Günün İddaa Kuponu (2) 15.08.2021

Fransa Ligue 1’de 2. hafta heyecanı 15 Ağustos Pazar günü devam ederken, 3 güvendiğim mücadeleyi kupon olarak hazırladım. Kazanmanız dileğiyle.

Brest – Rennes: KGVAR, 1.53 (iddaa) – 1.68 (Bets10) ; beIN SPORTS HD 3 ekranlarından 15 Ağustos Pazar günü 16:00‘da naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Brest ile Rennes karşı karşıya gelecek. Fransa Ligue 1’de yeni sezona yeni teknik adamı Michel Der Zakarian önderliğinde hazırlanırken, ilk hafta Lyon deplasmanına konuk oldu. Maça hızlı başlayan ve ilk 45 dakikayı Cardona’nın harika golüyle 1-0 önde kapatan Brest, ikinci yarıda da etkisini devam ettirirken, girdiği gol fırsatlarını değerlendiremedi. Islam Slimani’nin golüyle galibiyet kaçıran ev sahibi, sezona 1 puanla başlarken, Lyon performansıyla sürprize ima attı. Savunma hattına yapılan 2 transfer  Lilian Brassier ve Jere Uronen karşılaşmada forma giyerken, 90 dakikalık performanslarıyla, galibiyette önemli rol oynadı. Rennes cephesinde Bruno Genesio dönemi 1-1’lik Lens beraberliğiyle başladı. Yeni sezonda teknik adam değişikliğine giden konuk ekip, yeni sezonun ilk sınavını iç sahada verirken, 1-0 öne geçtiği Lens karşısında skor üstünlüğünü koruyamadı. 19 yaşındaki Kamal Sulemana harika bir golle Rennes kariyerine başlarken, Aguerd’in büyük hatası Rennes’i galibiyetten etti. Lens takımından önemli bir bütçeyle transfer edilen Loic Balde ise maçın iyi isimlerinden biriydi. Yeni transferlerinden istediği verimi almayı başaran Rennes, bu hafta galibiyet hedefine ulaşmak istiyor. İlk hafta 1’er puana razı gelse de, iyi oyun planlarıyla istediği başlangıca imza atan Brest ve Rennes, iyi futboluna ve gollerine, bu hafta devam edecektir.

Reims – Montpellier: 2.5 ALT, 1.63 (iddaa) – 1.76 (Bets10) ; Fransa Ligue 1′de yeni sezona 1’er puanla başlayan Reims ile Montpellier, 2. hafta kapsamında, 15 Ağustos Pazar günü karşı karşıya gelecek. beIN CONNECT ekranlarından yayınlanacak maçın başlama saati 16:00. Yeni sezon öncesi teknik adam değişikliğine giden Reims, Oscar Garcia’yı göreve getirirken, transfer döneminde Nicolas Penneteau ve Andreaw Gravillon takıma kazandırarak, kadrosuna takviyeler yaptı. Ev sahibinde en önemli kayıp ise forvet hattında yaşandı ve Boulaye Dia satıldı. Sezonu Nice deplasmanında açan Reims, savunma ağırlıklı bir mücadeleyle karşımıza çıkarken, gol sorunu yaşadığı maçta, rakibine gol şansı vermeyerek 1 puana uzandı. Hücum hattında henüz gereken transferleri yapamayan ekip, ilk haftada savunma tedbirini elden bırakmadı. Montpellier cephesinde Fransa Ligue 1’in yeni sezonu mağlubiyetle başladı. Yeni sezon öncesi teknik adam koltuğunda Olivier Dall’Oglio oturmaya devam ederken, transfer döneminde önemli kayıplar yaşayan konuk ekip, sadece Thuler ve bonservisiyle  Mamadou Sakho’yu kiralık kadrosuna katarken, yeni sezonun ilk haftasında oldukça etkisiz bir futbol sergiledi. Marsilya karşısında ilk yarı zor anlar yaşayan konuk ekip, Luan Peres’in kendi kalesine attığı ve Gaetan Laborde’in enfes golleriyle 2-0 öne geçmeyi başarırken, ilk yarı sürpriz bir sonuçla sona erdi. İkinci yarıda ise Marsilya’ya daha fazla direnemeyen ekip, 3-2’lik mağlubiyetle iç sahadan ayrıldı. Sezona etkisiz başlayan Reims ve Montpellier, kötü gidişata 2. Haftada dur demek istiyor. Gol pozisyonuna girmekte zorlanan iki takımın, gol sorunun devam edeceğini düşünüyorum. Tercihim 2.5 Alt seçeneği.

Nantes – Metz: 02 (Ç), 1.40 (iddaa) – 1.63 (Bets10) ; Nantes ile Metz’in, 15 Ağustos Pazar günü vereceği 3 puan mücadelesi beIN SPORTS MAX HD 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Türkiye saati ile 16:00‘da start alacak Fransa Ligue 1′in 2. hafta mücadelesine Beaujoire Stadı ev sahipliği yapacak. Nantes, Fransa Ligue 1’in ilk haftasında Monaco deplasmanına konuk olurken, 1-0 geriye düştüğü mücadeleden, Castelletto’nun duran topta attığı şık kafa golüyle 1 puan almayı başardı. Maç boyunca oyunu kendi sahasında kabul eden ev sahibi, rakip yarı alana topu taşımakta zorlanırken, özellikle maçın ikinci yarısında mağlubiyetten zor kurtuldu. Bitime saniyeler kala kalesinde üst üste pozisyonlar gören ev sahibi, Monaco golcülerinin fırsatları cömertçe harcamasıyla 1 puanı hanesine yazdırdı. Geçtiğimiz sezona küme düşmekten son anda kurtulan Nantes, yeni sezona da zayıf halkalar arasında başladı. Metz, Frederic Antonetti yönetiminde yoluna devam ederken, yeni sezonun açılış haftasında son şampiyon Lille’e galibiyet şansı vermedi. Evinde ağırladığı Lille karşısında 1-0 geriden gelerek Centonze’nin 2, Udol’un tek golüyle 3-1 öne geçmeyi başaran ekip, 56. Dakikada Kouyate’nin oyundan atılmasıyla 10 kişi kalırken, son dakikada beraberlik golünü yedi. Son şampiyon karşısında galibiyeti kaçıran Metz, özellikle 11’e 11 devam eden maçta sergilediği iyi savunma ve üçüm performansıyla takdir topladı. Kolay lokma olmadığını ispatlayan konuk ekip, ilk deplasman sınavında ise Nantes karşısına çıkarken, galibiyeti hedefliyor. Sezona rakibinden çok daha etkili bir futbolla başlayan Metz, deplasmandan en az 1 puanla dönecek ve Ligue 1’in ilk haftasından mağlubiyet almadan çıkacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.49

Bets10 Bahis Oranı: 4.81