Barcelona Real Sociedad İddaa Tahmini 15.08.2021

İspanya La Liga’da günün 2. Maçı. Real Sociedad deplasmanda, Barcelona’ya konuk olacak. Mücadele saat 21.00’de başlayacak ve Smart Spor kanalından izlenebilecek.

Barcelona bugün Real Sociedad karşısında maçın favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Barcelona galibiyetine 1.77, beraberlik tercihine 4.20, Real Sociedad galibiyetine 7.35 oran veriyor.

Barcelona’da Şok Ayrılık

Barcelona’da şok bir ayrılık yaşandı. Barcelona ile özdeşleşmiş olan Lionel Messi, takımdan ayrıldı ve PSG’ye transfer oldu. Barcelona’da artık Lionel Messi olmayacak. Geçen sezon La Liga’da şampiyonluk yarışından uzak kalan Barcelona, sezonu 3. Sırada tamamlamıştı. Bu sezon transfer döneminde Memphis Depay, Eric Garcia, Sergio Agüero ve Emerson’u kadrosuna kattılar. Juan Miranda, Junior Firpo, Carles Alena ve Jean Todibo ise takımdan ayrıldı. Ligin ilk haftasında Real  Sociedad’ı konuk edecek Barcelona’da Ansu Fati, Oscar Mingueza ve Sergio Agüero’nun sakatlıkları bulunuyor.

Real Sociedad Önemli Sonuçlar Aldı

Real Sociedad, geçtiğimiz sezon La Liga’da önemli sonuçlar aldı. Imanol yönetiminde 62 puan topladılar ve sezonu 5. Sırada bitirdiler. Böylelikle Avrupa Ligi’nde mücadele edecek olan Real Sociedad, yeni sezonda da umutlu. Bu sezon transfer döneminde 2 oyuncuyu kadrosuna katan Bask ekibi, Brighton’dan Mathew Ryan, Bournemouth’dan ise Diego Rico’yu transfer etti. 37 yaşındaki kaleci Miguel Angel Moya ise takımdan gönderildi. Yeni sezonun ilk haftasında Barcelona’ya konuk olacak Real Sociedad’ta Nacho Monreal, Diego Rico ve Carlos Fernandez’in sakatlıkları var.

Maç Bilgileri

Barcelona –Real Sociedad Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.00’de Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Camp Nou Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Barcelona’da Ansu Fati, Oscar Mingueza ve Sergio Agüero’nun sakatlıkları bulunuyor. Real Sociedad’ta Nacho Monreal, Diego Rico ve Carlos Fernandez’in sakatlıkları var.

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Ter Stegen, Sergino Dest, Clement Lenglet, Mingueza, Gerard Pique, Jordi Alba, Sergio Busquets, Pedri, Martin Braithwaite, Memphis Depay, Anton Griezmann

Real Sociedad'ın ilk 11’i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Alex Remiro, Zaldua, Gorka Elustondo, Diego Llorente, Nacho Monreal, Roberto Lopez, Ander Guevara, Martin Zubimendi, Portu, Oyarzabal, Alexander Isak

İddaa Tahmini

Barcelona’dan galibiyet bekliyorum. Artık Messi yok ve buna alışmaları gerekiyor. La Liga’ya 3 puan ile başlarlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.53

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.77

Maç Sonucu: 4-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Barcelona, sezona 3 puan ile başladı. Real Sociedad’ı iç sahada 4-2 ile geçmeyi başardılar.