Günün İddaa Kuponu (3) 15.08.2021

15 Ağustos Pazar günü İddaa fikstüründe yer alan 3 Fransa Ligue 1 mücadelesini kupon olarak derledim. Bol şanslar.

Clermont – Troyes: KGVAR, 1.71 (iddaa) – 1.90 (Bets10) ; Gabriel Montpied Stadı’nın ev sahipliği yapacağı Fransa Ligue 1‘in 2. hafta mücadelesinde, Clermont ile Troyes karşı karşıya gelecek. 15 Ağustos Pazar günü sahne alacak maçın başlama saati 16:00. Fransa Ligue 2’yi geçtiğimiz sezon Troyes’in ardından 2. Sırada tamamlayan ve Ligue 1’e doğrudan katılan Clermont, transfer döneminde yaşadığı bütçe sıkıntısıyla, yeni sezona zayıf halkalar arasında başlarken, ilk hafta konuk olduğu Bordeaux deplasmanında üstün bir futbolla 2-0 kazandı. Maçın ilk yarısında bulduğu 2 gol ofsayt nedeniyle iptal edilen Clermont, galibiyet hedefinden vazgeçmedi ve 82. Dakikada Bayo, son dakikada ise Dossou ile galibiyet gollerini buldu. Pascal Gastien’in öğrencileri, ilk 90 dakikada taktiksel planıyla bizlerden tam not aldı. Kadro kalitesi Ligue 1 için yeterli görülmese de, ev sahibi mevcut kadrosundan en yüksek verimi almayı ilk hafta başardı. Fransa Ligue 1’in bir diğer yeni temsilcisi Troyes ise yeni sezona mağlubiyetle başladı. Ligue 1’in ilk haftasında PSG’yi evinde konuk eden Laurent Batlles’in öğrencileri, 9. Dakikada Hajjam’ın golüyle 1-0 öne geçmeyi başarırken, üstünlüğünü sadece 10 dakika koruyabildi ve 2-1 mağlup oldu. Ligin en iddialı takımına zor anlar yaşatmayı başaran ekip, mağlup olsa da, iyi bir mücadele ortaya koydu. Karşılaşmada yeni transferler Kouame, Issa Kabore ve Youssouf Kone karşılaşmada ilk 11’de yer alırken, Mama Balde ise oyuna sonradan dahil oldu. Yeni kadro yapılanmasıyla yola çıkan Troyes’i, PSG performansını göz önüne alarak, kolay lokma olarak görmemek gerek. Fransa Ligue 1 sahnesine golle başlayan iki takımda, geçtiğimiz sezon Ligue 2’de berabere mücadele etmişti. Clermont harika bir galibiyetle sezonu açarken, Troyes ise PSG karşısında sürprizi kaçırdı. İki takımında bu hafta gol atmaya devam edeceğini düşünüyorum.

Marsilya – Bordeaux: MS 1, 1.37 (iddaa) – 1.55 (Bets10) ; 15 Ağustos Pazar günü Marsilya, Velodrome Stadı’mda Bordeaux‘u ağırlayacak. Fransa Ligue 1‘in 2. hafta mücadelesi, Türkiye saati ile 21:45‘te, beIN SPORTS HD 3 ekranlarından canlı yayınlanacak. Fransa Ligue 1’in ilk haftasına Marsilya geri dönüşüyle damga vurdu. Konuk olduğu Montpellier deplasmanında 5 yeni transferin 4’üne ilk 11’de şans veren Sampaoli, ilk haftadan istediğini aldı. İlk yarıda oyunu rakip yarı sahaya yıkan Marsilya, gol şanslarını bir türlü değerlendiremezken, kalesine gelen üst üste 2 isabetli şut, ev sahibini 2-0 geriye düşürdü. Cengiz Ünder ile 2. Yarının hemen başında geri dönüşün sinyallerini veren Marsilya, Dimitri Payet’in birbirinden güzel golleriyl skoru 3-2’ye getirdi. Savunma hattı önemli hatalara imza atsa da, Marsilya’nın hücum hattı ilk 90 dakika için oldukça etkileyiciydi. Bordeaux yeni sezon öncesi Issouf Sissokho ve Ricardo Mangas’ı bonservisleriyle kadrosuna katarken, Gideon Mensah kiralandı. Takımdan ayrılan isimler ise Over Mandanda, Youssouf Sabaly ve Thomas Carrique, Hatem Ben Arfa ve Maxime Poundjé oldu. Transfer döneminde güç kaybeden konuk ekip, yeni hocası Vladimir Petkovic yönetiminde ilk sınavına Clermont karşısında çıkarken, ligin yeni temsilcisine iç sahada 2-0 mağlup oldu. Maç boyunca rkaip kaleye gitmekte zorlanan, savunmada önemli hatalara imza atan Bordeaux, ligin en zayıf başlangıçlarından birine imza attı ve güven vermekten uzak kaldı. Rakibinden çok daha iyi bir sezon başlangıcı yapan ve yeni transferleriyle ilk haftadan galibiyete uzanan Marsilya, kazanma alışkanlığını iç sahada sürdürecektir.

Angers – Lyon: KGVAR, 1.55 (iddaa) – 1.70 (Bets10) ; Fransa Ligue 1 sahnesinde 2. hafta heyecanı 15 Ağustos Pazar günü devam ederken, Türkiye saati ile 14:00‘te, Angers ile Lyon karşı karşıya gelecek. Karşılaşmanın yayın ekranı beIN SPORTS HD 3. Fransa Ligue 1’in ilk haftasında Strasbourg deplasmanına konuk olan Angers, üstün bir futbolla rakibini mağlup etmeyi başarırken, ev sahibinde Gerald Baticle dönemi 2-0’lık galibiyetle başladı. Angers cephesinde geçtiğimiz sezonun etkili isimleri Traore ve Bahoken yeni sezona golle başlarken, galibiyetin kilit isimleri arasında yer aldı. Transfer döneminde kadrosunu büyük ölçüde koruyan ev sahibi, yeni transferler Batista Mendy, Azzedine Ounahi ve Walim Lgharbi’ye ilk maçta forma şansı vermezken, mevcut kadrosuyla Ligue 1 sahnesine iddialı bir başlangıç yaptı. Fransa Ligue 1’in ilk haftasında Brest ile karşı karşıya gelen Lyon, ilk iç saha sınavına yeni teknik adamı Peter Bosz yönetiminde çıkarken, 90 dakika sonunda 1-1’lik beraberliğe razı geldi. İlk 45 dakikayı 1-0 geride kapatan Lyon’da, kaleci Lopes harika kurtarışlarıyla takımı oyunun içinde tutmayı başarırken, oyuna sonradan giren Islam Slimani ilk topla buluşmasında golü buldu ve Lyon mağlubiyetten zor kurtuldu. Önemli gol fırsatları bulan konuk ekip, savunmada ise aynı oranda önemli açıklar verdi. Brest performansıyla bizlerden geçer not almayı başaramayan Lyon, Bosz yönetiminde henüz istediği oyun kurgusunu sahaya yansıtabilmiş değil. Sezona harika bir başlangıç yapan Angers ve ilk haftadan istediği sonucu çıkaramayan Lyon, 2. Haftada puan kaybı yaşasa dahi, skor üretmeyi başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.63

Bets10 Bahis Oranı: 5.00