Günün İddaa Kuponu 15.08.2021

15 Ağustos Pazar günü için 2 Almanya Bundesliga, tek Fransa Ligue 1 mücadelesini kupon olarak hazırladım. Değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Mainz 05 – Leipzig: H2, 1.71 (iddaa) – 1.94 (Bets10) ; 15 Ağustos Pazar günü İddaa fikstüründe bizleri bekleyen Almanya Bundesliga‘nın ilk hafta mücadelesinde, Mainz 05 ile Leipzig karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS HD 2 ekranlarından yayınlanacak maçın başlama saati 16:30. Mainz 05 aradığı teknik adamı geçte olsa buldu. Geçtiğimiz sezon Almanya Bundesliga sahnesinde küme düşmesi beklenilen ev sahibi, sezonun ilk yarısındaki performansıyla bizleri yanıltmayarak alt sıralara demir atarken, çareyi teknik adam değişikliğinde arayan ekip, Bo Svensson ile harika bir yükseliş yakaladı ve 34 hafta sonunda düşme potasının 6 puan üzerinde, ligde kalmayı başardı. Yeni sezona Svensson ile hazırlanan Mainz 05, hazırlık maçlarında Gaziantep FK, Würzburger ve Genoa ile karşılaşırken, 3 maçtan da galip ayrılmayı başardı. Transfer döneminde Anton Stach, Silvan Widmer, Sung Lee ve Lucoqui’yi kadrosuna katan Mainz 05, teknik adamıyla yükselişini kaldığı yerden sürdürmek istiyor. Leipzig, Almanya Bundesliga’nın başlamasına sayılı günler kala, hem teknik adam koltuğunda hem de kadrosunda önemli değişiklikler yaşadı ve yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü. Nagelsmann’ın, Bayern Münih’in başına geçmesinin ardından, göreve Jesse Marsch’ı getiren Leipzig, Dayot Upamecano, Ibrahima Konaté, Hannes Wolf ve Lazar Samardzic’in takımdan ayrılmasının ardından, gidenlerin yerlerini André Silva, Josko Gvardiol, Benjamin Henrichs, Angelino, Simakan ve Caden Clark transferleriyle doldurdu. Gidenler konuk ekip için çok değerli olsa da, yapılan takviyeler oldukça önemli. Genç yıldız adaylarını kadrosuna kazandıran Leipzig, geçtiğimiz sezon Bundesliga’da şampiyonluğu kaçırırken, yeni sezonda yeni hocasıyla, şampiyonluk hedefine ulaşmak istiyor. Geçtiğimiz hafta Almanya DFB Kupası’nda Sandhausen’i 4-0 mağlup etmeyi başaran Leipzig, iyi bir sezon açılışıyla Bundesliga’ya hazırlandı. Almanya Bundesliga’da şampiyonluğun güçlü adaylarında Leipzig, yeni sezonun ilk haftasında rüştünü Marsch yönetiminde ispatlayacak ve Mainz 05 engelini rahat bir galibiyetle geçecektir.

Köln – Hertha Berlin: KGVAR, 1.58 (iddaa) – 1.72 (Bets10) ; Köln evinde Hertha Berlin‘i konuk edecek. 15 Ağustos Pazar günü 18:30‘da başlayacak olan Almanya Bundesliga‘nın ilk hafta mücadelesini, beIN SPORTS HD 2 ekranlarından izleyebilirsiniz. Köln, Almanya Bundesliga’da kalmayı başardı. 34 hafta sonunda Play Out hattından kurtulmayı başaramayan ev sahibi, Play Out maçında ise 1-0 mağlup olduğu Holstein Kiel’i deplasmanda 5-0 mağlup ederek, lige tutundu. Ev sahibinin ligde kalmasının en büyük faktörü son 5 haftada göreve gelen Funkel oldu diyebiliriz. Takımına 5 maçta 10 puan toplatan Funkel, yeni sezonda Köln’ün başında olmayacak. Göreve Steffen Baumgart’ı getiren ev sahibi, transfer döneminde Mark Uth, Marvin Schwäbe, Dejan Ljubicic ve Timo Hübers’i kadrosuna katarken, Sebastiaan Bornauw, Ismail Jakobs ve Birger Verstraete takımdan ayrıldı. Köln cephesinde gidenlerin yerleri doldurulamadı. Hertha Berlin cephesinde Pal Dardai dönemi devam ediyor. Tecrübeli teknik adam geçtiğimiz sezonun son 11 haftasında takımın başına gelirken, 4 galibiyet, 5 beraberlik, 2 mağlubiyetle, Hertha Berlin’in ligde kalmasını sağladı. Düşme hattından 4, Play Out hattından ise 2 puan uzaklıkta ligi tamamlayan konuk ekip, yeni sezon öncesi Richter, Kevin-Prince Boateng Suat Serdar ve Stevan Jovetic transferleriyle kadrosunu güçlendirdi. Takımdan ayrılan isimler ise Córdoba ve Luca Netz oldu. Sezon genelinde iyi bir performans sergilemese de, Pal Dardai ile iyi bir yükseliş yakalayan Hertha Berlin, yeni sezonda da teknik adamına güveniyor. Geçtiğimiz sezon ligde küme düşme tehlikesi yaşayan iki takım, yeni sezonu galibiyetle açmak istiyor. Tarafların Bundesliga’nın ilk haftasında, rakip fileleri havalandıracağını düşünüyorum.

Lens – Saint Etienne: MS 1, 1.76 (iddaa) – 2.05 (Bets10) ; 15 Ağustos Pazar günü Fransa Ligue 1 sahnesinde, futbol severleri Lens ile Saint Etienne‘nin 3 puan mücadelesi bekliyor. Türkiye saati ile 18:00‘de başlama düdüğü çalınacak maçın yayın ekranı beIN SPORTS HD 3. Fransa Ligue 1’de yeni sezonu Rennes deplasmanında açan Lens, henüz maçın başında harika bir golle 1-0 geriye düşerken, Fofana ile erken cevap verdi ve skoru 1-1’e getirdi. Beraberliği yakaladıktan sonra gol yollarında etkisiz kalan ev sahibi, galibiyet hedefine ulaşamadı ve ilk haftayı 1-1’lik beraberlikle kapattı. Geçtiğimiz sezon yeni yükseldiği Ligue 1’de 7. Sırada yer almayı başaran Haise’nin öğrencileri, yeni sezonda da kolay lokma değil. Loic Balde’nin gidişi savunma hattının zayıflamasını sağlasa da, Lens, Kevin Danso, Gaël Kakuta, Frankowski, Deiver Machado ve Wuilker Fariñez’i kadrosuna katarak, yeni sezon öncesi güçlendi. Geçtiğimiz sezon Claude Puel yönetiminde mücadele eden Saint Etienne, Fransa Ligue 1 sahnesinde küme düşme tehlikesi yaşadı. Kötü bir sezon geçirmesine rağmen, ligde kalmayı başaran konuk ekip, yeni sezonda henüz transfer yapmazken, yola Puel ile devam edildi. Rayan Souici , Jessy Moulin, Mathieu Debuchy, Monnet-Paquet ve Lamine Ghezali ile yollar ayrılırken, güç kaybeden Saint Etienne, yeni sezonun ilk haftası evinde Lorient ile 1-1 berabere kaldı. Maç boyunca pozisyon üretmekte zorlanan ve 1-0 geriye düşen ekip, beraberlik golünü Wahbi Khazri’nin bireysel yeteneğiyle buldu ve mağlubiyetten kurtuldu. İyi bir sezonu geride bırakan ve ilk haftadan 1 puanla ayrılan Lens, rakibiyle aynı sonucu alsa da, sergilediği futbolla galibiyet adına bir adım daha öne çıktı. Lens ilk iç saha sınavından 3 puanla çıkmayı başarır.

Toplam İddaa Oranı: 4.75

Bets10 Bahis Oranı: 6.84