Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Konyaspor Fenerbahçe İddaa Tahmini 06.05.2024

Trendyol Süper Lig’de heyecan sürüyor. Fenerbahçe deplasmanda, Konyaspor karşısında 3 puan peşinde. Mücadelenin saat 20.00’de başlayacağını ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Konyaspor ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Konyaspor kazanır 8.511, beraberlik 4.92, Fenerbahçe kazanır ise 1.43 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde bu maçın MS 2 ve 2.5 ÜST oranının 30.00 oran olarak açıklandığını belirtelim.

Konyaspor Alt Sıralarda

Konyaspor’da bildiğimiz gibi Fahrudin Omerovic ile yollar ayrıldı. Geçen hafta Konyaspor deplasmanında 1-0 kaybeden Yeşil Beyazlılar haftayı puansız geçti. Son 2 haftayı da mağlubiyet ile kapatan Konyaspor’da takımın başına ise Ali Çamdalı’nın getirildiğini belirtelim. Süper Lig’de düşme hattının 1 basamak üzerinde yer alan Konyaspor bu hafta iç sahada Fenerbahçe’yi konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Konyaspor’da Valon Ethemi ve Bouly Sambou kart cezalısı. Yasir Subaşı’nın ise sakatlığı devam ediyor.

Fenerbahçe Derbide Galip

Fenerbahçe Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu derbide karşı karşıya geldiği Beşiktaş’ı 2-1 mağlup etmeyi başardı. Rakibini Kadıköy’de Batshuayi ve İrfan Can’ın golleriyle geçen Fenerbahçe zirve takibini devam ettirdi. Lider Galatasaray’ın 4 puan gerisinde bulunan Sarı Lacivertliler bu hafta kazanarak umutlarını devam ettirmek istiyor. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı Fenerbahçe, Konyaspor karşısında 7-1 kazanmıştı. Maç öncesinde Fenerbahçe’de Serdar Aziz, Luan Peres, Jayden Oosterwolde ve İsmail Yüksek sakat olan isimler.

Konyaspor – Fenerbahçe Maç Bilgileri

Konyaspor – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 1 kanalından Türkiye saati ile 20.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Konyaspor’da Valon Ethemi ve Bouly Sambou kart cezalısı. Yasir Subaşı’nın ise sakatlığı devam ediyor. Fenerbahçe’de Serdar Aziz, Luan Peres, Jayden Oosterwolde ve İsmail Yüksek sakat olan isimler.

Konyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Jakub Slowik, Ahmet Oğuz, Teenage Hadebe, Filip Damjanovic, Guilherme, Soner Dikmen, Steven N’Zonzi, Robert Muric, Yunus Malli, Alessane Ndao, Sokol Cikalleshi

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Bright Osayi Samuel, Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Ferdi Kadıoğlu, Rade Krunic, Fred, Sebastian Szymanski, İrfan Can Kahveci, Dusan Tadic, Edin Dzeko

İddaa Tahmini

Konyaspor geçen hafta konuk olduğu Sivasspor deplasmanından puan çıkartamadı. Rakibine son dakikalarda yedikleri golle 1-0 kaybettiler. Son 2 maçını kaybeden Konyaspor’da moraller bozuk ve düşme hattına çok yakınlar. Fenerbahçe ise geçen hafta Beşiktaş’ı derbide 2-1 mağlup etti. Zirve takibini devam ettiren Fenerbahçe bu hafta Konyaspor deplasmanında kazanmak zorunda. İrfan Can son dönemde çok formda. Konya’da Fenerbahçe’den kolay bir galibiyet bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 2 ve 2.5 ÜST, Oran 1.71

Bets10 Oranı: MS 2 ve 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…