Adana Demirspor Fenerbahçe İddaa Tahmini 15.08.2021

Spor Toto Süper Lig’te ilk hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda, Adana Demirspor’a konuk olacak. Mücadelenin saat 21.45’te başlayacağını ve Beın Sports 1 kanalından takip edilebileceğini belirtelim.

Adana Demirspor ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Adana Demirspor kazanır 4.55, beraberlik 4.25, Fenerbahçe kazanır ise 1.80 olarak açıklanmış.

Adana Demirspor’dan Önemli Transferler

Adana Demirspor, bu sezon Süper Lig’in yeni takımlarından biri. Geçen sezon TFF 1. Lig’te şampiyonluğa ulaşan Adana Demirspor, doğrudan Süper Lig’e yükseldi. Önemli transferler ile adından söz ettiren Adana Demirspor, Mario Balotelli, Britt Assombalonga, Benjamin Stambouli, Birkir Bjarnason, Lucas Castro ve Jonas Svensson gibi kaliteli ve Avrupa’da forma giymiş oyuncuları kadrosuna kattı. Hamidou Traore, Süleyman Koç ve Kerim Avcı’nın ise takımdan ayrıldıklarını belirtelim. Süper Lig’in ilk haftasında Fenerbahçe’yi konuk edecek Adana Demirspor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Fenerbahçe’de Vitor Pereira Dönemi

Fenerbahçe, yeni sezona Vitor Pereira yönetiminde başladı. Bir zamanlar Fenerbahçe’de görev yapmış Vitor Pereira, tekrardan Fenerbahçe’nin başına getirildi. Yeni sezon öncesi hazırlık kampında 7 maça çıkan Sarı Laciverliler, 5 galibiyet ve 2 beraberlik alarak dikkat çekti. Transfer döneminde Darmstadt’tan Serdar Dursun, Bursaspor’dan Burak Kapacak ve Alanyaspor’da Steven Caulker’ı kadrosuna katan Fenerbahçe’de Kemal Ademi, Gökhan Gönül, Barış Alıcı, Harun Tekin, Michael Frey ve Ömer Faruk Beyaz ise takımdan ayrıldı. Sinan Gümüş ve Caner Erkin’in ise kadro dışı bırakıldığını belirtelim. Adana Demirspor karşısında kazanarak sezona 3 puan ile başlamak isteyen Fenerbahçe’de Valencia ve Pelkas’ın sakatlıkları var.

Maç Bilgileri

Adana Demirspor – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’te başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele 5 Ocak Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Valencia ve Pelkas’ın sakatlıkları var.

Adana Demirspor'un 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Ferhat Kaplan, Tayyib Talha Sanuç, Kaan Kanak, Jonas Svensson, Joher Rassoul, Sinan Kurt, Gökhan İnler, Younes Belhanda, Babajide Akintola, Pa Dibba, Mario Balotelli

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Nazım Sangare, Marcel Tisserand, Atila Szalai, Filip Novak, Jose Sosa, Luiz Gustavo, Mesut Özil, İrfan Can, Samuel Osayi, Mbwana Samatta

İddaa Tahmini

Adana Demirspor, iddialı bir kadro kurdu. Hücum hattı gerçekten Süper Lig kalitesinin üzerinde. Taraf bahsi, ilk haftalarda riskli. Gollere yönelmekte fayda var. Karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.49

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.61

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe, sezonu galibiyet ile açtı. Adana Demirspor’u deplasmanda, Mesut Özil’in attığı tek golle 1-0 mağlup ettiler.