Celta Vigo Atletico Madrid İddaa Tahmini 15.08.2021

İspanya La Liga’nın son şampiyonu Atletico Madrid deplasmanda, Celta Vigo’ya konuk olacak. Mücadele saat 18.30’da başlayacak ve Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Celta Vigo ve Atletico Madrid arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Celta Vigo kazanır 3.75, beraberlik 3.25, Atletico Madrid kazanır ise 2.17 olarak açıklanmış.

Celta Vigo Etkiliydi

Celta Vigo, geçtiğimiz sezonu İspanya La Liga’da 6. Sırada tamamladı. Eduardo Coudet’in göreve gelişiyle iyi bir hava yakaladılar ve 53 puan toplamayı başardılar. Transfer döneminde ise Franco Cervi ve Javi Galan ile kadrosunu güçlendiren Celta Vigo’da Alvaro Vadillo, Juan Hernandez, David Junca, Facundo Ferreyra ve David Costas ise takımdan ayrılan isimler oldu. La Liga’nın ilk haftasında Atletico Madrid’i konuk edecek Celta Vigo’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Son Şampiyon Sahne Alıyor

Diego Simeone’nin öğrencileri, geçtiğimiz sezonu La Liga’da şampiyon olarak tamamladı. Sezonun son haftasında Valladolid’i deplasmanda 2-1 mağlup ettiler ve şampiyonluğua ulaştılar. O maçı kazanamasalar, şampiyonluğu Real Madrid’e kaptıracaklardı. Yeni sezonda da şampiyonluğun iddialı takımlarından biri olan Atletico Madrid, transfer döneminde Udinese’den Rodrigo De Paul ve Fluminense’den Marcos Paulo’yu kadrosuna kattı. Vitolo’nun ise takımdan ayrıldığını belirtelim. Ligin ilk haftasında Celta Vigo’ya konuk olacak Atletico Madrid’te Joao Felix’in sakatlığı bulunuyor.

Maç Bilgileri

Celta Vigo – Atletico Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.30’da Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Balaidos Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atletico Madrid’te Joao Felix’in sakatlığı bulunuyor.

Celta Vigo'nun ilk 11’i Belli mi?

Celta Vigo’nun muhtemel kadrosu: Ivan Villar, Hugo Mallo, Nestor Araujo, Carlos Dominguez, Lucas Olaza, Renato Tapia, Fran Beltran, Augusto Solari, Brais Mendez, Iago Aspas, Santi Mina

Atletico Madrid'in 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Trippier, Stefan Savic, Mario Hermoso, Renan Lodi, Koke, Saul, Angel Correa, Marcos Llorente, Rodrigo De Paul, Luis Suarez

İddaa Tahmini

Atletico Madrid, maçın net favorisi. Celta Vigo deplasmanında kazanarak, sezona 3 puan ile başlarlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.77

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.17

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Celta Vigo, haftayı puansız kapattı. Son şampiyon Atletico Madrid’e karşı 2-1 mağlup oldular.