Yeni Malatyaspor Trabzonspor İddaa Tahmini 16.08.2021

Spor Toto Süper Lig’te ilk hafta maçında Yeni Malatyaspor evinde, Trabzonspor ile karşılaşacak. Mücadele saat 19.15’te başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Yeni Malatyaspor ve Trabzonspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Yeni Malatyaspor kazanır 4.05, beraberlik 3.80, Trabzonspor kazanır ise 2.02 olarak açıklanmış.

Yeni Malatyaspor Kümede Kaldı

Yeni Malatyaspor, geçtiğimiz sezon Süper Lig’te kümede kalma mücadelesi verdi. İrfan Buz yönetiminde 45 puan topladılar ve kümede kalmayı başardılar. Süper Lig’te bu sezon daha üst sıraları hedefleyen Yeni Malatyaspor, Benjamin Tetteh ve Stevie Mallan’ın bonservisini almayı başardı. Öte yandan Hatayspor ile iyi bir sezon geçiren Rayana Aabid’i de kadrosuna kattı. Aabid’in orta sahanın kalitesini arttıracağından şüphe yok. Süper Lig’in ilk haftasında Trabzonspor’u konuk edecek Yeni Malatyaspor’da Nuri Fatih Aydın sakat.

Trabzonspor Moralli

Trabzonspor’da moraller yerinde. Geçtiğimiz sezonu Süper Lig’te 4. Sırada tamamlayan Trabzonspor, bu sezonda şampiyonluk yarışında yer almak istiyor. Güçlü bir kadro kurdular ve özellikle hücum hattı, bu sezon çok can yakacağa benziyor. Nwakaeme, Djaniny, Gervinho ve Bakasetas ile hücumda, çok rahat pozisyona giriyorlar. UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Molde’yi elemeyi başaran Abdullah Avcı’nın ekibi, Süper Lig’in ilk haftasında Yeni Malatyaspor’a konuk olacak. Maç öncesinde Trabzonspor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Maç Bilgileri

Yeni Malatyapsor – Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.300’da başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Yeni Malatya Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hatayspor’da Selım Ilgaz’ın kadroda yer almadığını belirtelim.

Yeni Malatyapsor'un 11’i Belli mi?

Yeni Malatyaspor’un muhtemel kadrosu: Herrera, Chebake, Hadebe, Murat Akça, Karim Hafez, Rayane Aabeid, Acquah, Fofona, Topalli, Tetteh, Adem

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Bruno Peres, Vitor Hugo, Edgar Ie, Berat Özdemir, Anders Trondsen, Marek Hamsik, Bakasetas, Anthony Nwakaeme, Gervinho, Jorge Djaniny

İddaa Tahmini

İki takım arasında kalite farkı var. Trabzonspor, ağır basıyor. Yeni Malatyaspor deplasmanında 3 puana yakınlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.71

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.02

Maç Sonucu: 1-5

Maç Sonu Editör Yorumu: Trabzonspor, gol olup yağdı. Yeni Malatyaspor’u 5-1 mağlup ettiler.