oldukça önemli. Genç yıldız adaylarını kadrosuna kazandıran Leipzig, geçtiğimiz sezon Bundesliga’da şampiyonluğu kaçırırken, yeni sezonda yeni hocasıyla, şampiyonluk hedefine ulaşmak istiyor. Geçtiğimiz hafta Almanya DFB Kupası’nda Sandhausen’i 4-0 mağlup etmeyi başaran Leipzig, iyi bir sezon açılışıyla Bundesliga’ya hazırlandı.

Maç Bilgileri

Mainz 05 – Leipzig Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mewa Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mainz takımında Onisiwo sakat. Leipzig cephesinde ise Halstenberg, Henrichs, Lookman, Sabitzer ve Saracchi’nin sakatlığı bulunuyor.

Mainz 05’in ilk 11’i Belli mi?

Mainz 05’in muhtemel kadrosu: Robin Zentner, Alexander Hack, Silvan Widmer, Stefan Bell, St. Juste, Leandro Barreiro, Paul Boetius, Dominik Kohr, Merveille Papela, Burkardt, Adam Szalai.

Leipzig’in ilk 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Gulacsi, Willi Orban, Mohamed Simakan, Klostermann, Mukiele, Kevin Kampl, Dani Olmo, André Silva, Emil Forsberg, Amadou Haidara, Sörloth.

Almanya Bundesliga’da şampiyonluğun güçlü adaylarında Leipzig, yeni sezonun ilk haftasında rüştünü Marsch yönetiminde ispatlayacak ve Mainz 05 engelini rahat bir galibiyetle geçecektir.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.71

Bets10 Oranı: H2, Oran 1.94

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mainz 05, Almanya Bundesliga’nın ilk haftasında büyük bir sürprize imza attı ve Leipzig engelini Moussa Niakhate’nin golüyle geçti.