Tottenham Manchester City İddaa Tahmini 15.08.2021

İngiltere Premier Lig’te Pazar gününün kapanış maçı. Tottenham evinde, Manchester City’i konuk edecek. Mücadele saat 18.30’da başlayacak ve S SPORT kanalından takip edilebilecek.

Tottenham ile Manchester City zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Tottenham galibiyetinin 5.60, beraberlik tercihinin 4.15, Manchester City galibiyetinin ise 1.63 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Kane Şimdilik Tottenham’da Kaldı

Tottenham, geçtiğimiz sezonu İngiltere Premir Lig’te 7. Sırada tamamladı. Çok iyi bir sezon geçirmediler ama en azından Avrupa Konferans Ligi’ne katılmayı başardılar. Bu sezon takımın başında, Portekizli teknik adam Nuno Espirito görev alacak. Yeni hocasıyla ilk resmi maçına Manchester City karşısında çıkacak olan Tottenham, son şampiyona karşı sürpriz yapmak istiyor. Kane’nin henüz takımdan ayrılmaması önemli bir durum. Bu sezon Kane’i takımda tutabilirlerse, sezonun en önemli transferini yapmış gibi olacaklar diyebiliriz. Transfer döneminde Bryan Gil, Pierluigi Gollini ve Cristian Romero’yu kadrosuna katan Tottenham, Erik Lamela, Joe Hart, Toby Alderweireld,Kuan Foty ve Danny Rose ile de yollarını ayırdı. Ligin ilk haftasında Manchester City’i konuk edecek Tottenham’da eksik bulunmuyor.

Manchester City’de Moraller Bozuk

Manchester City, geçtiğimiz sezonu İngiltere Premier Lig’te şampiyon olarak tamamladı. Manchester United’a 12 puan fark atarak mutlu sona ulaştılar. Bu sezon ise ilk resmi maçından mağlubiyet ile ayrılan Manchester City’de moraller bozuk. Geçen hafta Community Shield’te Leicester City ile karşılaşan Guardiola’nın öğrencileri, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Bu mağlubiyet ile Community Shield’ı rakibine kaptırdılar. Jack Grealish transferi ile büyük ses getiren Manchester City, yeni sezonun ilk haftasında Tottenham’a konuk olacak. Maç öncesinde Manchester City’de önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Maç Bilgileri

Tottenham – Manchester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.30’da başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tottenham Hotspur Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Lloris, Tanganga, Davinson Sanchez, Eric Dier, Reguilon, Hojbjerg, Sissoko, Lucas Moura, Ndombele, Son, Kane

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Ruben Dias, Aymeric Laporte, Zinchenko, Kevin De Bruyne, Rodrigo, Phil Foden, Ryad Mahrez, Raheem SterlingGabriel Jesus

İddaa Tahmini

Tottenham, yeni hocası ile sezona 3 puan ile başlamak istiyor. Reaksiyon göstereceklerini düşünüyorum. Manchester City’nin hücum hattı ise ligin en güçlü hücum hattı diyebiliriz. Gollü bir möç izleriz. İki takımdan da gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.89

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Tottenham, sürpriz yaptı. İç sahada konuk ettikleri Manchester City’i Son’un golüyle 1-0 mağlup ettiler.